Kaderin Şifresi

3 Ekim 2025
Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık

2026 1. kitabı
Kaderin Şifresi: Başlangıç-Hızır Narin Başlangıç (Kaderin Şifresi), sıradan ve sakin bir hayatın tek bir gizemli olayla nasıl tehlikeli bir oyuna dönüştüğünü anlatan, temposu giderek yükselen bir gerilim romanı. Ana karakterin hesabına yatan açıklanamayan para ve ardından gelen gizli mesajlar, onu farkında olmadan adım adım planlanmış karanlık bir düzenin içine çekiyor. Hikâye ilerledikçe gizem derinleşiyor, riskler artıyor ve okur sürekli “bir sonraki hamle ne olacak?” sorusuyla baş başa kalıyor. Akıcı anlatımı, kısa bölümleri ve sürükleyici kurgusuyla kitap kolay okunuyor ama gerilim hissini sonuna kadar koruyor. Teknoloji, psikolojik baskı ve bilinmezlik temasını sevenler için merak uyandırıcı ve keyifli bir okuma deneyimi sunuyor. Kitabın dili yalın ve anlaşılırdı. Bence kitabımız biraz daha detaylı olabilirdi, biraz yüzeysellik mevcuttu. Buna rağmen konu açısından gayet iyiydi. Yazarın kalemine sağlık.
2026 16. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2026 12:19
Hızır Narin
​Selam kitap dostlarım! Bugün seri kitaptan oluşan, elimden bırakamadığım, gerilim dozu yüksek ve gizem dolu harika bir kurguyla karşınızdayım! ​Düşünün: Bir sabah
2026 2. kitabı
Selam benim teknolojinin hayatımızı ne kadar yönettiğini sorgulayan, gerilim dolu satırların peşine düşen güzel kitap ailem! Bugün size, modern çağın en büyük kabusunu ve en tatlı rüyasını aynı anda