Puan

7.110 üzerinden
224 kişi
2024 13. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2024 00:48
Muhteşem bir malikanede yaşayan insanların, karmaşık ilişkilerini ve entrikalarını anlatan hem aşk hem de intikam hikayesi... İki ask arasında kalan bir kızın yaptığı bir hata sonucunda ortaya çıkan cinayetler... Kitapta iki mafya ailesi ve bu ailelerin iki erkek çocuğunun da aşık olduğu bir kız( CANAN) ile başlıyor hikayemiz yaptıkları oyunlarla önceden düşman olan iki ailenin yaptıkları bir anlaşma ile düşmanlığı ortadan kaldıran ikili aileyi yerle bir eden bir kızın oyunları ve bu oyunlar sonucunda gerçekten sevdiği soyluhan ailesinin oğlunun(CAN) cinayetine sebeb olan ve Can 'ı öldüren Ateşdağlı ailesinin en küçük oğlu (MURAT) sonradan intikam hırsıyla atesdağlı ailesini sanki kendisinin hiç suçu yokmuş gibi intikam almak için öldürmeye söz veren Canan olay kurgusu akıcı fakat daha fazla ipucu vermek istemiyorum çünkü kitabın sonu hiç beklemediğim şekilde bitti çok güzeldi...
Aymesev
2019 7. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2019 19:32
Yazarın ilk kitabı olduğunu bilerek başladım kitaba ancak anlatımında ki basitlikten dolayı yer yer kitabı bırakmak istedim.Sanki sayfalar dolusu diyalog okuyormuş gibi oldu kitabın bir çok yerinde, hatta kaç kere kitabı kaldırıp atmak istedim. Kitabın sonuna gelince evet göze göz dişe diş bir son olmuş ama bu beni hiç tatmin etmedi beklenen bir sondu. Ve kahramanların bu sonun neden gerçekleştiğini bilmelerini isterdim, bu yüzden kitaptan beklediğim tadı alamadım. Aymesev Ceyda Kılınç
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
2020 32. kitabı
Okunma: 14 Ekim 2020 00:19
okuduğum en saçma kitaptı fakat inanılmaz şekilde sürükleyiciydi merakımdan okudum wattpad deki mafya kurgularına benzeyen garip bir öyküsü vardı severleri okuyabilir tavsiye ederim
AymesevCeyda Kılınç · İlya Yayınevi · 20061,147 okunma
Kitapta birkaç yerde Ahmet Bey'e Mustafa Bey deniliyor :)
2023 2. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2023 19:16
Aymesev Kitapta o kadar çok karakter var ki yazar da karıştırmış. Olay örgüsü hızlı dili akıcı sürükleyici bir kitap. Sadece bazı yerlerde cümleler geçmiş zamandan geniş zamana geçiyor o biraz rahatsız edici. Kurgu güzel.
İnceleme
Aymesev
2021 5. kitabı
Okunma: 22 Ekim 2021 04:51
Kitap okuma alışkanlığı kazanmak isteyenler için önerilebilir bir solukta okuyup bitirebileceginiz kendi senaristi ve yönetmeliğinizi yaptığınız bir diziniz olabilir. "Ve ayrıca kitabın son sayfasında ki mektup tüm kitaba bedel".
Roman