2017
Das Wesen
9786052992043

2018 101. kitabı
Okunma: 02 Mart 2018 00:35
Psikolojik gerilim -polisiye sevenler için çok güzel bir seçim.Kitap bana hediye geldi .yazarın başka kitabını okumadım ama en kısa zamanda Koğuş u da okumayı düşünüyorum.Gelelim kitaba daha ilk sayfasından sizi içine alıyor ve gerilim hiç düşmüyor.sürükleyici şaşırtıcı ve akıcı bir kitap.Okumaya başladığınız an sonunu getirmek isteyeceksiniz çünkü aşırı merak uyandırıyor ve sonunda şaşırtıyor okuyucuyu.. Gerilim sevenler mutlaka okumalı...
Siyaset
2025 15. kitabı
#yorum Bernd Menkhoff serisinin ilk kitabı. Yazarın Koğuş kitabı çok iyiydi, ama Senaryo kitabını beğenmemiştim. Sıra bu iki kitaplık seriye geldi. Sürekli şüpheliler arası gidip geldim. "Aaa kesin bu" derken, daha da ilerledikçe "yok yok kesin bu" dedirten tarzda bir kurguydu. Çelişkilerle ilerleyen bir kitaptı. Arada çocuk istismarını da konu almış yazar. Bazı yerleri durgun ilerlese de ben çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
2017 36. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2017 14:11
Arno Strobel'in kalemine bayıldım. Harika bir kurgu harika bir anlatım ve mükemmel akıcı olan bu roman inanılmazdı. Heyecan ve acabalarla dolu psikolojik bir gerilim kitabı... Sona yaklaştıkça heyecan artıyor acabalar artıyor. On dan fazla kitabı olan bu yazarın maalesef bizde sadece iki tanesi satışta. En kısa zaman da Koğuşu da okuyacağım.
2020 30. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2020 22:32
Berbat bir çeviri mi yoksa yazarın kalemi mi kötü emin değilim, muhtemelen ikisinin de etkisi var. Bu kitapta büyük bir potansiyel vardı bence ama harcanmış. Ne polisi ne de katili akıllıca yazılmıştı, hikaye kurtarıyordu yoksa diyaloglar vasattı. Hikayeye zekice demek isterdim ama baştan sona kadar aynı heyecan seviyesiyle okuduğum için işlenişinin berbat olduğunu düşünüyorum. Bir de tabi kitabın en büyük olayını neden kitabın adı yapmışlar orası da ayrı bir saçmalık olmuş. Başından beri ne olursa olsun beklediğim olay olana kadar cinayetin tam olarak çözülmediğinin farkındaydım yanlış başlık seçimi yüzünden.
2022 31. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2022 12:27
Psikolojik Gerilim cok severim diye basladigim kitabin kapağını olmamis diye kapattım. Kimin aklına uyup sepete eklediğimi de aradim ama bulamadım. Evet hızlı okunabilir, kafa karıştırıcı bazi yerleri var ama vay canına dedigim bir son olmadi. Çok daha iyilerini okudum.
·328 syf.·
2020 133. kitabı
Kitabın başlarında "bu sefer olmamış galiba Arno" dedim ama bu düşüncem çok çabuk değişti. Kitap komiser Seifert'in 1994 ve 2009 yıllarında yaşanan Ve birbirleriyle bağlantılı olan olayları dönüşümlü olarak anlatmasıyla başlıyor ve Öyle de sürüyor. Hipnoz Özellikle son bölümüyle kesinlikle iyi bir polisiye.

Arno StrobelYazar · 5 kitap
1962 yılında Almanya’nın Saarlouis kentinde doğan Arno Strobel üniversite eğitimini bilgisayar teknolojileri üzerine yaptı ve eğitiminin ardından büyük bir bankanın bilişim teknolojileri uzmanı olarak çalışmaya başladı. İlk romanı olan Magus – Die Bruderschaff (Rahip-Tarikat) isimli gerilim romanıyla yazarlık dünyasına adım attı. Bugüne kadar yayınlanmış on romanı bulunan yazar, eşi ve üç çocuğuyla birlikte Almanya’nın en eski şehri olan Trier’de yaşamaktadır ve 2014 yılında bankadaki işinden istifa ettiğinden beri tüm zamanını yazmaya adamıştır.