Kendini Keşfetme Oyunu - Bil Bakalım Sen Kimsin?

Kokoloji 2

Tadahiko Nagao
5 Ağustos 2014
İlk Yayın Tarihi:
Mart 2012
Okuyan Us Yayınları

2020 1. kitabı
Kitapta okumuş olduğunuz bölümleri küçük bir oyun haline getirerek arkadaşlarınıza sorabilir ve onları daha yakından tanıyabilirsiniz.. Ama alacağınız sonuçlar kesin bir sonuç olmayacaktır.
İlişkiler
2015 149. kitabı
Birincisini sevip ikincisini almamak olmazdı :) Gayet keyif alarak okuduğum kitaplardan. Yaratıcı sorularla ilgi çekici bi kitap serisi bence devamı gelmeli . Birlikteliği ve hoş vakit geçirmeyi sağlayan kitaplardan .
2015 38. kitabı
Kokolojiyle aynı formatta olan devam kitabıdır. Çoğu zaman keşke üçüncüsü de çıksa, bu testleri ezberledim artık dediğim olmuştur. Çok eğlencelidir, arkadaş ortamında daha eğlenceli hale gelir.
2006 1. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2006 15:09
İlk kitabın etkisiyle çok daha büyük bir hevesle aldım ama okurken birincisinin daha iyi olduğuna kanaat getirdim. İlki çok satınca ikinci biraz zorlama gibi geldi. O yüzden üçüncüyü hiç almadım ama bir gün boş vakit bulursam muhakkak bakarım; çünkü ön yargılı olmak da istemiyorum.
2016 25. kitabı
Güzeldi çeşitli oyunlarla bize karakterimizi gösteren kitap. Benim gibi kendini tanımaya çalışan tüm insanlar için başlangıç kitabı olabilecek bir kitap.
2013 4. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2013 16:25
Kokoloji 2 – Isamu Saito & Tadahiko Nagao Kokoloji serisinin ikinci kitabı, insanın kendi iç dünyasına eğlenceli bir yolculuk yapmasını sağlıyor. Psikolojik oyunlar üzerinden ilerleyen bu kitap, klasik kişilik analizlerinden farklı olarak hayal gücünü ve anlık tepkileri merkeze alıyor. Tek başınıza okuduğunuzda kendi cevaplarınızla yüzleşiyorsunuz; arkadaş ortamında okuduğunuzda ise ortaya çıkan farklı yorumlar ayrı bir keyif veriyor. Kitabın en güçlü tarafı da bu: Hem bireysel hem sosyal bir deneyim sunması. Tahlillerin büyük kısmını ben de oldukça isabetli buldum. Elbette bilimsel bir psikoloji kitabı değil; fakat bilinçaltı çağrışımları üzerinden düşündürmeyi başarıyor. Sorular basit gibi görünse de verilen cevapların yorumları insanı şaşırtabiliyor. Yıllar sonra ikinci kitabı okumak ayrı bir tat verdi. Aynı sorulara artık farklı cevaplar verdiğinizi fark etmek, aslında insanın değişimini de gösteriyor. Üçüncü kitabı da bu merakla okumak isterim. Eğlenceli, düşündürücü ve sohbet başlatıcı bir seri.
2019 21. kitabı
Daha çok sorulan sorular üzerinden verilen cevaplar ile kendinize dair farklı şeyler bulabileceğiniz bir kitap. Tamamen eğlence amaçlı, özellikle arkadaş ortamında karşınızdakilerle birlikte eğlenebileceğiniz bir kitap. Onun dışında çok bir numarası yok.