Efsunkar

Fatma Şahin
2021
İz Bırakan Kalemler

2021 9. kitabı
Seni sarsam saklasam kollarıma bir düş uğruna, Yansam, yansan... Küllerinden biz doğsa Var mısın? Bir Anka Kuşu olmaya... Kalpleri dolduran harika bir şiir kitabı
2021 40. kitabı
Okunma: 02 Aralık 2021 17:44
Efsunkâr Fatma Şahin / Mehtap Ece Paralı Türü: şiir Sayfa sayısı: 120 Öncelikle şaheser kitabını bana imzalı gönderen saygıdeğer yazar; Fatma Şahin’e teşekkür ederim. Var olsun güzel yüreğin. Selam ve dua ile. Şiir sevmeyi okumayı yazmayı , severim. İki yazarın kaleme aldığı eser , şiir kitabı. Yazarlar her bir şiirinden ardında kendilere ait güzel sözler de yazmış der ki şair ; Kaç takvim yaprağına saklıydı Zamansız yüreğime çarpan hasretin... Ama öyle güzel ki şiirler ; aşkı , üzüntü Sevda dair , anne hasreti , tabiata çocukların üzüntüsü sevinci , keder dolu isyan , Özlem ve bir çok duygu kapsayan harika şiirler kitap da yer edinir... Bir şiirsever olarak , beğenerek severek okudum. Okunmasını tavsiye ederim. Okuyalım ruhumuz çiçeklensin. Sevgili yazar ; Kaleminize emeğinize sağlık. nice güzel eserle. Kitapla sağlıkla huzurla kalın.
EfsunkarFatma Şahin · İz Bırakan Kalemler · 202114 okunma
"Sandık dolusu yalnızlık biriktirdim."
2023 260. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2023 20:26
“Ey! Gönlümün maisi Ruhuma hicran, hasretime hicretsin.” Şiir kitaplarını çok severim, bunu da büyük bir beklenti içerisinde okudum. Ama istediğim gibi değildi, yani nasıl desem basitti. Hep duyulan o klişe aşk sözlerini toplayıp yazmışlardı sanki. Beğendiğim yerler çok oldu, etkisinde kalıp hemen paylaştığım da oldu ama o kadar da abartılacak bir kitap olduğunu sanmıyorum. Şiir severler okusun derim yine de. -"Sevmek en ağır bedeldir, Yüreğinde vicdan azabı olana..." -"Ve cemreler düşüyor yüreğime içimde baharlar açtırmasada..." -"Kaç takvim yaprağına saklıydı Zamansız yüreğime çarpan hasretin?" -"Çıkmaz sandığım sokakların sonunda bekledim hayalini." -"Sol yanım sen dedi... Dayanamadım, yenik düştüm soluma" -"Yeni keşfettim sendeki beni," -"Gökkuşağından bir rengi bize ayırsak?" -"Değişen zamanın, değişmeyen hikayesi olabilirdik..." -"Sensizlik, sessizliğim oldu."
2025 91. kitabı
EfsunkarEfsunkar Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Okumalarınız nasıl gidiyor? Sizlere bu kez bir şiir kitabıyla geldim. Ben şiir okumayı severim arada mola vermek için okurum. Bazı günler gerçekten iyi geldiği de olmuştur. Sizler şiir hakkında ne düşünüyorsunuz, aranız nasıl, okur musunuz? Tabi ki kitapta birden fazla güzel ve etkileyici şiir var ama ben sizlere birini bırakıyorum ve diğer okumalarıma dönüyorum. Kitapla, şiirle ve mutlulukla kalın... #aşk Sevgiyi başka kollarda arama Yorulursun Sen sev, aşk eyle adını Benliğinden ruhuna Bu emanet ettiğin saf duyguna kulak ver Dinle, bekle, sabret. Aşkın yeter kendi benliğinde Kim ne der, kim ne söyler düşünme Önce kendine saygı duy Başka yanlışa düşmekten korkma Düşersen de ayağına taş bağlasalar Sen çözmesini bil. Duyma, dinleme, susma Konuş ki yaşadığın bilinsin. Dik dur, savaş bu aşk uğruna Bu rüyada bir varsın bir yoksun. Asıl olan iki cihanda... Serpil MeriçSerpil Meriç Seher KoyunluSeher Koyunlu
2021 33. kitabı
Şiirseverlerin kesinlikle okuması gereken bir kitap. Pişman olmazsınız. Ben ki fazla şiir sevmem ben bile bir çırpıda okudum :) Mehtap Ece Paralı ve Fatma Şahin kaleminize sağlık.
2023 62. kitabı
Efsunkâr Mehtap Ece Paralı / Fatma Şahin Türü: şiir Sayfa sayısı Şiir sevmeyi okumayı yazmayı , çok severim. İki yazarın kaleme aldığı eser , antoloji türü de şiir kitabı. Kitapla sağlıkla huzurla, kalın.