2023
Book

KİTAP!
2025 5. kitabı
Okunma: 13 Mart 2025 10:02
Çok güzeldiii alıntılar, yazım tarzı ve görseller çok güzeldi. Bilmediğim bir çok şey öğrendim. Iyiki kütüphanede karşıma çıktı. Tavsiye ediyorum ️ Mısırlılar kütüphaneye "Ruhun iyileşme yeri" derlermiş. - Kitap (John Agard)
1K
2025 1. kitabı
Sürekli kitap okuyoruz. Her yerde ve her şekilde bazen bir duvarda bazen yediğimiz bir yiyeceğin üstünde olan bir yazıdan.. Oysa kaçımız kitabın tarihini biliyoruz.. Kitabın başından neler geçtiğini ve günümüze nasıl ulaştığını.. İşte size bir fırsat bu kitap size kendi öyküsünü anlatıyor. Çok ama çok zevkli yarım saatte bitirebileceğiniz bir kitap. İyi okumalar :))
2026 16. kitabı
Okunma: 11 Mart 2026 15:15
Güzel ve minik bir kitap.Kitabım nasıl yazıldığı hangi aşamalardan geçtiğini anlatıyor. Ortaokul seviyesine uygun. Çocuklarım dikkatini çekebilir.Her dönemde her zaman var olan bir şey Kitap iyi ki var.
2023 52. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2023 21:48
Kitap. Önce nefesti, beyne seslendi. Sonra dile düştü, insana anlattı. Zaman geçtikçe hırslandı ve kâğıda döküldü. Böylece bizlere ulaştı. Fakat bizlere ulaşana kadar neler atlattı? Varlığına ihtiyaç duyduğumuz, bize öğreten, bizi üzen, bizi güldüren, bize haber ulaştıran, bizi düşündüren onca sözcük nefesliği bırakıp, sese, sesliği bırakıp harflere, harflerle zekanın oyununu kullanıp kelimelere nasıl dönüştü? Bu Kitap, başka Kitap. Bu Kitap, bize kendi varoluşunu A'dan Z'ye anlatan bir Kitap. Bayıldım. İyi ki okudum. İyi ki denk geldi. Çok iyi geldi...
2022 73. kitabı
Okunma: 05 Mart 2022 21:43
"Kitaptan önce var olan Nefesti." Antik Yunanlılar kütüphaneye ruhun ecza dolabı derken ne dediklerini gayet iyi biliyorlarmış. Kitap diyor ki: "Asırlardır başka insanların öykülerini
Kitabın Serüveni
2021 78. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2021 20:11
Kitabın tarihi yolculuğunu eğlenceli bir dille anlatıyor. Ortaokul cağındaki çocuklarda kitap sevgisi aşılamak için de okutulabilir. Bol resimli ve büyük punto yazısıyla rahatlıkla okuyabilirler. Aynı zamanda yetişkinlere de hitap ediyor. Çok değerli bilgiler içeriyor. Bir solukta okuyup bitirebileceğiniz ve bittiğinde öğrendiğiniz yeni şeylerle mutlu olabileceğiniz keyifli bir okuma olacaktır.
2021 35. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2021 00:49
## Bir kitabın yüzyıllar boyu süren yaşamını hiç merak ettiniz mi? Yazının bulunulduğu günden bu güne nasıl bir değişim geçirdiğini ve bu değişim sürecinde neler olduğunu merak ettiniz mi? Ben merak ettim ve bu serüvene "Kitap" ile katıldım. Hem hafızalarda kalır kolay bir dille anlatılmış hem de eğlenceye dökülmüş bir yazım şekli içeriyor. Bu "Kitabı" okumaktan çok dinliyorsunuz. Bir kitabı dinlemek ne muazzam değil mi? "Kitap" yazının bulunulduğu ilk günden başlayıp kağıdın buluşuna geçip oradan da kitap oluşumuna ve en sonunda da e-kitaba dönüşmesinin serüvenini sizlere anlatıyor. Hem kısa bilgiler içeren hemde eğlenceli bir anlatım tarzına sahip olan bu kitabı herkese ve özellikle ortaokul çağındaki tüm çocuklara tavsiye ediyorum. Mutlaka okuyun. :))
2023 3. kitabı
Çok iyi bir kitap eskiden kulanılan yazıları anlatıyor ben bu kitabı okuduğum zaman kendimi bilgi dolu birisi zanediyorum herkese tavsiyem bu kitabı okunalısınız iyi okumalar
2022 13. kitabı
Kitabın ağzından yazılmış bir kitap ️ Biraz değişik geldi değil mi ? Harflerden alfabeye, alfabeden kelimelere, kelimelerden yazıya, duvar yazısından papirüse , papirüsten kağıda daha sonra e-kitaba uzanan kitabın yolculuğu Okurken öğrenmek, öğrenirken eğlenmek gibi oldu bu kitabı okumak benim için. Çok beğendim özellikle kitabın anlatımıyla kitabın hisleriyle yazılması çok güzel olmuş. Geçirdiği değişimlerdeki heyecanı yakıldığı dönemlerdeki üzüntüsü çok güzel yansıtılmış ve önemi çok güzel vurgulanmış.
Hiç "Kitap" okudunuz mu?
·144 syf.·
2019 22. kitabı
"Kitap" okumaya ne dersiniz? Kağıdın icadından, matbaya; kitaptan, e-kitaba uzanan bir kitap belgeseli tadında bir kahve uzunluğunda kısacık bir eser olmuş. Bir kahve koyun kendinize ve bu büyük puntolu, az sayfalı kitabı kahveniz soğumadan bitirmeye bakın... Keyifli okumalar...