İlk Yayın Tarihi:
Independently published
İngilizce

·458 syf.·
2025 25. kitabı
Yazarın aslında KID kitabını okumayı istiyordum ama sonrasında o karakterin ilk olarak bu kitapta göründüğünü öğrenince önce bu kitabı okumak istedim. Birbirinden bağımsız olsa da oradaki ana karakterimizin kursunda bu çiftimiz de var en azından başlangıçta. Hawke hapisten yeni çıkmış, hatta şartlı tahliye edilmiş biri. Nicole ve Patrick’in beraber yaşadığı eve ev arkadaşı olarak dahil oluyor. Nicole Patrick’le güzel bir ilişkisi olduğunu düşünüyor hatta onunla evlenerek hayalindeki o mutlu sona erişceğini düşünüyor. Hawke’nin ortaya çıkmasıyla beraber kızımızın kafası karışıyor onun neden onlarla yaşaması gerektiğini bir türlü kavrayamıyor çünkü patrikle halk arasında inanılmaz bir fark var halk dövmeli, partilemeyi seven bir tipken; Patrick ailesinin dini kurallarıyla yaşayan ve babasının şirketinde babası ne derse yapan bir karakter. Patrick ile ilişkisi Nicole’ün kendini yalnız hissetmesi ile beraber bir sallantıya giriyor çünkü Patrick her zaman ailesine ve işine önceliklendiriyor hatta uzun is seyahatlerine gidiyor Nicole evde halk ile beraber yalnız kalıyor. Olaylar bu şekilde başlıyor sonrasında işin içine Hawke’nin suçlanma sebebi girince işin rengi değişiyor ve tabii ki finalde mutlu son. Bana göre aldatma yok ama bir noktada duygusal olmasa da fiziksel olarak ve aldatma söz konusu diyebiliriz kitapta. Tetikleyici unsurlar yer aldığı için dikkatli okunması gereken bir kitap ama benim için biraz ortalama kaldı.
2024 100. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2024 15:41
Selamlar, ben Leyla. Ben bu yazarın daha önce
That Sık Luv
That Sık Luv
kitabını okumuştum ve okuduğum hiçbir şeye benzemiyordu. Bu kitabının da aynı olacağını zannettim ama öyle olmadı. Tahmin edilebilir bir kurguya sahipti. Nicole çok fazla “pick me girl” enerjisine sahipti. Özellikle Hawke kavga ederken koluna dokunup tarafların uzlaşmasını sağlayan özel bakış gücü varmış gibi davranması bana çok inandırıcı gelmedi. Bunu sorun olarak kabul eder misiniz bilmiyorum ama karakterlerin birbirine sürekli “Sen olmasaydın ne yapardım, sen benim aşkımsın, ruhumsun” tarzı cümleleri bir yerden sonra beni baydı. Sevdiğinle zıtlaşmanın köpeğiyim.
Colleen Hoover
Colleen Hoover
ve
Brittainy C. Cherry
Brittainy C. Cherry
birleşimi gibi bir şeydi. Dram seviyesi yüksekti. Tetikleyici uyarısı var. Okurken dikkat edelim. Nicole, sevgilisi Patrick ile mutlu ama alışılagelmiş bir hayat sürdürmeye devam ediyordu. Daha fazlasını aradığı ama şükretmek zorunda hissettiği bu baloncuk, Hawke adında her yeri dövmelerle kaplı, hapishaneden yeni çıkmış kötü adam tarafından hiç beklemediği bir şekilde patlatılacaktır.
HawkeJescie Hall · Independently published · 012 okunma
Biz her zaman kötü çocukları göreceğiz..
2025 39. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2025 21:09
Aslında kitabın ilk 200 sayfasını saymazsam, PDF formatında toplam 597 sayfaydı ona göre de 300 oluyor, buraya kadar saymazsam benim için tam 6 puanlık. Çünkü sıkıcıydı hep aynı döngüdeydi, sürekli

Jescie HallYazar · 0 kitap
Jescie Hall, comes this powerful and emotional contemporary romance featuring a young girl being torn from her perfect, calculated little world