Deception trilogy, #3

Yazar:
Rina Kent
1 Mayıs 2022
Orijinal Adı:
Consumed by Deception (Deception Trilogy #3)
Orijinal Dil:
İngilizce
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2023 92. kitabı
Okunma: 04 Kasım 2023 19:36
Serinin diğer iki kitabını ne kadar gömsem de bu kitabı da o kadar övgüyü hakediyor. Diğer kitapların aksine artık ne istediğini bilen bir Lia vardı karşımızda. Nefret listemin başlarını çeken Adrian ise bırak nefret etmeyi favori bile olacak performans sergiledi. Biraz mazoşist tip olsalar da ikilinin uyumu güzeldi. Tüm taşların yerine oturduğu soluksuz okutacak keyifli bir final kitabıydı. · ⋆
Yalanın Yangını
2023 103. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2023 01:42
Herkese Merhaba, Yalan üçlemesinin son kitabını okuduk. Valla ikinci kitabın vasatlığından sonra yarım bırakmayı düşünmedim değil ama canım arkadaşım @Cinsokur_ devam etmem için teşviği sayesinde devam ettim. İyiki etmişim, gerçekten son kitap beni şaşırtacak şekilde iyidi. Kitabı gelirsek; Herkes bildiği gibi Winter artık kim olduğunu öğrenmesi ile kitabımız başlıyor.Kadın karakterden aşırı nefret ediyordum, bu kadar tutarsız, dengesiz,bana göre aşırı şımarık ve mal bir karakter yoktu.Adrianın bunun nesine aşık olduğunu yada neyine böyle saplantılı olduğunu asla anlayamadım. Bir vasfı yok ya, salak salak triplere giren bir karakterdi ama yazar bu kitapda karakteri baya bir geliştirmiş.. Lia yinede sevmiyorum ama burda taktir ettim. Kendine güvenmesi ,aşkını artık kabullenmesi, Adrianı artık ne olursa olsun yanında olması hatta kendince onu korumasını taktir ettim , puanım yüksek olmasıda bu sebebtendir. Diğer iki kitaba hiç gerek yokmuş, sadece bu kitap olsaymışda olurmuş. Adrian’da artık duygularını gördük, bayada iyi oldu. Sevdiği kadın için yaptıkları görmemek ve bunu taktir etmemek aşırı büyük hata olur....Karakterlerin değişimini cok guzel bir şekilde değişmesini yazmış yazar tebrikler burdan. Olaylara gelirsek spoiler olacagı için üstü kapalı bir şekilde anlatacağım. Aksiyon- gerilim herşey güzel bir şekilde anlatılmış ve toparlandı, tüm gizemli olaylar ortaya çıktı. Beğendim zaten kitap aktı gitti. Begenmediğim yere gelirsek; 7 puan vermem gerekiyordu aslında ama yazarın kaleminde ve begendiğim bir çok şeyden dolayı 8 verdim. Şimdi kitapda aşırı sadist -mazoşist ilişki vardır. Bu beni aşırı rahatsız etti, O kadar çok gereksiz sevişme sahne vardı ki yanı tiksindim bir müdetten sonra.. Şöyle bir şeyde var; Şimdi örnek; ‘’Beni aldattın öyle mi?– ‘’ Evet
Dark romance
2025 42. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2025 08:55
; 8/10 herkesi ayağa kalkmaya ve bu seriyi alkışlamaya davet ediyorum. benim bu seriye başlamamda emeği geçen tüm arkadaşlarımı ve bu seriyle ilgili güzel editleri ile yorumlarıyla beni etkileten bütün kitap hesaplarını da tebrik etmek istiyorum. tüm o beni bu seriyi okumam için baştan çıkarmalara değdi ve gram pişmanlığım yok. o kadar iyiydi ki... her kitabı ayrı ayrı iyiydi, veda etmemek için resmen çırpınıp son kitabı erteleye erteleye, araya kitaplar almaya çalışarak da olsa bir şekilde zoraki bitirdim. elime aldım ve o kadar iş yoğunluğum arasında normalde bir haftada bir kitap okuyan ben sadece iki günde bitirdim kitabı. su gibi aktı. birinci ve ikinci kitaptaki tüm o sırların çözülmesi ve gerçekten insanın aklında soru işareti bırakmadan çözülmesi çok iyiydi. ilaç gibi geldi. birde tüm bunları üç yüz sayfaya sığdırmış olması yazarın, sen nasıl bir kraliçesin ya? hikayeye mutlu son verdin, sırların çözümünü verdin, smut verdin, aşk verdin, arkadaşlık ve aile verdin yani tüm bunların hepsi için sayfa sayısı az ama okuyunca da tam kararındaydı. merakından orta yerimden çatladığım o lia, winter olayı sonunda çözüme kavuştu. bir an gerçekten karısı lia öldü ve winter bizim yeni lia'mız falan olacak sanmış ve açıkçası korkmuştum bundan. çirkin bir kurgu yani bir kadının başka bir kadının yerine geçip adamın karısı olması, adamın kendi karısını mafya diye öldürmesi falan aman aman neyse ki öyle bir şeyler başımıza gelmedi olay tamamen başka bir şeymiş. ama anlatmayım şimdi tadı kaçmasın. bu kitapta ağladığım çok nokta oldu. lia'nın adrian'ı sevdiği halde adrian onu sıktığı için tek çözümü intiharda bulması beni kahretti. adrian'nın bunun farkında olup onunda kendi psikolojik sıkıntıları yüzünden lia'yı sevdiği halde ona istediğini verememesi. bir noktada adrian'ın
Duygu ve Düşünce
2023 533. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2023 23:24
Yalan üçlemesinin son kitabı ile seriyi tamamladım.Bütün taşlar yerine oturdu,soru işaretleri çözüldü.Benim için güzel ve akılda kalıcı bir seriydi ama hoşlanmadığım bazı şeyler olduğunu belirtmeliyim. Seride genelde yorumlayanlar 3 ncü kitabı beğenmiş benim için seri 1 den başlayıp 3 e kadar ivmelenerek gitti.Yine çoğunluğa uymayarak benim en az sevdiğim kitap son kitap oldu.Nedeni ise Lia ya aşırı gıcık olmam.Okuduğum kitaplarda silik,ezik,pasif kadın karakterlerle asla bağ kuramıyorum.Lia bunun timsali gibiydi.Bütün seri boyunca gelgitleri vardı ve asla bir duruş sergileyemedi.Son kitapta biraz aklı başına geldi ama o da beni tatmin etmedi.Tamam Adrian karakteri sert ve psikopat bir karakterdi ama senin de bir duruşun olsun kızım be!! Bütün hayatını mahveden bir adam var ortada ve sen sürekli bilmem neyin derdindesin.Sürekli Adrian ile onu yapacaksın Lia ,bunu yapacaksın Lia okuduk.Emir-komuta zinciri şeklinde ilerledi durdu kitap.Ayrıca BDSM olayları zaten asla benlik değil.Ruhumu teslim ediyordum.Acı ve zevk olayı tamamen saçmalık diye düşünüyorum.Bir sadit ve bir mazoşistin aşk hikayesiydi o net.İkisi de aşırı sapkındı.Hastalıklı bir aşktı. Adrian her ne kadar sevilmeyecek derecede psikopatça hareketlerde bulunsa da kendi alanında istikrarlıydı.Onu Lia’dan daha çok sevdim diyebilirim.Ama benim için hayran olunası bir karakter değildi.Okuduğum çok daha iyi mayfalar var o yüzden bizimle değilsin Adrian.Süper manipülatif bir kişilikti ama kıza her türlü zorbalığı yapıp,sonrada kendisini haklı gösterme konusunda çok başarılıydı.Hakkını yemeyeyim. Seriye genel olarak yüksek vermemin yegane sebebi kurgunun güzel ve yazarın dilinin akıcı olması.Hızlı ve sürükleyici bir seriydi.Sonuç olarak onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine diyerek benim gibi ahlaki ve
2024 122. kitabı
Okunma: 11 Aralık 2024 09:27
Son kitabımız 1. kitabın devamı gibi aslında. Geçmişi öğrendikten sonra Lia neden kendisini Winter sanmış bunu çözüp günümüz sorunlarından devam ediyoruz. Lia, Adrian'ın geçmişinin onu nasıl derinden etkilediğini anlayınca ve kendisinin de psikolojisinin hassaslığı yüzünden yalnış kararlar aldığını farkedince aralarındaki buzlar hızla eriyor. Bunun üzerine Adrian da âşık olabileceğini hatta olduğunu kabul ediyor ama sorunlar biter mi? Asla. Düşman aileler, mafya birliğine ihanetler derken Adrian hainlik yüzünden karısına da annesinin kaderini yaşatmamaları için kendisini kurban ediyor. Ama Lia'nın da babası bu durumu düzelecek güce sahip. Geriye kalıyor onu ikna etmesi ki bu yumuşak kalpli İtalyan adamın istediği tek şey onadan yıllardır sakladıkları kızını tanımak. Serinin en az sevdiğim kitabı oldu. Luca ve Winter konusu da çözüm buldu. Ama yine de 6 yılı düşününce Adrian, birazcık anlayış çok muydu demeden edemiyorum. Yan olmasa siz daha ne kadar susup kaçacaktınız acaba kdkdkd Lia bakımından her şey üst üste geldiği için zor durumda kaldığını düşünüyorum ama Adiran da ilk kez hissettikleriyle ne yapacağını bilemeyen bir adam. Ailesi yüzünden yetiştirilme tarzının kırıcılığından bahsetmiyorum bile. Annesinin hayatta olması kadar ölümü de zarar maalesef kendisine. On yaşında yaşadığı o korkunç anı neden böyle birine dönüştüğünü vurgulayan bir detay olarak yazmış yazar. Bu konunun aynısını okumuştum bundan önce ve yine aynı sebebi. Ama Volkov öyle biri olmak istemezsen olmazsın. Belli bir noktaya varınca herşey senin elinde fikrim de değişmedi.
2023 113. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2023 01:52
Serinin en iyi kitabıydı! Öyle ki elimden bırakamayıp bir oturuşta bitirdim. Lia ile Adrian'ın güzel bir değişim göstermesi ve sağlıklı bir iletişim kurup birbirlerini anlamaya başlamasıyla derin bir oh çektim. İçinde bulundukları dünya hâlâ karanlık olsa da artık birbirlerine saygı duyup güvendikleri için ilişkileri çok daha sağlam bir hâle geldi. Sahalarda görmek istediğimiz hareketler tam da bunlar olduğundan Lia ile Adrian'ın bu versiyonuna bayıldım! Yalan yok, bazı olayların çözülme şeklini fazla basit buldum. Ama kitabın genelini o kadar sevdim ki bir puan bile kırmaya gönlüm razı olmadı.
2023 211. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2023 15:47
Kitap o kadar güzeldi ki soluksuz okudum resmen. Seriye başlamamla bitirmem bir oldu o kadar heyecanlı, mükemmel olunca tabi. Her şey bu kitapta daha çok rayına oturdu. Kimin kim olduğu ortaya çıktı ve tanılan kişilerin aslında bambaşka biri olduğu belli oldu. Ve Lia onca olaydan sonra kendi benliğini bulup güçlü olması ve önceki karakterinden sıyrılıp bambaşka biri olması okurken hoşuma giden kısımlardan oldu. Lia ve Adrian ilişkilerinin daha da iyiye gitti yanlış anlaşılmalar ortadan kalktı, birbirlerine aşkları oldukça sağlam bir şekilde güçlendi. Yani kısaca mükemmel bir seriydi.
Consumed by DeceptionRina Kent · Blackthorn Books · 20211,137 okunma
2022 108. kitabı
Okunma: 31 Mart 2022 20:36
Serinin son kitabı bitmesin diye yavaş okumaya çalıştım resmen :)) Son kitap inanılmaz güzeldi tüm bu manyak konuyu yazar nefis toparladı . Lia ve Winter karmaşası yerine oturdu evde dolaşan hayalet gibi kadını çok merak ediyordum o kim belli oldu . Lia ve Adrian 'ın saplantılı aşkları sonunda karşılıklı açığa çıktı . Lia sonunda kendini buldu ve ciddi sağlam bir hatuna dönüştü . Ve en önemlisi Lia'nın gerçek kimliği ortaya çıktı :) Hani bazen diyorum erkek karakter için bu adamı kendime istiyorum diye Adrian'ı isterdim ama açıkça götüm yemezdi sanırım :))))) Çok sert manyak ötesi takıntılı keskin kenarları feci olan ve devasa bir aura ile dolanan bir erkek . Sonunda Lia'nın canavarını kötü adamını evcilleştirebildiğini gördük ya gam yemem :D
Consumed by DeceptionRina Kent · Blackthorn Books · 20211,137 okunma
2025 15. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2025 01:40
Final kitabı da bitti. Seriye alışmıştım cidden. İlk Dark Romance kitabımdı ve bu türe güzel bir seriyle başlamışım meğerse. Birinci ve ikinci kitapta okuyup da kafamızın karıştığı her olay bu kitapta bir sonuca varıyor. Bu kitapta en sevdiğim şey ise Lia’nın artık sesini çıkması ve dizginlerini ele almasıydı. Bir diğer şey ise Lia ve Yan’ın dostluğu oldu. Bence Yan bu kitaptaki en iyi ve komik karakterdi. Daha çok Yan sahneleri isterdim. Tek merak ettiğim acaba Yan ve Winter bir ilişkiye başlayacak mıydı. Keşke yazar bir yan kitap çıkarsa. Seri güzeldi. Bir günde serinin iki kitabını da okuyacak kadar akıcı ve merak uyandırıcıydı. Bu türü okumak isteyenlere öneririm.
2024 26. kitabı
#yalanıncazibesi 'nde Adrian ve Lia'dan çok dert yanmıştım. Beni canımdan bezdirmişlerdi. Aşktan ölüp yine de çocuk gibi trip atıp durmaları cidden sinir bozucuydu. #yalanınyangını gelsin de şunların karın ağrısı geçiyor mu öğreneyim derken öğrendim, rahatladım. Sonunda bizim ikili birbirlerine karşı olmak yerine eteklerindeki taşları zor yoldan dökmeyi öğrenip, dünyaya karşı el ele moduna gelebildiler. Ama onların ilişkisi kesinlikle normal değil. Normal bir ilişki, çiçekler, böcekler bekleyen bu seriye hiç başlamasın. Çünkü Adrian karanlık ve bela demek. Sevgisi de insanı yerden yere vuran, yiyip bitiren cinsten. Ama öyle bir aşka sahip olmak gözü kapalı kendini ateşe atıp bundan pişman olmamak demek. İlk iki kitapta Lia'nın gerçekleri, Winter'in sırları ve Adrian'ın planları derken hep ne olacak diye diken üstündeydim. Sonunda tüm gerçekleri öğrenmek ve aklımda hiçbir soru işareti kalmaması harikaydı. Bu seride aklı başında tek bir karakter bile yok. Aşkları, sevgileri hastalıklı. Eğer arızalı tipleri seviyorsanız, ki benim sevdiğim oldukça aşikar... size de tavsiye ederim. Sanırım Adrian'ın kemerini hiç unutmayacağım Yalan Üçlemesi - Yalanın Yemini - Yalanın Cazibesi - Yalanın Yangını