1968
Arat Kitabevi
Yok

Puan vermedi·117 syf.·
2018 20. kitabı
Gece sırf vakit gecirmek adina 2 saat film izlemek yerine tercih edilebilir,cok iyi olmasa da idare edebilecek nitelikte hikayelere sahip bir kitaptı.Sanırım en buyuk artısı hic bir hikayenin birbirini tekrarlamamasıydı.
HayaletAlfred Hitchcock · Arat Kitabevi · 1968165 okunma
Gerilimin efendisi Alfred Hitchcock!
2023 9. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2023 00:32
Korku ve gerilim alanında akla gelen ilk isimlerden Alfred Hitchcock'un mükemmel bir eseri! Kitap, birkaç kısa korku hikayesinden oluşuyor. Tekdüze bir temadan uzak, çok yönlü bir korku hikayeleri dizisi. Hikayeler, hem doğaüstü unsurlar hem de yaşanması muhtemel suç unsurları temalarında yazılmış. Korku ve gerilim hayranı herkesin bayılacağına ve bir solukta okuyacağına eminim.
Korku-Gerilim
2014 136. kitabı
Korku ve gerilim hikayelerinden oluşan bir eser. Bu eserde de Parmak, Gölgelerin İntikamı ve Hayalet oldukça güzel hikayeler. Diğer hikayeler de güzel. Bu türü sevenlerin okuması gerekenlerden
Sinema
2021 94. kitabı
ekinsiz hikayelere hoş geldiniz. Okuduğunuz müddetçe Hitchcock ' un buz gibi nefesi ensenizdeki tüyleri ürpertecek. Aslında Danilov Beşlisini okuyordum, bir göz atayım derken kitabı bitirmişim bile :) İnsanı güldürmek ya da korkutabilmek farklı bir tür zeka ve ben bu beyinlere hayranım. İşte hikayeler; - Hayalet - Çatıdaki Ses - Parmak - Manyak - Ölüm Ağacı - Gölgelerin İntikamı - Danetree'nin Tehlikeli Kızları ( Garip ama bu kızları sevdim :)
2023 12. kitabı
Okunma: 21 Ocak 2023 16:23
Kitapta birbirinden değişik hikâyeler vardır: Hayalet Çatıdaki ses Parmak Manyak Ölüm ağacı Gölgelerin intikamı Danetree'nin tehlikeli kızları Beni çok fazla içinde tutmadığını söylemeliyim. Pek Fazla etkilenmedim. Ama tavsiye ederim, güzeldi.
2024 50. kitabı
Bu kitap da önceki okuduğum kitap gibi hikaye hikaye idi. Ama bu diğer kitaptan daha güzeldi. En azından sonu vardı. Ve az da olsa hayal kurabilmemi sağladı. Yani okunulabilir bir kitap.
2020 10. kitabı
Korku ve gerilim hikayelerinden oluşan bir eser. İki saatte bitecek kısa hikayeler var çok iyi olmasa da idare edilebilecek düzeyde bir kitap. Tavsiye eder miyim; Şüpheli..
2025 16. kitabı
Kısa hayalet hikayelerini yer aldığı çerezler bir kitap. Son hikaye en beğendiğim hikayeydi. Hikayeler kısa ve güzeldi ancak yazım ve baskı hatası insanı çileden çıkaran cinstendi, kitap 96.sayfada baş aşağı dönüyor be 128 den 97 ye doğru geriye gidiyor ve sonra bir anda 129. sayfaya dönüyor. Hadi evirip çevirip bir şekilde okuyorsunuz ama yanlış yerde kullanılan noktalama işaretleri ve yazım yanlışları en takılmayan insanı bile çileden çıkaracak türden.

Alfred HitchcockYazar · 15 kitap
Sir Alfred Joseph Hitchcock, (d. 13 Ağustos 1899 - ö. 29 Nisan 1980), İngiltere doğumlu ABD'li gerilim filmleri yönetmeni. Londra'da dünyaya gelen ve mühendislik eğitimi gören Hitchcock; Psycho, North by Northwest, Vertigo, Rear Window ve The Birds gibi klasikleşmiş filmleriyle tanınır. Tüm zamanların en iyi yönetmenlerinden biri olarak kabul edilir. Gerilim ve cinayet filmleri ustasının 70'e yakın filmi mevcuttur.