Bir Uyumsuz Koleksiyon Kitabı

810 üzerinden
574 kişi
Dört
2020 2. kitabı
Tek bir seçim onu özgürleştirecek! #uyumsuz serisinin en başını anlatan harika bir kitap. Serinin çarpıcı karakteri Dört'ü bu kitapta daha iyi tanıyoruz. . Ne diyebilirim ki, ne yapmaya karar verirsen ver, bunun senin isteğin olduğundan emin ol, başkasının değil.
2021 142. kitabı
Herkese merhaba! Okumayıp izlemediyseniz bile mutlaka bir yerlerde gördüğünüz meşhur Veronica Roth serisinin yan kitabıyla geldim bugün. Uyumsuz, Kuralsız ve Yandaş bu serinin asıl kitaplarıydı, okuyup düşüncelerimi sizinle paylaşmıştım. Biliyorsunuz ki Yandaş kitabına ve filmine oldukça kırgındım (nedenlerinden yorumumda uzun uzun bahsetmiştim)... Dört beni bu açıdan oldukça mutlu ve teselli etti diyebilirim sanırım... Bildiğim bir kurguya bambaşka bir açıdan bakıp, karakterlerin bambaşka deneyimlerini okumak neredeyse orijinal kurguyu okumaktan daha çok keyif vermiştir bana. Bu yüzden Dört, Tobias karakterini tanımamızı sağlayan okuması çok ama çok keyifli bir kitaptı benim için. Özellikle sonu... Öyle güzel ve duygusaldı ki... Bu distopyadan dört kitap sonra çıkmak biraz zor olsa da ve bunu hiç istemesem de bunu yapmak zorundayım... Tris ve Tobias'ı çok özleyeceğim...
DörtVeronica Roth · Artemis Yayınları · 20162,472 okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
2023 2. kitabı
Okunma: 01 Mart 2023 21:03
Bu kitabı okumak üçlemeyi okumaktan daha keyifliydi. Sanırım Tobias'ın ağzından okumak Tris'e göre daha çok hoşuma gitti. Dikkatimi çeken bazı şeyler oldu üçlemede farklı bunda farklı yansıtılmış. O biraz rahatsız ediciydi onun dışında çok rahat okudum. Tobias'ın Tris'ten önceki hayatını daha ayrıntılı öğrenmek ve onun hisleriyle, düşünceleriyle okumak istiyorsanız seriyi okuduktan sonra okuyabilirsiniz. Aslında bu kitabı başta da ortada da okuyabilirsiniz ama en son okumak parçaları birleştirmenizde daha çok kolaylık sağlar.
Distopya
·280 syf.·
2019 140. kitabı
Uyumsuz serisini Dörtten yani Tobias'dan dinlemek sanırım daha hoştu. Kitap akıp gitti sanki. Dört inanılmaz güçlü bir karakter ve okurken hayran olmamak elde değil. Filmde kendisine aşık olmuştum kitapta ise bir keza daha hayran kaldım. Sanırım gerçek hayattada böyle insanlara ihtiyacımız var değil mi? Dürüst, güvenilir, daha anlamlı insanlara.. Ama gerçek hayatta bunların çoğu mevcut değil sanırım. Yine de bulan arkadaşlara yürekten mutluluk diliyorum.
2015 16. kitabı
Uyumsuz serisini okurken ana karakterin Tobias olması gerektiğini düşünmüştüm.Bu kitabı okuyunca da emin oldum.Ana karakter Dört olmalıydı!Zaten Veronica kitabın başında ana karakter olarak Tobias'ı düşündüğü fakat ilerlemediği için vazgeçtiğini yazmış.Uyumsuz serisini okuyanlar bu kitabı da okumalı.