Puan

2023 2. kitabı
2024 Okuma Raporları
2020 81. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2020 23:45
Tam bir türk dizisi kıvamında, çok basit dili olan, akıcı bir aşk romanı. Elinize alınca çabucak bitirmek isteyeceğiniz bir hikayeyi kaleme almış yazarımız. Sevgisiz büyüyen Emir ile zengin bir yaşantıdan çalışmak zorunda kalacağı bir hayatın içinde kendisini bulan Meleğin aşkı. Keyifli okumalar.
AffetAyşegül Çiçekoğlu · Müptela Yayınları · 2016451 okunma
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
2025 26. kitabı
Ayşegül Çiçekoğlu okuduğum ikinci kitabı Dün Gece Kendi Düşen Ağlamaz kitabını çok beğenmiştim. Ondan esinlenerek ikinci kitabına başlamaya karar verdim. Dilinin akıcı ve sade olması hem okuma açısından hem de anlam açısından çok kolaydı. Dört yüz küsur sayfa olmasına rağmen bir gecede okuyup bitirdim. Kitabın konusu gayet basitti. Her zamanki gibi biraz Türk dizilerini anımsatan bir kurgusu vardı. Belki de bu yüzden dikkatimi çekti. Olay örgüsü net olduğu için okurken, bir süre sonra “Kitap mı okuyorum yoksa dizi mi izliyorum?” diye düşünmeden edemedim. Sevmediğim tek nokta, Kendi Düşen Ağlamaz kitabında olduğu gibi sonunun çok basit bir şekilde bağlanmasıydı. Kitapta olaylar ortada ve sonda yoğunlaşıyor, ardından bir anda her şey gerçekleşip bitiyor. En azından son bölüm biraz daha uzatılabilirdi diye düşünüyorum. Ben genelde sonların biraz daha detaylı işlenmesini seviyorum.
1000 Kitap
AffetAyşegül Çiçekoğlu · Müptela Yayınları · 2016451 okunma
Aysegul cicekoglu gene cok guzel yazmis
2019 8. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2019 19:48
Sert ve acimasiz olan is adami Mert ile masum ve yorgun Melekin hikayesidir. Kitapta zaman zaman erkek karekteri merti dövmek istesemde okudukca onada uzulmeden edemiyor insan
2016 196. kitabı
Kitabi kapagina vuruldugum icin aldm cok hosuma gitti. Icerigi ise bilindk konulardan aslinda anlasmali zoraki ewlilik fln :) Emir sert hatta kotunun dibi bir patron. Bu hale gelmesnden babasi olucak adam sorumlu. Yani oyle baba olmaz olsun. Melek ise adi gibi bi kiz tek sucu Emir'in bir aylik asistani olmasi :) Yazar akici anlatmisti sklmadn okudm ama artik keske farkli konular bulslr diyorum :) okuyun okutun :)