Bu kitap Nisan ayının ilk kitabı oldu. 4-5 saatte biten kısa ve iç ısıtan bir hikâyeydi. Konu güzeldi. Çağrı hayâllerinin peşinden koşan bir karakter ve Esra da onun yanında. Sonra bir anda Esra gidiyor. Çağrı gitar kursundan tanıştığı Ayda kızımız ile arkadaş oluyor. Birlikte hep kafeye gidiyorlar. (Bu kafeye Esra gitmeden önce Çağrı'yı götürmüştü. Çağrı da çoğu zamanını Ayda ile orda geçiriyor.) Kitabın başında Çağrı ve Esra'yı arkadaş olsalar bile yakıştırmıştım kendi dünyamda. Ama olmadılar. Hatta ben kitabın başında Ayda denen kız karaktere çok sinir olmuştum. Haraketleri çok sinir bozucuydu. Neyse. Kitap genel olarak güzeldi. Zaten okuyup bitirdiğim gün aynı. Hikayemde de paylaşmıştım. Kitap erken bitti. Sonu böyle bitmeseydi. Biraz daha uzayabilirdi. İkinci kitap daha uzun olursa bu telafi edilebilir. Kitapta çok güzel alıntılar vardı ve her bölüm başında olan güzel şarkılar vardı. Kitap çok güzeldi yani. ♡♡
Düşe YazdımEmirhan Sarıca
#alıntı
"Bazen insan yarım hisseder kendini, bir yarım kalmışlık vardır herkesin içinde. Kimisi bakışlarıyla anlatır bunu, kimisi ise sözleriyle... Ateş gibi dökülür sözler."
Çok severek okuduğum bir kitap oldu. 144 sayfalık bir kitap olmasına rağmen içeriği dolu doluydu. Ayda ve Çağrı gitar kursunda karşılaşıyorlar, bir şekilde yolları kesişiyor ve aşık oluyorlar. Ama aralarındaki bağ geçmişe dayalı olduğunu sonradan öğreniyorlar. Resmen birbirine bağlı bir kaderleri varmış. Ben okudukça şoka girdim açıkçası. Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim, bölüm başlarındaki şarkı önerileri ayrı bir güzeldi. Bence yazarımızı daha yolun başında olmasına rağmen iyi işler başaracak bundan eminim.
Düşe YazdımEmirhan Sarıca · Kırmızı ve Siyah Yayınevi · 2019115 okunma
Kitap konu ve karakter bakımından çok güzeldi. Yazarın üslubu ise kitabın sayfalarının elinizden habersizce kayıp gitmesine sebep olacak kadar akıcıydı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Yaşadığınız hayatın aslında sizin hayatınız olmadığınızı öğrendiğinizde ne yaparsınız? Bildiğiniz gerçeklerin aslında bir yalan olduğunu anladığınızda ne hissedersiniz?
Çağrı da bu duyguları hissettiğinde ne yapacağını bilemedi. Olayların gidişatı onu başka yollara sürüklemeye başladığında onun için önemli olan kişiyi düşündü. Ayda'yı...
Gitar kursunda tanıştığı Ayda'nın hayatının merkezi olacağından habersizken onu bekleyen sırların açığa çıkmasıyla kendini bir anda maceranın içinde buldu.
Hayatının amacı olan kendi şarkısının besteleyip ona klip çekmektir. Hiç ummadığı bir kişi tarafından ve hiç ummadığı bir anda karşısına hayallerini gerçekleştirme fırsatı çıktığında hayatı karmakarışıktır. Bu karmaşıklığı çözmeden Ayda'ya bir şey belli etmemeye çalışırken hayat ona oyununu oynar.
Bu kitapta gerçek sevginin nasıl olduğunu hissettim. Yazar yarattığı karakterler ile bana aşkın ve sevginin gücünü yeniden hissettirdi. Sanki karakterler yaşadıkları olayları yanımda yaşıyordu ve fedakarlığın o güzel melodisi sayfalara aktığında yüzümde tebessüm oluştu.
Yazarın dilinin akıcı olmasından dolayı kitabı hemen okuyacağınızı düşünüyorum. Bir sonraki sayfada neler olacak diye merakla okuyacağınızı düşünüyorum. Yazarın 17 yaşında olması ve bu genç yaşında güzel bir kitap çıkardığı için kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum ve yeni kitaplarını merakla bekliyorum.
Bölümlerin başında yazar okuyucularına çok güzel şarkılar önermiş. Ben severek dinledim.
Düşlerinizin gerçekleşmesi dileği ile..
Eğer bir çırpıda biten bir kitap istiyorum, içinde aşk olsun, fedakarlık olsun, sırlar olsun diyorsanız bu kitabı seveceğinizi düşünüyorum.
Muhteşem bir kitap...
Emirhan Sarica ile Gazinatepte katılmış olduğu fuarda tanıştım ve iyiki tanışmışım eline emeğine sağlık kitap çok sarıyor ve kesinlikle ergen psikolojisi ile yazılmış bir kitap değil hayranlıkla okudum herkese tavsiye ediyorum... Ve bu güzel yazar okurlarına bölüm bölüm şarkı bırakmış o benim çok hoşuma gitti umarım daha iyi yerlere gelirsin tekrar karşılaşmak dileğimle.....
Düşe Yazdım / Kitap Yorumu : Merhabalar bugun sizlere daha önce okuduğum kitaplardan farklı bir kitapla geldim .Genç bir yazarımızın yazdığı 144 sayfalık bir kitap.Konusuna gelecek olursak Çağrı adında bir genç’in en yakın arkadaşının başka şehre taşınması ve ona bıraktığı şiir kitabını okumaya başlamasından sonra gelişen bir olay örgüsü var.
Gitar kursunda tanıştığı kızın hayatını nasıl değiştireceğini ve bildiği herseyin yalan olduğunu öğrenmesini anlatıyor .. Genç kesime hitap edicek bir kitap .Yazarın emeğine sağlık .Keyifli okumalar dilerim herkese
Alıntı: Akan bir su gibi
İçimde bir fırtına
Gözyaşlarım sel gibi
Geri dönecek misin ?
Kitabı okumamıza vesile olan
Düşe YazdımEmirhan Sarıca · Kırmızı ve Siyah Yayınevi · 2019115 okunma
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir kitap yorumuyla geldim.
Okul zamanında hayallerinin peşinden koşan çağrı ilerde müzisyen olmak istiyor.Çağrı gitar kurşunda aydan ile tanışıyor.zamanla aşık oluyorlar.Ama aralarındaki bağın geçmişe dayalı olduğunu sonradan öğreniyorlar.
Birbirlerine bağlı olan kaderleri varmış aslında.Ben okudukça şaşırdım açıkcası. Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim, bölüm başlarındaki şarkı önerilerini ayrı bir sevdim.
Düşe YazdımEmirhan Sarıca · Kırmızı ve Siyah Yayınevi · 2019115 okunma
Emirhan SarıcaDüşe Yazdım müzisyen Çağrı ile en yakın arkadaşı Esra’nın hikayesiyle açılıyor. Ancak bir imza günündeki tuhaf olay, ikilinin arasını açıyor ve Esra, ardında gizemli bir not ve siyah bir defter bırakarak aniden şehri terk ediyor.
Çağrı, Esra’nın yokluğunda, başta didiştiği, gizemli ve güçlü bir karaktere sahip Ayda ile yakınlaşıyor. Bu yakınlaşma, hem Çağrı’nın hem de Ayda’nın aile geçmişlerinde saklı kalan büyük sırların ortaya çıkmasına neden oluyor.
Esra'nın bıraktığı defter, hikayenin merkezini oluşturuyor ve Çağrı'yı tahmin etmediği bir maceraya sürüklüyor. Defterin içindeki sırlar, Çağrı ve Ayda’nın hayatını derinden sarsıyor. Bu
Peki Esra neden gitti ve defterin içindeki sırlar, Çağrı ile Ayda’nın hayatını nasıl tehlikeye atacak?
Heyecanla ve keyifle okudum kitabı. Kitabın sonundaki devam edecek cümlesi beni mutlu etti açıkçası. Bence bir şans vermelisiniz. Kitapla ve sevgiyle kalın.
Herkese Merhaba
Bugün sizlere kolay okunan ve sayfa sayısı da az olan bir kitapla geldim.
Çağrı ve Esra yakın arkadaştır ve konservatuar öğrencileridir. Esra şahitlik yolunda Çağrı ise müzisyenlik yolunda ilerlemektedir.
Çağrı gitar kursunda bir gün oldukça sinir bozucu olan Ayda ile tanışır. Bugünlerde Esra da sebep belirtmeden farklı bir şehre taşınır ve Çağrı’ya üzerinde Güzel Adama yazan bir defter bırakır. Defterin son sayfaları kilitlidir ve Çağrıya her gün bir sayfa okumasını ister.
Ayda ve Çağrı kurs arkadaşıyken bir anda sevgili oluverirler. Çağrı Ayda ile görüşmeye başladıktan sonra da geçmişe dair aile sırları ortaya çıkar. Kitapta mafyalar ölümler sırlar aşk her şey var.
Bazı konular daha detaylı işlenseydi keşke dedim bu kadar kısa bir kitapta olaylar çok hızlı gelişti.
Yinede oldukça akıcı bir kitap okudum.
DÜŞE YAZDIM// EMİRHAN SARICA
Merhabalar sevgili kitap sever ailemmmmmm.
Uzun zamandır buralara uğrayamıyordum. Yoğun geçen günlerim dolayısıyla pek vakit ayıramadım.
Sizden habersiz akıcı mı akıcı sürükleyici mi sürükleyici güzel bir kitapla geldim.
@emirhan.ps Yazarımızın kaleminden #düşeyazdım kitabı...
Kitabımızın konusundan bahsetmek istiyorum öncelikle:
Daha yeni doğmuş olan bir bebeği sırf cinsiyeti sebebiyle başka aileyle değiştirilen ÇAĞRI karakterimiz hayallerinde koşmaya karar verdiği zamanlarda gerçeği acı bir şekilde öğrenir.
Zamansız kaybettiği sevdikleri, anlamlandıramadığı olaylar silsilesinde yolunu bulmaya çalışması, bunun yanı sıra hayallerinin peşinden koşmaya çalışması oldukça sarsıcı zamanlar ve güçlü bir karakter ortaya koyuyor.
Yıllarca anne ve babası olarak gördüğü kişilerin aslında gerçek anne ve babası olmaması oldukça sarsıcı bir durum daha sonra büyükbabasının evindeki mektupla hayatı komple değişen Çağrı'nın bundan sonra yaşayacakları ve karşısına çıkan durumlara nasıl tepkiler verip göğüs gerdiğini okuyoruz.
Müzik kursunda Ayda ile tanışması ve onunla hemen samimi olması nereye gitse Ayda'yı görmesi beni çok sıkıyordu. Ne alaka her yerden bu kız çıkıyor diyordum fakat nedenini ilerki sayfalarda öğrenince rahat bir nefes alıverdim.
Kitap isminin nerden geldiğini çok merak etmiştim ve bunu da kitabın ilerleyen sayfalarında öğrenmiş oldum.
Kitabın içeriğinden daha fazla bahsedip spoiler vermek istemiyorum.
Kitabın özelliklerine gelecek olursak, gayet akıcı ve bir o kadar sıkmayan bir dille yazılmış. Bir çırpıda okuyuverdim. İlerleyen sayfalarda ne olacak merakıyla kitabı elimden düşürmeyen yazara da başarısı ve kaleminin güçlülüğü için teşekkür etmek istiyorum. Devamı da gelecek olan kitabımızı şimdiden merakla bekliyorum.
Kitapla
2001’de doğdu. Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi ve hâlâ doğduğu şehirde yaşıyor. 2015 yılında başlayıp 2019 yılında lise öğrenimini tamamladı. Oyunculuk, fotomodellik ve Youtuber olan yazarımız hepsini bir kenara bırakıp kalem tutmayı istemiştir. En çok kullandığı cümle düşlerle ilgilidir. “Umarım bir gün hep beraber düşleriz.” Aynı zamanda 2019 yılında çıkmış raflarda “Düşe Yazdım” isimli kitabı bulunmaktadır.