Pure Serisi 2

Fuse
Sıralamalar

Puan vermedi·468 syf.·
2019 70. kitabı
Seri bir kitapmış ve serinin ikinci kitabıymış. Ancak ben seri olduğunu bilmeden okudum ve çok fazla bir şey kaybettiğimi söyleyemem. Sadece mutasyona uğrayan insanların, neden mutasyona uğradığı konusun sallantıda biraz. O da ilk kitabın konusu diye tahmin ettim. Kaçanlar, kovalayanlar, pür olmaya çalışanlar ve bu durumdan kurtulmak için bekleyenler. Biraz karmaşık ve bir o kadar da sıkıcı bir kitaptı.
2018 1. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2018 01:44
Benim için zor geçen bir kitaptı. Birinci kitabın aksine olaylar daha karmaşık ve içinden çıkılmaz gibiydi. Ama zor geçme sebebi kitabın akıcı olup olmaması ile ilgili değil yazı boyutunun küçültülmesi ve çok daha fazla kişinin bakış acisi ile yazılmış olmasıydı. Takip biraz daha zorlaşıyordu.
2017 9. kitabı
Serinin ikinci kitabı olarak füzyon karşımıza çıkıyor birinci kitabın aksine bizi farklı olaylara ve yepyeni gelişmelere sürüklüyor. Elimden hiç bırakmak istemediğim bir kitap oldu. Bilim kurgu hastası olarak yine bitirmek istemediğim bir seri daha. Üçüncü kitabını daha yavaş okuyacağım sanırım :)
FüzyonJulianna Baggott · Dex Kitap · 201347 okunma
sınıflar arası farkın bilim kurgu hali
2019 13. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2019 21:41
ilk kitabın heyecanı ve çekiciliği yoktu fakat yinede yazar hikayesini renklendirebilmiş. ilk roman daki akıcılık yok fakat yinede ilk romandaki soruların cevaplarını bulabiliyoruz. karektelerin ilişkileri daha belirginleşiyor . nükleer savaş sonrası değişim ve başkalaşımın tasviri iyi.
Bilim

Julianna BaggottYazar · 3 kitap
Julianna Baggott, aynı zamanda Bridget Asher ve N..E. Bode. Florida Eyalet Üniversitesi, Sinema Sanatları Resim Koleji'nde doçenttir.