Kaybolan Ben

Temmuz 2014
Uğur Tuna Yayınları

Kaybolan Ben
2025 5. kitabı
Merhabalar herkese Kaybolan Ben isimli kitabın kendimce çok küçük bir incelemesiyle buradayım. Kitabın konusu pembe dizi ve klasik Türk filmleri gibi klişe olsa da akıcı ve çapraz okuma yaparken araya sıkıştırılabilir bir kitap. Ana karakterin yaşadığı şeyler beni çok üzdü ve yüreğimi tarifi imkansız hüzünlerle doldurdu. Gayet duygu yüklü ve insan ruhunun derinliklerine inen konusuyla kitabı beğendiğimi söyleyebilirim. Kitaplarla kalın hep. Sevgiyle.<3
2020 32. kitabı
Okunma: 22 Kasım 2020 22:47
Kitabı çok severek okudum.Akıcı bir kitaptı. Güzel bir kurgusu var. Kitapta hiç beklemediğim olaylar oldu.Kitabı okurken bir insanın ruhu nasıl ölüyormuş resmen yaşadım diyebilirim. Kitabın konusu... Kitap evlatlık edinilen Berrin'in hayata karşı olan hırsını, kinini ve öfkesini anlatıyor.Ama tabiki de bu duygular onun içinde kendiliğinden oluşmadı. Onun içindeki güzel duyguların da bir katili var elbette :)
Mecburiyet
2022 26. kitabı
Kitap harikaydı kesinlikle tavsiye ederim... Berrin'in acı hikayesi, yapmak mecburiyetinde kaldıkları, yaşadığı zorluklar, atılan iftiralar... :( Okunmaya değer bir kitap. :)
Fikir
·201 syf.·
2016 61. kitabı
Kitabı okudugunuzda sonunu çok merak ediyorsunuz ve tahmin ettiğiniz gibi çıkma ihtimali yüksek bir kitap. Bazi yerlerinde uzulup agliyorsunuz bazi yerlerinde oh be diyorsunuz güzel bir yaşam hikayesi bence
·256 syf.·
2023 21. kitabı
Yalnızca değsin istiyorum yaşadıklarım birkaç parmak ucuna. Az kullanılmış kirpikli bir hayatı aldım yanıma. İçimde olamayanlar, bedenimde hiç istemediğim biri... koca bir çığlıkla gidiyorum, beni kendine mahkum eden dünyaya. Yaşadıklarıma, yaşattıklarıma, yaşayamadıklarıma elveda...sözün bittiği yere gidiyorum. Yarınlarımı ve yüreğimde gizli kalacaksevdamı götürüyorum.
2017 1. kitabı
Yerım hanede büyümüş kımsesız bir kız berrin yerım hane yatakları onlar için mutsuz geçen günler balıkçılar onların salarını kesıyorlar bakımı zor olduğu için . Berrin 4 yaşında zengin bir aile evlatlık alıyor. İki sene çok mutlu oluyor. Sonra kendi çocukları olunca Berrin bir köşeye atıyorlar.Aysun hanım kızı Inçi'ye ilgilenmeye başladı Berrin' ne her davasında bağırmaya başladı. Sonra arasından yıllar geçer Berrin üniversite okur tek hatalı avukat olmaktır. Inçi ne zaman bir suç işlerse suçu Berrin'e at ardı bu yüzden her secerınde Aysun hanım ve Adnan beyden hakaret yerdi. Derslerini artık evdedeyıl kafese çalışıyordu. Bir süre sonra Ahmet'le tanışır zengin bir aile nın oğludur. Arkadaş olurlar sonra aşık olur Ahmet'le bu arada Inçi'ye Ahmet'te aşktır.Aysun hanım AHmet'le Berin'ni ayırıp kızları Inçi'yle evlendip servetlerine servet katmak istiyordu. Inçi'in doğum günün de babası araba almış. İnçi çok içmişti yanına suç ortağı olarak Berrin'i almıştı. Son hız sürüyordu arabayı Berrin durduramadı ve birni öldürdü Berrin hemen araban indi ama kurtaramadı kanlar içinde yatıyordu yerde. İn çin aylesı geldığınde Berrin itriyordu kızları baygındı.Suçu Berrin'e ettiler suçsuz hapse gitti. Cemıle adlı bir kadın tarafından fe ci dövülerek hastanelik oldu. Adnan bey Berrin'i ziyaret etti ve bundan sonra hayatınımızdan seni çıkardık. Ne hal ın varsa gör dedi. Berrin Ahmet dediği zaman onu kızları Inçi'yle evlendireklerıni şöyledı. Dünyası başına sıkıldı önce okulu bıraktı sonra Cemıle denılen kadını öldürdü kadın kim vurduya gitti. Tek amacı artık intikadi. Tamam bir ay ceza emımde yattı sonra az hayır hastası yaşlı bir adama baktı bir yıl sonra dayanamadı mercangil köşküne gitti. Ahmet'le İnci evlenmış bir çocukları olmuştu. Bir kez daha sıkıldı onun hayallerı umutları
2019 3. kitabı
Mutsuzluk nedir?Hayatta istediklerini elde edememek çoğumuz için ya da yetinmemek elde ettiğinle.Hep daha fazlası daha güzeli işte.Mutsuzluk ise çoğu zaman dertlerimizin adı.Şu eksik bu fazla o olmadı bu fazla geldi telaşesi.Peki hangimiz eksik olanı tamamlamak için bir şeyler feda edecek kadar cesur?Ben değilim.. Bu satırları okuyorsan hele ki bu saatlerde okuyorsan tanıştığıma memnun oldum(!)Sabaha karşı dörde kadar esir almışsa bir hikaye sizi, sizde ona ait bir şeyler vardır elbet ve büyük ihtimal ileriki günlerde de sürecektir bu hakimiyet,esirlik...Kendisi kadar içeriği de kötü bir yazı oldu üzgünüm.Bende yalnızca değsin isterdim yaşadıklarım birkaç parmak ucuna... 12.09.2014 Cuma 03.55 Bu kitap arkadaşımın doğum günü hediyesiydi,büyük bir heycanla elime almış gece boyu okumustum. Hissettirdiklerini hala hatırlıyorum. O yaşımda o zamanki kalemimden gayr-i ihtiyari bu satırlar dökülmüş kitabın arka sayfasına, paylaşmak istedim.
2018 5. kitabı
Zengin bir ailenin küçük yaşta aldıkları bir kızı çok kötü davranıp eziyet ederek onu besleme diyerek anmaları sonra bu kız onlardan intikam alıyor çok güzel bir kitap okumanızı tavsiye ederim
2026 3. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2026 16:21
Ezilmişliğin; verdiği, öfke, hırs, intikam, delirmişlik “İntikam yolculuğuna çıkacaksan kendin için bir de mezar kaz. “ Susmanın bedelini ağır ödedin. #Berrin
Duygu ve Düşünce
2018 23. kitabı
Klasik Türk filmi senaryosu. Evlatlik olarak alınıp ezilen, kül kedisi muamelesi gören kız bir katekulleye getirip zengin oluyor ve kendini ezenlerden intikam aliyor... Zaman geçişleri aniden oluveriyor. Herseye ragmeb kitap kendini okutturuyor. Film izlemektense kitap okurum diyenler icin guzel bir roman