Sıcacık Bir Kış Masalı

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
Orijinal Adı:
Der Verlorene Handschuh

2024 5. kitabı
Odun toplayan bir adam karda eldivenini düşürür ve hikaye böyle başlar. Eldivene kimler kimler gelmez ki ısınmak için... Fare, kurbağa, tilki, tavşan hatta koca bir ayıOldukça eğlenceli bir kitap. Bu kitap da tam P4C'ye uygun. Adamın köpeği gelir eldiveni almak ister bizimkiler kaçar. Bu sırada adam şapkasını düşürür. Burada yeni bir hikaye başlar
Kaybolan EldivenSharon Harmer · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2020236 okunma
2026 6. kitabı
Oğluma okuduğum ve ikimizinde favorisi olan kitap. Ormana gelen oduncu eldiveninin tekini düşürür, fare eldiveni bulur ve içerisine girer ısınır. Bunu gören arkadaşları da eldivene girerler. Bir eldivenin içerisine sıkışırlar. Daha sonra oduncu eldivenini düşürdüğünü fark edip ormana gelip eldivenini alır ancak bu seferde şapkasını düşürür. Hikayede paylaşmanın güzelliği çok farklı şekilde anlatılmış. Eldiven çok küçük belki ama hayvanların kalbi çok geniş.
Kaybolan Eldiven-Sıcacık Bir Kış Masalı-Sharon Harmer Yorum
Puan vermedi
Karlı bir kış günü odun toplamaya çıkan yaşlı adam eldivenini düşürür ve hikâye başlar. Bir arkadaşlık örneği, içinizi ısıtan bir hikâye. Sonu da yeni bir başlangıç... bumesele.com/kaybolan-eldive...
2024 9. kitabı
Zehra diyor ki: -- Bu kitap eldivenimizi, şapkamızı düşürmememiz gerektiğini anlatıyor. Annesi: -- Çok güzel çok sıcak bir hikaye. Akıldan çıkmayacak, dikkat çeken her yaşa uygun bir kitap. Geniş olan içine bütün hayvanların sığdığı eldiven değil aslında. Geniş olan ormandaki hayvanların kalbi.
Güzel bir kitap
2022 7. kitabı
Bu kitapta en çok hoşuma giden hayvanların eldivenin içine yatması. Kitabın sonu da çok komik bitiyor Çünkü aslında kitabın sonu yeni bir başlangıca sebep oluyor .
Çocuk Kitapları
Kaybolan Eldiven
·32 syf.·
2022 20. kitabı
Çocuk kitaplarına bayılıyorum. İş Bankası kültür yayınları kitaplarına ayrı bir tutkum var İnsanın içini ısıtacak sımsıcak bir kış masalı kızımla çok severek okuyoruz bence her çocuğun kütüphanesinde mutlaka olması gerek

Sharon HarmerYazar · 1 kitap
Sharon Harmer İngiltere'nin güney kıyısında yaşıyor ve çalışıyor. Çoğunlukla çocuk yayıncılığı ve sanat lisansı alanlarında çalışarak 15 yılı aşkın bir süredir serbest çizer olarak çalışıyor. Okul öncesi, yönetim kurulu ve yenilik kitapları, eğitim ve resimli kitaplardan 50'den fazla çocuk kitabını resimledi.