2017
Eksik Parça Yayınları
9786052041659

2024 90. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2024 18:20
#gemi #matsstrandberg #dieüberfahrt Herkese merhabahazır yaz aylarına başlamışken bir gemide geçen hikaye okumak istedim. Uzun zamandır kitaplığımda bekliyordu aslında 2017 yılında almışım. Kapağında
Olmamis
2025 5. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2025 17:26
Öncelikle herkese iyi okumalar Uzun zamandır kitapligimda bulunan bu kitabı en sonunda okumaya karar verdim özellikle arka kapak yazısı benim sevdiğim bir tarz olmaya adaydi okumaya başladığımda yazar kitabı gemideki bir kaç yolcunun gözünden anlatmayı seçmiş ilk sayfalar yolcuların iç dünyası vb derken sıkıcı geçti daha sonra gemi yola çıktıktan sonra vampirler olaya başladıktan sonra tempo yükseliyor ama benmi beklentimi çok yükselttim bilmiyorum aradığım tadı bulamadım kitabın hiç bir bolumunde korku duygusunu hissetmedim ir kaç sayfa güzeldi ama okadar sanki ikinci sınıf bir korku filmi izliyormus hissi uyandırdı bende yani korku namına kitapta pek bişey bulamadım durakula kitabında bile bir çok bölümden etkilenmiş korku duygusnu hissetmiştim ama bu kitapta o his hiç olmadi Benim için zaman kaybi olacak dediğim kitaplardan biri idi şansınızı başka kitaplarda deneyin
2020 20. kitabı
Baltık denizinin en yaşlı gemisi Baltic Charisma’dır. 24 saatlik bir yolculuk başlamıştır. Yolcuların en büyük isteği, konfor ve sınırsız eğlencedir. Gece güzel başlamış herkes istediği şekilde eğlenmekte, vakit geçirmektedir. Fakat hiç beklenmedik olaylar silsilesi, herkesi esir almış, korku salmış durumdadır. Kime güveneceğini bilmediğin bu gemide kaçacak yerin de yoksa ne yapabilirsin? Çok güzel bir kitap okudum. Gerilim, macera, heyecan hepsinden harmanlanmış bir konusu, türü vardı. Başlarda konu ilerlemesi biraz ağır oldu, sebebi de karakterli tanıyıp analiz etmemizdi sanırım. Bir yerden sonra kitabı, bir sonraki sayfayı heyecan ile merak ile çevirerek okudum. Yazarın daha önce " Engelsfors üçlemesi " serisinin ilk iki kitabını okudum. Fantastik türü sevdiğim için o seriyi de çok sevmiştim. Bu kitabı da en az onlar kadar sevdim ve tavsiyemdir..
Heyecan dorukta
2024 9. kitabı
Okunma: 06 Temmuz 2024 18:23
Herkese merhaba, "Gemi" Baltic Charisma isimli İsveç'ten Finlandiya'ya giden bir gemide geçiyor. Karakter sayısı fazla ve her birini tanıttığı için kitabın başları biraz ağır geçiyor. Ama sonrasında olaylar öyle bir başlıyor ki kitap akıyor. Kitabın başlarındaki ağır tempoya dayanabilirseniz film/dizi gibi bir kitaba girmiş olacaksınız. GemiGemi
2018 983. kitabı
Tamamı gemide geçen, korku ve gerilim türünde bir roman. Denizin ortasında geçen tüyler ürpertici bu hikaye, yazarın kalemi ile etkileyici hale geliyor. Korku sevenler, özellikle vampir hikayelerinden hoşlananlar beğenebilir ancak benim için vasattı. Çok daha güzel kitaplar okudum. İsveç yazarlarına alışkın olmadığımızdan isimleri akılda tutmak zor oluyor. Zamanınız çoksa neden olmasın?
2023 32. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2023 18:29
Kitabın kapağına bakıp gerilim zannederek aldım. King benzeri bir şeyler umdum. Polisiye romanları severim. Ancak Gemi, vampir kitabı çıktı. Hiç benim tarzım değil. Baltık denizinde yolculuk yapan bir geminin içinde başlayan kan avcılığı ve vampirleşme anlatılıyor. Bu tarzı sevenler için okunabilir..