هشت کتاب

Sohrab Sepehri
Seni senden çalmışlar. Bu ne derin bir yalnızlık... ☙ Sohrab Sepehri Sekiz Kitap
“Nerede olursam olayım Gökyüzü benimdir. Pencere, düşünce, hava, aşk, yer benimdir..”:::!!! Sekiz Kitap Sohrab Sepehri Sayfa 191
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Kolların kılıç ve okşamanın iki uyumsuz sahili. Güldün aldatmacaya, gülümsemeye değil. Yabancılığı yaşamışsın yaşamı değil.. Sekiz Kitap Sohrab Sepehri
Şiir
“Nicedir bu yalnızlıkta Suskunluğun rengi dudakta. Bir ses çağırıyor beni uzaktan Ama ayaklarım gecenin katranında.”:::!!! Sekiz Kitap Sohrab Sepehri Sayfa 19
“Bir ışık kayarsa dudağına Gönlüm der: Gülme hevesim var. Dalgın gözleri anlatır bana; Nerede gönlümüzü aydınlatacak bir lâmba.”:::!!! Sekiz Kitap Sohrab Sepehri Sayfa 33
“Sen apansız güzelsin. Endamın bir girdap. Senin dalgan kapladı benim ülkemi. Seni buldum, gökleri fark ettim. Seni buldum, kapıları açtım, dalları okudum.”:::!!! Sekiz Kitap Sohrab Sepehri Sayfa 131