Ocak 2016
Hiç Yayınları

2020 10. kitabı
Yeni bir #yorum postuyla sizlerleyim. Lafı fazla uzatmadan yoruma geçeyim. Ş. Serda KaymanŞ. Serda Kayman kaleminden çıkan kitabı okudum. Bazı yerlerde yazım hataları ile karşılaşsamda konu bakımından güzel bir kitaptı. Asu ve Levent neden köye taşınıyorlar kitapta belirtmiyordu durumları neden kötü bilmiyorum. Yazık kız mobilyaları boyayamadı içimde kaldı. Turuncu boyasa Levent nasıl bir tepki verirdi Allah bilir Kısım kısım gerildim ama korkmadım. Zaten beni korkutacak bir kitaba da rastlamadım bu zamana kadar Genel itibariyle kopukluklae olsa da güzel bir kitaptı. İlk başlarda sıkılmadım desem yalan olur ama elden de bıraktırmadı hani. Güzeldi sevdim. Bakalım siz sevecek misiniz?
Lanetli EvŞ. Serda Kayman · Hiç Yayınları · 201639 okunma
2025 44. kitabı
Ş. Serda Kayman'ın okuduğum 2. kitabı. Gerçekten beğenerek okudum. Ama hiç korkmadım. Az bir gerildim. Ama kitap çok sürükleyici. Okudukça okuyası geliyor insanın. Kitabın sonu tam tatmin etmese de yine de iyiydi. Bir de inanılmaz derecede detaylı anlatımlar mevcut. Yer yer yoruyor ama olayları anlayabilmek için de bazı detaylara ihtiyaç da oluyor. Levent karakterine ısınamadım nedense. Bekir Amca karakteri ise çok iyi. Baş karakter olan Asu'nun duyguları çok iyi aktarılmış. Tavsiye edeceğim bir kitap.
Lanetli EvŞ. Serda Kayman · Hiç Yayınları · 201639 okunma