Mercy Falls Kurtları üçlemesinin ve ana seriyi noktalayan üçüncü ve son kitabı Ebedi Forever)
Ebedi: Doğanın, aşkın ve hayatta kalmanın son savaşı.
Stiefvater, üçlemesinin bu görkemli finalinde okuru sessiz bir hüznün içinden çıkarıp amansız bir zaman karşı yarışın içine atıyor. Ebedi, sadece aşıkların birbirine kavuşma çabası değil; medeniyetin, vahşi doğaya ve onun kadim sırlarına karşı açtığı yıkıcı savaşın sarsıcı bir tablosudur.
İkinci kitabın (Beklenti) o yürek burkan finalinde, Grace hayatta kalabilmek için bir kurda dönüşmüş ve ormana karışmıştı. Ebedi, tam da bu çaresizliğin ortasında başlar. Sam, yıllarca kendisini bir insan olarak bekleyen Grace’i şimdi karların arasında bir kurt olarak beklemektedir. Ancak bu kez sorun sadece Grace’i geri getirmek değildir; Mercy Falls ormanlarında yaklaşan büyük bir felaket vardır.
Isabel’in babası Tom Culpeper, oğlu Jack’in ölümünden sorumlu tuttuğu kurtları tamamen yok etmek için acımasız bir sürek avı başlatır. Helikopterler ve silahlı adamlarla tüm sürünün kökünü kazımaya kararlıdır. Hikâye bu noktada bir hayatta kalma savaşına dönüşür. Sam, artık tamamen insan olmasına rağmen, sürüsünü ve Grace’i korumak için liderlik rolünü üstlenmek zorundadır.
Diğer tarafta ise dahi ama bir o kadar da yaralı olan Cole St. Clair vardır. Cole, kurtluğun gizemini biyolojik olarak çözmeye, dönüşümleri kontrol etmenin bilimsel bir yolunu bulmaya çalışırken, kendi içindeki yıkıcı şeytanlarla ve Isabel’e duyduğu çelişkili hislerle savaşır. Avcılar ormanı kuşatırken, dört gencin (Sam, Grace, Cole ve Isabel) sürüyü kurtarmak için yapacakları tek bir planı vardır: Kurtları insana dönüştürüp güvenli bir yere taşımak..