Çok haklı
Bir Fransız sosyolog anlatmıştı. Fransa ile Türkiye'yi kıyaslıyordu. Diyordu ki " Siz kökünüze saldırdığınız için iki yakanız bir araya gelmiyor. Sürekli patinaj yapıyorsunuz. Hiçbir Fransız sağcısı, solcusu, liberali 1789 Fransız Devrimine saldırmaz.O köke sahip çıkar. Oysa siz Türkler muhafazakarı, Kürt'ü, solcusu, İslamcısı Atatürk'e ve Cumhuriyete saldırırırsınız. O yüzden ortak paydanız olmuyor ve daha kolay bir şekilde hemen ayrışıyorsunuz. Birbirinizle ayrışarak dövüşerek enerjinizi tüketiyorsunuz. Temel sorununuz bu. "
Sayfa 195 - Destek·Kitabı okudu
Siyaset
Ya onursuz bir şekilde gazeteciymiş gibi davranıp bu alçak düzene uyacaktık ya da gerçeğin peşinde koşup istifa edecektim. Tercihim gazeteci kalmak oldu.
Sayfa 195 - Destek·Kitabı okudu
Siyaset
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Organize bir suç örgütü devleti kalkan yapıp, din adı altında hepimizi kandırıyor, yalan söylüyor.
Sayfa 258 - Destek·Kitabı okudu
Siyaset
Onurunuzla aç kalmak yerine, onursuzca para ve makamla yaşamayı tercih ediyorsunuz!
Sayfa 156
"Dünya Afrikalı çocuğun kendi dilinde söylediği türkü ile güzeldir."
Sayfa 57 - Destek Yayınları·Kitabı okudu
Roman
"Herkes çok iyi insandı...Ta ki diğeri arkasını dönene kadar!"
Sayfa 8 - Destek Yayınları·Kitabı okudu