Derin Devlet

Haziran 2014
Profil Yayınevi

2017 143. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2017 20:02
İnsanı paronayak yapacak türden bir kitap değil sadece olaya daha derinden ve gerçekten bakan bakış açıları var.Dünyada günümüzde en derin devlet Abd dir.
Siyaset
Tavsiye etmiyorum.
2020 24. kitabı
Tavsiye Etmiyorum.Son derece Sığ ve sıkıcı bir kitaptı. Merhum Mahir Kaynak dışında yorumlar akıcı olmaktan uzak ezbere konuşmalardan ibarettir.Ciddi bir çalışma değil basılmak için basılmış bir kitap.
2015 77. kitabı
Derin devleti merak eden arkadaşlar. Cem Küçük editörlüğünde bazı gazeteci ve yazar eşliğinde derin devlet anlatılmış. Konuyla alakalı kişiler için güzel bir eser.
Derin bir devlet....
2018 3. kitabı
Bizim için derin devlet çete olgusundan ibaret. Kimi ülkelerde koruyucu kollayıcı kimilerinde ise başkaları tarafından kurulmuş. ne olursa olsun asıl gerçek bir ülkenin olmazsa olmazı...

KolektifYazar · 15711 kitap
Kolektif eser, tek bir yazara atfedilmeyen, birden fazla yazarın ortaklaşa yazdığı veya katkıda bulunduğu eserlere verilen isimdir. Bu eserler, yazarların önceden belirlenmiş bir plan doğrultusunda birlikte çalışmasıyla veya her bir yazarın farklı bölümleri veya karakterleri ele almasıyla oluşturulabilir. Kolektif eserler, farklı türlerde karşımıza çıkabilir: - Romanlar: Birden fazla yazarın farklı bakış açılarını ve deneyimlerini bir araya getiren romanlar, kolektif eserlere güzel bir örnektir. Örneğin, "Kelebeğin RüyasıKelebeğin Rüyası" adlı kitap kolektif bir şekilde oluşturulmuştur. - Hikaye Kitapları: Farklı yazarların yazdığı kısa hikayelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan kitaplar da kolektif eserler arasında yer alır. Örneğin, "26 Yazardan Tek Bir Hikaye: Adalet26 Yazardan Tek Bir Hikaye: Adalet" kolektif şekilde yazılan bir hikayeden oluşur. - Şiir Antolojileri: Birden fazla şairin şiirlerinin bir araya getirilmesiyle oluşan antolojiler de kolektif eser kategorisine girer. Örneğin, "Güzel Yazılar - ŞiirlerGüzel Yazılar - Şiirler" gibi antolojilerde birçok şairin eseri yer alır. - Deneme ve Makale Derlemeleri: Farklı yazarların deneme ve makalelerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan derlemeler de kolektif eserler arasında sayılabilir. Örneğin, "Sivil İtaatsizlikSivil İtaatsizlik" gibi yayınlar.