This Man Serisi 1

This Man
Sıralamalar

2022 108. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2022 18:01
kitabın ana karakterleri çok rahatsızlar, ruh hastaları tamamen. yani erkek kontrol eden, kıskanan, kıyafetine karışan, kızın ne yiyeceğine bile kendi karar veren bi manyak. böyle biri varsa hayatınızda koşarak uzaklaşın ya. kıza da yakın çevresi diyor ki ‘seni sevmeseydi böyle davranmazdı sen onun kötü yanlarını ortaya çıkarıyorsun.’ ya bi hadi ya. kız da beyinsiz olduğunu kanıtlayıp diyor ki ‘HERKES BÖYLE BİRİNİ İSTER AMA O BANA AİT’ istemiyor kardeşim herkes senim gibi beyinsiz değil. al tepe tepe kullan. kız erkeğe geçmişiyle ilgili bi şey sorsa ya da konuşmak istemediği bir şey direkt sevişmeye geçiyor. kızı susturuyor böyle. kız da kuş kadar akıllı bile olmadığından neyse tamam diyip karşılık veriyor. bu kadar sevişemezsiniz yani. dünya rekoru kırdınız resmen. böyle öf yeter modundayım artık. adam isteklerini de zor kullanarak kabul ettiriyor. allah bizi böyle erkeklerden korusun. neyse çelik gibi sinir lazım bu seriyi okumak için.
Bela
2024 119. kitabı
Şimdi bir adam düşünün, kadını görüyor aşık oluyor( bence bu aşk değil) kadında aynı şekilde. Bu da aşk değil İlk görüşte birbirini gören iki insanın arasında mıknatıs varmışçasına bir çekim olması. Bundan sonrası Fas’a fiso neden diye soracak olursanız kadınında erkeğinde tedaviye ihtiyaçları var. Ve iki kitabını okudum üçüncü kitabını da az buçukta gözden geçirdim. Yok yani tedavi olmuyorlar. Erkek bir manipilasyon uzmanı, kadın da güya zeki. Bence değil. Neden diye soracaksınızdır. Çünkü kadına bağımlı gibi yaşayıp ona karışması küfretmesine izin vermemesi, kısa etek giymesine izin vermemesi sadece cinselliğe dayalı bir ilişki yürütmesi kadına aslında hakaret etmesi ama ben sana zarar vermem deyişi . Bilemiyorum. Bu nasıl bir aptallıktır. Adam tam bir f*a*h*i*ş*e bu arada. Etraftaki tüm kadınlarla yatmış. Zaten işlettiği mekanda böyle bir yer. Aslında kadını da zorla yanında tutma durumu var. Polislik adam Allah düşmanımın başına vermesin Kadın ise erkeğin her hatasını görüp de affetmesi, böyle bir yer işletmesine rağmen evlenebilmesi bilmiyorum. Psikolojin nasıl. Arkadaşları Kate ayrı bir şeydi zaten midem bulandı. Birini bağlanacak kadar çok sevmemeliyiz yeri gelince gitmeyi de bilmemiz gerekiyor .
·528 syf.·
2017 8. kitabı
"Bu Adam".. Kitabı elime aldığımda daha mutluydum sanırım.. Okurken hayal kırıklığı olmuştur bende.. Kitabı okumadan önce hissedilen ; Merak,heyecan.. Kitabı okurken ; derin nefesler.. Okuduktan sonra elde kalan ; bumudur ?
2018 14. kitabı
Evet ! An itibari ile seriyi bitirmiş bulunmaktayım.Heyecanıma yenilir de yazım hatası yaparsam şimdiden affedin beni. Sevgili Ava'mız kariyerinde başarılı bir iç mimar, eski bir malikane olan yeni projesinin sahibiyle görüşmek için pek hevesli değil zira kafasında canlanan ağzında purosu, pantolon askılı, göbekli 50sine dayanmış bir adam...Fakat karşısına çıkan hayal ettiğinin tam tersi genç, bronz tenli, yeşil gözlü uzun boylu, atletik bir sarışın.Evet ! Jesse Ward'dan bahsediyorum.Ve burada durmak istiyorum.Kitapta eksik bulduğum nadir şeylerden biri bence kesinlikle Tanrısal bir güzelliğe sahip olan Jesse Ward'ın fiziksel analizinin eksik olması ve kabul edelim tanımlanan karakter bence zihinde canlandırması zor bir karakter.Seri 3 kitaptan oluşuyor ve 3. kitabın sonuna kadar Jesse'ye isabet bir yüz veremediğimi itiraf etmek istiyorum.Benim için pek önemi olmayan bu ayrıntı dışında karakterlerin kişisel özelliklerine hayran kaldım ! Bana inanın Jesse Ward'la tanıştıktan sonra Christian Grey size soğuk nevale gibi gelecek.Hazır "Grey" demişken evet, "Bu Adam" kurgu olarak birçok açıdan Grinin Elli Tonu'na korkunç derecede benziyor.Fakat kendi fikrimce karakterlerin tamamen zıt kişisel özelliklere sahip olduklarını düşünüyorum.Ava kesinlikle neyin ne olduğunu bilen fakat neyin ne kadar iyi olabileceğinden Jessey'le tanışana kadar haberi olmayan bir kadın.Jesse ise Ava'yı gördüğü andan itibaren zavallı kadının peşini bırakmıyor.Hayatı boyunca erotizm önüne armut piş ağzıma düş olarak serilmiş olan Jesse ilk defa bir kadın için efor sarf etmek zorunda kalıyor ve efor sarf edilerek yenen meyvenin daha tatlı olduğu gerçeğine vardığında tabiri caizse ipleri koparıyor.Tanrısal güzelliğe sahip olan Jesse Tanrıçasını kaybetmekten ödü koparken Ava'nın ise geçmiş
2016 11. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2016 00:00
Kitaba bayıldım, beklediğime değmiş demeyi gerçekten çok isterdim ama maalesef bunları diyemeyeceğim. Öncelikle karakterlerden başlayalım: Kitabın arka kapağından çıkardığım kadarıyla Ava kariyerinde başarılı, ayakları yere sağlam basan, biraz ciddi ama hoş bir bayan. Keşke gerçekten de öyle olsaydı. Aslında ben bunu Jesse ile ilk karşılaşmalarında anlamalıydım. Tamam, hadi ilk karşılaşma diye bunu azıcık mazur görelim; kızımız çalışamayacağını anladığında işi arkadaşlarından birine devrediyor, Jesse de kızı aşırı derecede rahatsız ederek bir şans daha ver şu projeye, yanına yaklaşmayacağım diyor. Tabi bunun yalan olduğunu okuyan herkes anladı. Kız ne yaptı peki, bir öpücükle hemen adamın kollarında eridi. Sonra yok yapamam seninle diye işin içinden çıktı. İç tasarımını yaptığı terası da şansa bakın ki Jesse almış. Ava, Jesse'nin zorlamalarına dayanamayıp onunla beraber oluyor fakat ertesi sabah nedenini bilmediğimiz şekilde görüşmüyor adamla. Ve Ava bunu kitap boyunca 2-3 kez daha yaptı. Yani Ava başarılı biri ama fazla tripli, ne istediğini hiç bilmeyen biri aslında. Bir de Ana Stelle karakterine ben ergen diyordum, Ava, Ana'yı da aştı. Jesse, Jesse, Jesse... Bu adam için söyleyebileceğim cümle şu olur: Christian Grey'in huy bakımından tıpatıp aynısı. Gerçi Grey de Ana'ya baya baskı uyguladı ama yeri geldi mi kıza biraz alan tanıdı. Jesse, Ava'nın ne istediğini bir an olsun önemsemedi. Her gün telefon,mesaj, ev tacizi yaptı. Anla işte kız istemiyor seni. Yok beyfendi durur mu? Adam baskıcılıkta dünya markası. Yeminle illallah getirtti bana şu herif. Yazarın diline gelirsem akıcı olduğu doğru, ki bun sayede kitabı birkaç saatte bitirdim. Genel anlamda konu toparlaması da iyi. Fakat cümleleri aşırı aşırı basit yapıdaydı. Yani Türkçe'sini beklemeye hiç gerek
Teknoloji
2016 7. kitabı
2. kitaba yorum yazmak için gelmişken ilk kitabı listeme eklemediğimi farkettim, arada kaynamış heralde :) "Bu Adam"ın hikayesi için kendisinden önce çıkmış olan aynı türdeki kitapların karması gibi diyebiliriz. Ava ve Jesse’nin ilişkisi her kitapta olduğu gibi bir tutku patlamasıyla başlıyor. Üstüne sürekli tekrarlar, ayrılıp barışmalar falan ekleniyor. Erkek karaktere de çok fazla ısınabildiğimi söyleyemicem maalesef :( İnanılmaz despot ve bunaltıcı bir adam… Kendisinin istediği gibi küfür edip Ava her küfür ettiğinde ağzını topla diyişi de beni az delirtmedi zaten… Çoğu sahne de klişe olunca okurken biraz sıktı beni, o yüzden çok da beğendiğimi söyleyemicem. Sadece Jesse’nin yaptığı iş bana oldukça sürpriz oldu. Zaten o da ilişkilerinde tam bir bomba etkisi yarattı. Yoksa Ava ve Jesse’nin ilişkisinde çok da beni çekecek bir şey bulamadım. Yazar sanki gereksiz bir gizem yaratmaya çalışmış gibi geldi bana ama neyse, bakalım Jesse’den neler çıkacak? Herkese iyi okumalar :)
Özgürlüğünüze Sahip Çıkın
2019 62. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2019 14:54
Konusu, artık klişeleşmiş, son zamanların aşk romanlarında sıklıkla kullanılan bir konu. Kadının delicesine aşık olduğu, adamın zorba bir dominant olduğu kitaplardan biri bu da. Kitap sürükleyici, sonuçta aksiyonu bol bir kitap okuyorsunuz. Ama bir kadın olarak, zaman zaman sinirim zıplamadı değil. Kim olursa olsun, istemediğiniz, sevmediğiniz bir şeyi, size yaptırmalarına izin vermeyin. Aşk adı altında özgürlüğünüzün kısıtlanmasına engel olun. Sonra, mutsuz kadın ve erkekler çıkıyor ortaya. Kendiniz olun ve kararlarınıza saygı duymayanı hayatınızdan şutlayın.
2020 6. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2020 10:07
THIS MAN SERİSİNİN İLK KİTABI OLUR KENDİLERİ, ÇEVİRİ YÜZÜNDEN ÖYLE ÇOK SEVEREK OKUDUĞUMU SÖYLEMEM ZATEN SERİYE DEVAM EDİP ETMEMEYE KARAR VEREBİLMİŞ DEĞİLİM. ROMANIN ORJİNAL HALİNİ BİLMİYORUM AMA BİR KADIN BU KADAR ÇOK KÜFÜR EDER Mİ, HİÇ SANMIYORUM, BELKİ DE BU YÜZDEN RAHATSIZ OLDUM OKURKEN. "KAFA DAĞITMALIK" KATEGORİSİNE GİREBİLECEK BİR KİTAP. BU KADAR ÇOK KÜFÜR İÇEREN BİR ROMAN OLMASA ORTAYA DAHA ROMANTİK BİR HİKAYE ÇIKABİLİRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Jodi Ellen MalpasJodi Ellen Malpas
2018 138. kitabı
Açıkçası daha iyi bir kitap bekliyordum ama resmen Gri ve Crossfire çakması bir şey olmuş, sadece finali beğendiğimi söylemeliyim :) Kadın karakterimiz Ava bir iç mimar ve yeni başladığı işinde, patronu Jesse'ile yaşadığı erotik zamanlar kitabımızın ana konusu,kızımız ilk sayfadan itibaren antipatimi kazanmış durumda, sanki yıllarca amazon ormanlarında yaşamış da erkek ırkını ilk kez görüyormuş gibi abaza mı abaza bir kadındı, ilk sayfalardan itibaren iticiliğini korudu ve en sevmediğim kadın karakterler arasında zirveye yerleşti, üstelikte ağzı biraz bozuk, zaten kitapta fuck ve türevlerinden fenalık geldi türkçe yazmayayım dedim :)) içerisinde küfür barındıran kitaplar daha öncede okudum ama bu kitapta fazla ve gereksiz kullanılmıştı rahatsız etti beni , özellikle de bir kadından sürekli duymak iticiydi.. Erkek karakterimiz Jese Ward, kendisinin büyük bir arazi üzerine kurulu malikanesi var, otel olarak kullanıyor görünüşte,ama geçmişi hakkında pek fazla bir bilgi yok, amcasından miras kalan işleri devraldığını ve ailesiyle konuşmadığını biliyoruz, fakat kendisi de en az Ava kadar abaza çıktı düz duvara tırmanan cinsinden :)) İkili arasında dengesiz bir ilişki var, birbirlerini doğru dürüst tanımadan bu yoğunlukta bir ilişkiye başlamaları çok saçmaydı, güya Ava adamın malikanesindeki odaların mimarisi için çalışacaktı, ama ben çalıştığı günü pek göremedim, daha çok yatağında çalıştı desek yeridir :) bu arada kadının bir adım ileri iki adım geri halleri sıkıcıydı, ne istediğini bilmeyen biri , ayrıca bir sayfa önce düz duvara tırmanırken bir sayfa sonra masum bir kadın imajı çizmesi de yazarın enteresan bir psikolojisi olduğunu gösteriyor :)) Kitap acemice yazılmış gibiydi, dili basitti, her sayfa kendisini tekrarlıyordu sanki, ama son çeyrek için aynı şeyi
2020 26. kitabı
Okunma: 14 Şubat 2020 00:00
Jesse Ward karanlık tarafı fazla olan karakterdi nedenleri niçinleri çok fazlaydı öylesine başlayan bir ilişkinin sonrasında nasıl aşka çevrildiğini okudum. Başta sadece tutkuydu bir amacı yoktu sonrasında birbirlerinden nasıl vazgeçemediklerini ve dünyalarını değiştirdiklerini görüp eey aşk sen nelere kadirsin sözünün doğruluğunu bir kez daha okumuş oldum