Puan

8.410 üzerinden
1.256 kişi
2015 35. kitabı
Fantastik kurgusu olan bir kitabın bu kadar çok göz yaşına sebep olabileceğini bu kitaptan önce bilmezdim. Hatta bende bu kadar çok göz yaşının bulunduğunu da bilmezdim. Oldukça farklı konusuyla dikkat çeken, derinliği olan bir kitap. İnsan kavramını tekrar gözden geçirmeme ve sil baştan tanımlamama vesile oldu diyebilirim. Okuyun lütfen, asla pişman olmayacaksınız.
GöçebeStephenie Meyer · Epsilon Yayıncılık · 20135,7bin okunma
alaca karanlıktan sonra en iyi kitap
GöçebeStephenie Meyer · Epsilon Yayıncılık · 20135,7bin okunma
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
2017 41. kitabı
Normal koşullarda bu tarz fantastik kitaplardan ziyade, klasikleri okumayı tercih etmeme rağmen bu kitabı çok severek okuduğumu söyleyebilirim. Yaklaşık 700 sayfa olmasına karşın ilgi çekici konusu beni korkutmamıştı ve kitabın çok kısa sürede sonunu gördüm. Sade ve akıcı bir dille yazılmış, okuyucuyu hiç sıkmayan bir kitap. Oldukça kalın olmasına rağmen her sayfayı heyecanla çevirmemi sağladı. Kurgusu çok başarılı, sizi gerçekten o dünyaya götürüp kahramanlardan bir tanesi gibi hissetmenizi sağlıyor. Meraklısına kesinlikle tavsiye ederim.
2022 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2022 00:00
İnanılmaz bir kurgu. Düşünüyorum ve neyin beni bu kadar etkilediğini çözemiyorum. Halbuki insan bedenlerini ele geçiren uzaylılarla ilgili bir dünya kitap okudum. Sanırım uzaylının insanlaşması bir çeşit ümit uyandırıyor. İnsanların da insan olmayanları dahi sevebilme kabiliyeti beni etkiledi. Kitabın aynı ismi taşıyan filmi de var. Bir kaç defa izlemişimdir. Etkileyici bir film ve kitapla birebir örtüşüyor.
2018 5. kitabı
Okunma: 22 Haziran 2018 00:19
Bir dünya düşünün; paranın şiddetin olmadığı, bir dünya düşünün;herkesin herkesi eşit sevdiği, bir dünya düşünün; yalanın, hastalığın olmadığı... Ne kadar da güzel olurdu. Ya da olur muydu? Bu dünyanın böyle olması için insanların yok olması gerekseydi ya da insanların ruhlarının ele geçirilmesi gerekseydi o zamanda dünyanın böyle olmasının bir önemi olur muydu? Bu kitap efsane bir kitap yazarın hayal gücüne hayran olmamak elde değil. Bu yazarın okuduğum ilk kitabı. Alacakaranlik ile ün yapmış bir yazar ama ben yazar ile bu kitapta tanıştım. Bir sene kitaplık bekledikten sonra sonunda okumak için elime almıştım neden ilk bir sene içinde okuma isteği olmadı bilmiyorum sanırım bazı kitaplar ile tanışmanın da zamanı var. Kitabın filmi yapılmış.Okuduktan sonra filmini de izledim ama kitabı okuduktan sonra film çok tatsız geliyor. Okurken aldığım tadı alamadım. Çok fazla değişiklik yapılmış. O yüzden filmi izlemeden kitabı okumanızı tavsiye ediyorum. Bu sıcak havaların bunalttıgi zamanlar da bu kitap size çok iyi gelecek.