Architect's Apprentice

Elif Şafak
Ustam ve BenUstam ve Ben Oysa hayattaki en vahim aldanışlar, kendimizden memnun olduğumuz anlarda çıkar. Şeytan kulağımıza fısıldar: “Neden daha fazlasını istemiyorsun?” Elif ŞafakElif Şafak
Alıntı
Dolunay vardı - geçmiş zamanlardan kalma bir şenlik ateşi gibi parlıyordu şehrin üstünde. Ustam ve BenUstam ve Ben Elif ŞafakElif Şafak
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Ustam ve Ben
Ne acayip, değil mi? Bize benzer gayeler taşıyanlar en tehlikeli düşmanlarımız oluyor. Elif ŞafakElif Şafak Ustam ve BenUstam ve Ben
Ne demeye utanır ki insan aşktan? Ustam ve BenUstam ve Ben / Elif ŞafakElif Şafak
Öğrenmeye aşıklar;
Hasret çekenlere "aşıklar"denmiş; kafasında sorular olanlara "şakirtler" Birinciler aşkı öğrenenlermiş, ikinciler öğrenmeye aşık. sayfa.11 "Suratını perdele, kalbini mühürle evlat." dedi Sangram. " Yoksa ikisini de harcarlar."sayfa.51 Ustam ve BenUstam ve Ben Elif ŞafakElif Şafak
Alıntı
-Allah hepsinin akıllarına akıl katsın- Ustam ve BenUstam ve Ben Elif ŞafakElif Şafak