Damien

Optopus Yayınevi
Sıralamalar

2025 103. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2025 20:01
Kitabın adı:Hatırlayanlar (Damien) Yazarın adı: C.Anner Sayfa sayısı:352 Mükemmel insan yoktur, sözünün gerçek olmadığının en büyük kanıtı aynı zamanda olağanüstü yeteneklere sahip rengarenk insanlar Hatırlayanlardan biri olan Damien eş ruhu Linda ile buluşup onunla sakin sessiz bir hayat sürmek ister... Acaba mı desek???
2026 85. kitabı
Herkese Merhaba Bugün sizlere C. AnnerC. Anner kaleminden HatırlayanlarHatırlayanlar kitabının yorumu ile geldim Nisan ayının sıradaki kitabı 2018 yılı basımlı 342 sayfalık bir kitap •Sadece bir aşk hikayesine değil,
2026 14. kitabı
. Üç ciltlik serinin ilk romanı olan “Hatırlayanlar Damien”, hafıza, kimlik ve gerçeklik kavramları etrafında dönen bir bilim kurgu ve psikolojik gerilim romanı. Hikayenin merkezinde olan karakter Damien, geçmişine dair parçalanmış ve güvenilmez anılarla mücadele ederken, bazı insanların hatırlayabildiği şeylerin aslında herkesten farklı olabileceğini de fark eder. Bütün bunlarla mücadele ederken de ruh eşi olduğunu düşündüğü Linda ile tanışır. Gerçek aşkı Linda’yla yaşayacağını düşünüp sessiz ve huzurlu bir hayat için her şeyi göze alır. Damien, geçmişini de çözmeye çalıştıkça daha büyük bir sistemin parçası olabileceğini keşfeder. Kitap, klasik bir olay örgüsünden çok, gerçeklik kavramları üzerinden zihinsel bir karmaşa ile karanlık bir atmosferde ilerliyor. Bu da romanı, gizemli ve sürükleyici bir hale getiriyor. Gerilim ve merak duygusunun sürekli aktif tutulduğu romanda parçalanmış hafıza üzerinden gizem her sayfada canlı tutulmuş. Heyecanlı, gizemli, sürükleyici bir bilim kurgu romanı. Seriyi heyecanla bekleyeceksiniz. #HatırlayanlarDamien ^ ^ ^ #octopusyayınevi #edebiyat #bloghemsire #bilimkurgu
2026 131. kitabı
Merhaba dostlar Bugun tarzımın biraz dışında bir kitapla geldim.Sprituel konularla ilgilenenler için harika bir hikaye Hatırlayanlar. Üç ciltlik bir serinin ilk kitabı bu. Insanın ruh eşi olduğuna inanır mısınız ?Olur ya bazen ilk kez gördüğünüz insanla öyle anlaşırsınız ki ,ruh eşimi buldum dersiniz.Bu kitapta da Damien le Linda yı okuyunca ruh eşi kavramı kafamıza yatacak . Damien, geçmişin yükünü omuzlarında taşıyan, hataları ve pişmanlıklarıyla bir kahramandan çok daha insani birisi. Insan çoğu yerde empati yapıyor onunla. İçsel çatışmaları, kimlik arayışı ve sevdiği kişi için neleri göze alabileceğini görünce insan ona bir sempati de duymuyor degil. Doğaüstü yeteneklere sahip insanlar,hatırlamadın bazen unutmaktan zor oldugunu gösteriyor aslında. Unutmak bazen ilaç insanlara..Her şeyi hatırlamaksa bir zehir ..Kader ve zaman algisiyla,farkli zaman dilimlerinde ruhların birbirini aradığı fantastik bir hikaye .. Damien in etrafındaki gizem örgüsü, merakı canlı tutuyor .Bayağı yoğun bir melankolik anlatım mevcut .Serinin geri kalanını da merak ediyorum şu an .. Peki sizce unutmak mı daha zor, yoksa her şeyi hatırlayarak yaşamak mı? Kitapla kalın dostlar... HatırlayanlarHatırlayanlar C. AnnerC. Anner
2026 23. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2026 00:00
Herkese merhaba, Bu kitap çok tatlı bir aşk ile başlayıp telekinezi ve astral seyahatin bolca olduğu spiritüel gerilim ve fantastik bir hikayeye evriliyor. Damien ruhsal boyutta birbirlerine söz verdikleri ruh eşi Linda’yı astralda takip edip yerini bulur. Damien her şeyi hatırlayandır Linda ise geçmiş hayatını hatırlamaz. Damien Linda ile evlenip mutlu bir hayat sürmek ister fakat bir de gölgelerin karanlığında ki Tanrı’nın muhafızları denen bir grup var ki ruh avcılığı yapıyorlar. Damien gibi yetenekleri olan Adrian, Tony, Rania, Joshua ve SinYang’in destekleriyle ruhsal bir savaşın içinden çıkıp bu durumu atlatabilecekler mi? Yalın bir dil, sürükleyici ve akıcı bir kalemle yazılmış olan kitabı heyecan ve merakla okudum-okuyacaksınız. Üç kitaplı bir seri olan bu eserin devamını merakla bekliyorum. Öneririm, kitap ve sevgiyle kalın…
2026 38. kitabı
Selam arkadaşlar uzun zamandır aktif değildim, inşallah artık buralarda olacağım. Aktifligimi çok güzel bir kitapla başlatmak istedim. Kitap yazar @cnnfnr hanımın #hatırlayanlar isimli kitabı. Size bir bilgi de vermek istiyorum bu serinin ilk kitabı,ve ben devamını merakla bekliyorum. Kitabımız astral seyahat, biraz gerilim harika bir kurguyla harmanlanmış. Damien ve sevdiği Linda etrafında dönüyor kitabımız ama çok dikkat çekici bir kitap. Damien her şeyi hatırlayan ve bu yükün altında huzursuz olan birisidir. Linda ise geçmişi hatırlamayan sadece yeni hayatını bilen bir kadındır. Damien ona tanınan dünyaya gitme şansını sevdiği Linda'yı bulmak için kullanmak ister ve Linda' yı bulur bir gün Linda ölümcül bir kaza geçirir, Damien onu kurtarır ve kuralları çiğnediği için tüm güçleri elinden alınır, geri alabilmesinin tek yoluda insan olarak tekrar Linda'ya aşık olmak ve yuva kurmaktır. Yani Damien yeni bir hayata başlamak ve eskiye dönmek için çabalamak zorundadır. Acaba Damien insan hakları aşık olacak mı? Linda geçmişini hatırlayacak mı?Bu soruların cevabını bu kitapda bulacaksınız ben şimdi serinin devamını bekliyorum. @cnnfnr @octopusyayinevii ÖzlemÖzlem #neokudum #tavsiyekitap #vuslatınkitapkurtları #octopusyayınevi
2026 56. kitabı
HATIRLAYANLAR DAMIEN . Bugün konusunu dahi bilmeden, kitaba baktığım anda beni içine çeken ve okuduğum zaman da etkisi altında kaldığım #hatırlayanlar ile sizlerleyim. Bazı kitaplar vardır hani,
2026 121. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2026 00:00
"HATIRLAYANLAR" "Tanrı güneş gibi bir ışık kaynağıysa biz ruhlar onun fotonlarıyız."