Dog Man

Dav Pilkey

Köpek Adam
2026 12. kitabı
Köpek mi adam mı? Tartışılır. O köpek adam. 🫨🫨🫨🫨 Yaşa köpek adam. Çok zeki bir köpebu köpek adam. O bir star bişiler bişiler. Bölüm bölüm güzel kitap "Dav Pilkey"
2025 86. kitabı
Köpek Adam, miniklere okumayı sevdiren çok tatlı bir çizgi roman. Aslını isterseniz bilimkurgu öğeleri de var. Bizden ziyade Amerikan kültürünü yansıtıyor. Popüler aksiyon filmlerine benzer bir temposu var. Özellikle 1 ve 2. sınıf öğrencilerine tam da kitap okuma alışkanlığı kazandıracak bir kitap. Kitap hacmi çok olsa da minikler bir kaç saatte okuyup bitiriyor. En büyük sıkıntı da bu. Kitaplar çerez gibi gidiyor ancak fiyatları cep yakıyor. Öyle sahafta falan da bulamıyorsunuz. Okuyucusu ile gönül bağı kuruyor. Kızım şu an 11. kitapta. Su gibi seriyi okurken, kıkır kıkır gülünce ben de anne olarak kitabı incelemek istedim. Kitapta ayrıca karakterlerin çizim tekniklerine yer verilmiş. Animasyonun temel ilkelerine değinilmiş. Serinin kitapları ayrı ayrı okunabilir. Arada çok az bağ var. Kitap içerisinde bölümlerin olması da miniklere mola imkanı tanıyor. Kısacası hediye olarak düşünüyorsanız çok beğenilecek bir kitap olur ama bu döngü size pahalıya patlayabilir. Bir kitap kurdu oluşturmanın değeri paha biçilemez ;)
Çocuk Edebiyatı
2025 1. kitabı
sanırım ilk defa çocuk kitabı okudum. çocuk kitabı değil de ilkokul 3.sınıf öğrencimin bana okumam için ısrar ettiği bir kitap oldu. içeriği bol resimlerle süslenmiş yazarın hayal dünyasını yansıtan bir kitap:). bir bölümünde kitaptaki yazıları siliyorlar ve kimse bir şey okuyamadığı için saçma saçma şeyler yapıyorlar. o kısım dikkat çekiciydi.
2020 42. kitabı
Gerçekten efsane bir kitap. Çok komik, çok eğlenceli. Gülmekten kitabı okuyamaya bilirsiniz. Çizimleri çok güzel. Kitabın sonunda Köpek Adamı nasıl çizebileceğimiz gösteriliyor.
2023 81. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2023 02:34
Kaptan Düşükdon’un Maceraları’ndan tanıdığımız Dav Pilkey,bu kez eserlerindeki kahramanlara yazdırıyor kitabını. Herold Hutchins ve George Beard’ın kalemlerinden: Köpek Adam. Kitapta bolca muzırlık var. Akıl dışı maceralar hiç bitmiyor. Bolca iğrençlik,yaramazlık ve ufak tefek kötü kelimeler… Buna rağmen Köpek Adam çocukların eğlenceli kahramanı…
Çocuk Kitapları
2026 27. kitabı
Bu kitap bence her yaşa uygun eğlence barındıran kocaman bir seriye sahip insan vücudunun köpek kafasına dikilmesi sonucu oluşan köpek adamdan bahsediyor yani çok iyi değil ama güzel
Alıntı
Bu kitap,o kitap
2026 7. kitabı
Okudugum en guzel kitaplardan biriydi,beni cok icten etkiledi.Bu kitap resmen benim hayatimi degistirdi bu kitaptan cok sey ogrendim herkesin kesinlikle en az 1 kez okumasi gerekn bir kitap..en az 1 diyorum cunku okumalara doyamayacaksiniz:)
Güzel
2020 4. kitabı
Harika karakterler akılda kalıcı espiri anlayışı gayet iyi 10 üzerinden 8 gayet kaliteli ve güzel konu: Bir köpek ve onun sahibi suçla savaş maktadır hayin kedi petey onlara bir bomba atar köpek in sahibinin kafası yok olur köpek in bedeni birden akılarına gelenbir fikirle köpek in kafasını polis e takarlar ve köpek adam oluşur

Dav PilkeyYazar · 26 kitap
Pilkey, 4 Mart 1966'da Cleveland, Ohio'da Barbara ve David Pilkey Sr.' çocuğu olarak doğdu. Bir ablası vardır. Pilkey'e çocukken dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu ve disleksi teşhisi kondu. Pilkey, Kent State Üniversitesi'nden mezun oldu. 2005 yılında Sayuri Pilkey ile evlendi. Kaptan Düşükdon'un (Özgün adı: Captain Underpants) yazarıdır. Yazılarında George Beard ve Harold Hutchins adını da kullanmaktadır.