5 Eylül 2023
İngilizce
İngilizce

2024 216. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2024 21:21
Yazar son zamanlarda keşfettiğim ve çok sevdiğim bir yazar.Hatta bir kitabı türkçeye çevrilecekmiş ve umarım Still BeatingStill Beating dir çünkü muhteşem bir kitaptı ve bence okumayan çok şey kaybeder.2024de en beğendiğim kitap olabilir kendisi zira bu sene benim için kitap açısından vasat geçti. Konusuna gelirsek Oliver 8 yaşındayken 4 Temmuz gösterilerinde tanımadığı bir adam tarafından kaçırılan ve 22 yıl boyunca bir odaya kapatılan bir çocuk.Hikayesi çok üzücü,çok trajik gerçekten.Sydney ise Oliver’ın çocukluk arkadaşı ve ayrılmaz ikisili.Oliver kaybolunca kendini insanlara ve aşka kapatan Sydney Oliver ortaya çıkınca kendini bir ikilemde buluyor. Hikaye güzel,karakterler derin ama nedense ben Sydney ile bağ kuramadım.Bazı yerler bana geçmedi.Yazarın okudğum diğer iki kitabı arasında bu ortalama kaldı diyebilirim. Yazar diğer kitaplarında olduğu gibi bu kitabına da gizem ve gerilim katmış.Özellikle son sayfalar heyecanlıydı.Lotusun anlamı da hoştu. Kitabı önermekle birlikte yazara bence bu kitabıyla başlamayın hayal kırıklığı olabilir. İyi okumalar
2023 24. kitabı
Nasıl harika bir hikayeydi bu bayıldım! Böyle bir anda okuyucuyu içine çeken kitapları çok seviyorum, Lotus da kesinlikle favorilerimden biri oldu. Spoiler olmaması için çok fazla anlatamayacağım ama 8 yaşındayken kaçırılan Oliver’ın 22 yıl sonra evine dönüp küçüklük arkadaşı Sydney ile yeniden kavuşmalarını, bağ kurmalarını okumayı beklerken arka planda şok edici bazı sırlar da açığa çıktı. Oliver çok tatlıydı! Duygularını hiç saklamadan Sydney’e söyleyivermesi eritti beni… Sydney’e önce pek ısınamadım; arkadaş kalmalıyız ilişkimizin bozulmasını istemem konusunda inat etmesi bazı yerlerde gıcık etti beni. Böyle pamuk şeker masum bir adam bu kadar süründürülmeden aşka boğulmalıydı bence :)). Ama sonradan ilişkileri güçlü bir hal aldı oraları bayılarak okudum. Baya sürükleyici bir hikayeydi elimden bırakamadım, kesinlikle tavsiye ederim. (Archer Hale sevenler özellikle okumalı, pişman olmayacaklar).
2025 125. kitabı
Selam.Bugün sizlere severek okuduğum ve beni etkisi altına alan #lotus kitabı ile geldim.Yavaş ilerleyen ama şahane bir kitaptı.Yazarın kalemine ve duyguları işleyişine bayıldım.Özellikle Oliver’in
Jennifer hartmann dan Lotus incelemesi
2025 77. kitabı
Bayıldım uzun zamandır böyle aksiyonlu, dram ve romantik bir kitap okumamıştım taki şimdiye kadar (devamını da görmek dileğiyle) Konusu güzel işlenmişti. Ben yazarın farklı karakterler ile bu
2025 62. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2025 14:07
Lotus kitabının yorumuyla geldim. Yazarın daha önce Kalp Attığı SüreceKalp Attığı Sürece kitabını okuyup ortalama bulmuştum. Bu kitabı ondan daha daha az sevdim. Konusu kısaca, Oliver sekiz yaşındayken kaçırılıyor. 22 yıl
·448 syf.·
2025 12. kitabı
Ergen okurlar hedeflenerek yazılan o kitaplardan biri. Kitap boyunca Oliver ve Sidney'in sevişme arzularını okuyoruz. Kitabın ortasında sonunda o iş oldu belki kalan kısımda aradaki elektriklenmeler devam etmez diye düşünürken kalan kısımda da devam ediyor. Minimal olay örgüsü, basit kurguyla 400 sayfalık bir kitap yazılabiliyormuş demek ki. Kitaba ismini veren Lotus kelimesinin şifresinin çözüldüğü yer güzeldi. Onun haricinde okumanızı tavsiye edemeyeceğim.
Edebiyat & Roman
2025 68. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2025 03:35
Selamlarrrrr Tam olarak hem içinizi dağlayacak, hem umut aşılayacak, hemde sil baştan bir sevgi nasıl inşaa edilir onu gösterecek bir kitapla geldim bugün sizlere. Evettt konumuza gelecek
2026 12. kitabı
Merhabalarr:) bugün Jennifer Hartmann'ın Lotus kitabının yorumuyla geldimm <3 Daha önce yazarın Kalp attığı sürece kitabını okumuştum ve o kitabını severek okudumm. Bu kitapta da 22 yıl önce
2025 189. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2025 10:12
Selamlar. Bu aralar yapacak bir işim olmadığı için bir okuyorum, bir okuyorum görmeniz lazım. İsmi ile dikkatimi çeken kitap bu aralar okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. Kitap Oliver’in çocukken
1000k
2025 46. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2025 00:36
Yükseldiğime değmedi gibi geliyor.. Kitap henüz çevrilmeden önce bile yurtdışında sevildiğini biliyordum, çevirilirse alacaklar listemde vardı ve çıktığı gibi de aldım. Ama sanırım gözümde fazla