Aşk Yeşildir

9786057522016
Sıralamalar

Aşk yeşıldır
2021 5. kitabı
Evet sevgili arkadaşlar bir kitabi da sonuna geldim hiç sikılmadan okudum bu kitabı bir gun içinde bitirdim ama birşeyi benmedim merve hamile kaldı ama bunu sonradan orenioruz kızına kedi hikaesini anatırken birde ne döum anatiordu nede kayınanasına bariştında yanı bunarı es geçersek kitap guzeldi biraz kısa olmuştu ama yinede guzeldi herkese taviye ederim sağlıkla kalın yenı kıtapta gorüşme guzere
·384 syf.·
2019 2. kitabı
Aşkın rengi kırmızıdır diyen Merve Şimşek ile aşkın rengi yeşildir diyen Çağlar Albayrak'ın aşk hikayesini okuyoruz. Yazarın okuduğum ilk kitabı oldu. Okumaya son kitaptan başlamış olabilirim Kitabın ilk yarısı benim için okuması zor oldu. Sıkıldım, duygu eksikliği hissettim. Bir türlü hikayenin içine giremedim. Buna en büyük etken Merve oldu. Hiç sevmedim. Yanlış anlamaları, peşin hüküm vermesi, çocuksu haraketleri.. Sanki o değildi yetiştirme yurdunda büyüyen. Ayrıca erkeklerde gördüğümüz abartılı kıskançlıklar bu sefer kadında görüyoruz ve bu çok itici geldi Çağlar çok güzel idare etti Merve'yi. Okumaya devam etmemin nedenidir Çağlar. İyiki de devam etmişim diyorum. Kitabın ikinci yarısında yaşananlar özellikle de son 100 sayfası muhteşemdi. Beni çok etkiledi. Göz yaşlarımı tutamadığım sahneler oldu. Sonda Çağlar'ın yaptığı her ne kadar Merve (ilk başlardaki hareketlerinden dolayı) haketmiş olsa da üzüldüm Merve için. Güzel bir sondu. Keyif aldım. Muhtemelen yazarın diğer kitaplarını da okuyacağım. Özellikle Bora ve Azra'nın hikayesini çok merak ediyorum.
Kültür-Sanat
Harikaydıııı
2018 38. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2018 09:31
Serinin diğer kitaplarında beni kahkahalara boğan Merve'nin nasılda acılarını sakladığını, mutluluğunu aşkını özlemlerini anlatan bir kitap. öylesine eğlenceli, öylesine mükemmel ki her sayfasını mutlulukla okudum. gerçekten özlem hanım aşk kitaplarını nasıl anlatacağını biliyor. Merve Ve Çağlar gerçekten mükemmel bir çift olmuş... tebrik ediyorum. sıradaki kitabı da dört gözle bekliyorum.
2018 84. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2018 19:53
Aşkın rengi kırmızıdır diyen Merve Şimşek ile aşkın rengi yeşildir diyen Çağlar Albayrak’ın yer yer kıskançlıklarla ve yanlış anlaşılmalarla dolu mükemmel aşkını okurken çok eğlendim. Ve bence aşkta mükemmel olan tek şey Çağlar’dı. Özellikle de Merve’nin fevri davranışları bana bile artık yeter dedirtti ama Çağlardaki hayran olduğum sabrı sayesinde aşk kazandı. Ama şöyle bir durum var ki o son bölümde yaptığı şey (spoiler olmasın) yüzünden sanırım son dakika öfkem tamamen Çağlar’a geçti. Ve hala öfkem geçmedi o kadar yani.
2019 17. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2019 23:24
Özlem Çorapçı'nın bütün kitaplarını çok beğeniyorum ve bu kitabı da güzeldi tabi ki... Bu kitapta Çağlar ile Merve'nin aşkı anlatılıyor. Diğer kitaplardan tanıdığımız karekterleri de burada görmek güzeldi doğrusu. Özellikle Bora ve Azra'yı... Kesinlikle çok çok güzeldi. Benim puanım 10 üzerinden 12 arkadaşlar...
Özlem Çorapçı Aydemir - Aşk Yeşildir
2019 44. kitabı
Serisinin 7.kitabı olan Aşk Yeşildir'in yorumuyla geldim. Dolu dizgin aksiyon ve aşkın yaşandığı ilk 6 kitaba göre Çağlar ve Merve aşkını çok sönük buldum. Merve'nin sürekli yanlış anlamaları beni bile çok yordu ki Çağlar nasıl dayandı diye düşünmeden edemedim. Kitapta Merve ve Çağlar'dan çok diğer karakterleri okumak hiç beklmediğim bir şeydi. Çağlar ve Merve aşkı neden böyle anlatıldı anlamadım. Hiç bu seriye yakışan bir kitap olmamış.Nazar boncuğu olmuş diyeyim artık. Diğer 6 kitaba göre yetişkin içerik barındırmayan bir kitaptı deyip kısaca kitabın konusuna değineyim; Ilk iş günlerine yetişmeye çalışan Merve ve Azra,Merve'nin tacize uğramasıyla Merve adamı uyarmış,pişkinlik yapan adama metroda bulunan bir adam müdahale etmiş ve ortalık savaş alanına dönmüştü.Işe geç kalmamak için ellerinden geldiğince hızlı hareket etmeye çalışan iki genç kız sonunda Yılmaz Holding sınırları içerisine adım atmıştı. Holdinge girdikten sonra Merve metroda ona yardım eden adamı görmüş ve adamın yanına gelip Merve Şimşek artık benim asistanımsın diyerek aralarında yaşanacak olan çekime daha ilk anda çanak tutmuştu.

Özlem ÇorapçıYazar · 11 kitap
Hayatta her şeyin bir nedeni olduğuna inanırım. Hatta nedensiz hiçbir şeyin olmadığına, her nedenin bir güzellik getirdiğine. 29 Yaşındayım ve hayatta çoğu defa üzülen, mutsuz olan taraf olduğuma inandım. İnandığım bu 'Bir nedeni vardır' felsefesi sayesinde yaşadığım her kötü olay sonrasında gelen güzel sonuçlara hep sarıldım. Yazmak hiç aklımda olan bir şey değildi. Ama lise ve üniversite hayatım boyunca çoğu kişi, hayal dünyamın çok geniş olduğunu söylerdi. Yaşadığım yıkıcı bir durum sonrasında duygularımı kaleme almayı tercih ettim ve ilk hikayeme wattpad'de başladım... Yazmayı seviyorum. Duygularla yazmayı daha çok seviyorum...