Folklords

Amerika Birleşik Devletleri
Ciltli

2025 41. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2025 13:10
Folklords; renkli ve ilgi çekici görselleri, zengin fantastik unsurları, masal dünyasına ait öğeleri farklı bir bakış açısı ile ele alan hikayesi ile eğlenceli ve keyifli bir grafik romandı. Farklı
FolklordsMatt Kindt · Presstij Kitap · 202257 okunma
2023 11. kitabı
Okunma: 19 Mart 2023 17:51
Hikayemiz 18. Yaşını doldurmuş çocukların görevlerini alma isteğiyle başlıyor. Baş karakter Ansel de 18 yaşında görevini seçmek için heyecanlıdır ancak görevi yasaklı olan Folklordsları bulmaktır. Folklordslar yıllardır gizli, bilinmeyen ve tehlikeli bir topluluk olarak adlandırılıyor. Folklordsları aramak suçtur ve cezası idamdır. Kütüphaneciler loncası adlı topluluk Folklords bulma görevi için Ansel'e izin vermez ama Ansel bunu dinlemez, yanına aldığı arkadaşıyla yolculuk başlar. Çizimleri harika, karakterleri tatlı olan (özellikle Çirkin adlı karakter), panolama tarzı ve renklendirmesiyle beğendiğim bir çizgi roman oldu. Çizgi roman ilgisi olan ve fantastik macera okumak isteyen herkese tavsiye ederim.
FolklordsMatt Kindt · Presstij Yayınları · 202257 okunma
Fena Değil
2023 4. kitabı
Öncelikle çizimlerini, tasarımlarını renklendirmelerini vs çok sevdim, konusu da ilginçti ama anlamadığım çok yer oldu, konu bir yere kadar anlaşılır gidiyor ama sonlara doğru bunun tam olarak anlamı ne dediğim yerler çok oldu, yine çizimleri ve basım kalitesi için bile alınabilecek bir çizgi roman bence.
Çizgi Roman
FolklordsMatt Kindt · Presstij Yayınları · 202257 okunma

Matt KindtYazar · 11 kitap
Matt Kindt Amerikalı çizgi roman yazarı, karikatürist ve grafik tasarımcısıdır. Yaratıcıların sahip olduğu ilk eserleri casus kurguydu ve bunların başarısı, süper kahraman kurgusu ve diğer türlerdeki kiralık projeler için ana akım çalışmalara yol açtı. Çalışmaları Eisner Ödülleri ve Harvey Ödülleri'ne aday gösterildi.