MeczupMeczup kitabı yine bildiğimiz Halil CibranHalil Cibran'nın mükemmel ve enfes kalemi ile kısa hikayeler şeklinde olan mini eseri. Yeri geliyor şaşırıyor, yeri geliyor kendinizi buluyorsunuz. Tekrar tekrar okuyacağınız enfes bir kitap... kahve tadında ve kokusunda bir gün dilerim 🥰
Masmavi bir pazar
...ruhumun rüzgarın hafifliğine değil, denizin derinliğine sahip olduğunu bilmeni isterim. Sen benim derin düşüncelerimi anlayamazsın ben de onları anlamanı istemem. Ben denizle baş başa olmak isterim. 🩵🫧🌊 MeczupMeczup Halil CibranHalil Cibran
İnsan ve Duygular
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
İnce ruh diyince de sen be ağabey
Yenilgi, yenilgim, benim yürekli eşim. Duymalısın şarkılarımı, çığlığımı, sessizliğimi, Senden başka hiç kimse söz edemeyecek kanat vuruşlarımdan, Ve denizin gürlemesinden, Geceleri yanıp tutuşan dağlardan, Sarp ve Kayalık ruhuma yalnız sen tırmanacaksın...🌟🌝 🪄 MeczupMeczup 🪄
Gözlerin ilmek ilmek ördüğü üryanlık...
"Kendi gözlerimin örmüş olduğu ve gizli gerçekliği açığa vuran bir dokunun içinden baktığım için tanıyorum ben o yüzleri. •• Kırışmış, ama hiçbir anlam taşımayan bir yüz ile üstünde her şeyin apaçık göründüğü yalnız ve yapmacıksız bir yüz..."📖🪶 MeczupMeczup-Halil CibranHalil Cibran
Duygu ve Düşünce
Özgürlüğü ve huzuru buldum meczupluğumda; yalnızlığın özgürlüğünü ve anlaşılmamış olmanın huzurunu. Çünkü bizi anlayanlar içimizdeki bir şeye de egemen olurlar. MeczupMeczup
Duygu ve Düşünce
"Benim gibi misin, kalbimin en karanlık çocuğu? Anlayabilir misin yabanıl düşüncelerimi, o engin dilimi konuşabilir misin?" 💭 MeczupMeczup
İnsan ve Duygular