Macera Geçidi - Batık

Nisan 2015
Genç Hayat
Sıralamalar

2019 51. kitabı
Bilmeyenler için söyliyim bu kitabın yazarı bir psikoloji yazarıdır.Bu kitapta daha küçük yaştaki çocuklara çabuk karar vermesini öğretiyor.Peki bu ne demek , hemen açıklık getiriyim.Bu kitap sizin azınızdan anlatılıyor ve belirli sayfalarda size seçim yaptırıyor. Örneğin yirminci sayfada size şu soruyu soruyor "katil Ahmet'se altmışıncı Hasan'sa yirmi birinci sayfadan devam edin" gibi.
2020 6. kitabı
arkadaşlar merhaba bu kitap yol seçmeli yani bir karar verilecekse size şıklar sunuyor seçtiğiniz şıkkın sayfasını söylüyor ve kitap bitiyor ben her yolu seçtim kitabın zaten üç şık içinde üç şık tekrar tekrar şık sunuyor.okumanızı tavsiye ederim ayrıca bize kitap okumayı sevdiren Aziz Hocamıza çok teşekkür ediyorum.
2019 22. kitabı
Aslında kitap karmaşık olarak gözükebilir ama değil. Sadece önümüze sunulan seçeneklerden doğru olanı seçip gerekli sayfaya gitmeliyiz. Tam da maceraseverlere layık bir eser olduğunu düşünmekteyim.Ayrica bizim düşünme kapasitemizi de geliştirmeye yardımcı. Kısaca konuyu özet geçicek olur isem Hazine yüklü bir batığa dalan ve kaybolan babamızı aramaya çıkıyoruz. Bize verilen seçenekler ile de kurtuluşu arıyoruz.
İlişkiler
Macera Geçidi - Batık
2021 30. kitabı
Konusuna gelecek olursak kitabın ana karakterin olan siz sahil güvenlikten gelen telefon sonucunda babanızın kayıp olduğunu ve babanızın teknesi Kaşif'in Kızılada'nın beş mil açıklarında sürüklendiğini öğreniyorsunuz. Ve bunu üzerine babanızı aramak üzere bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Başınıza bir çok olay geliyor. Babanızı buldukan sonra seçimleriniz sonucunda Alfa veya Gama gezegenine yardım ediyorsunuz. Ve buna benzer birçok olay yaşıyorsunuz. Kesinlikle alıp okuyabilirsiniz. Sonuna kadar güveniyorum.
Macera
Baba sevgisi
2019 3. kitabı
arkadaşlar bu kitap babanın sevgisini anlatır burada babası denizdeyken bir lodos çıkıp baba batıyor sahil güvenlikten haber geliyor sonra çocuk güvenliklere babam nerede diyor güvenlik biz buluruz diyor ama çocuk güvenliklerin sözünü dinlemeyip denize dalıp boğuluyor
2025 79. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2025 22:55
Yine maceralar iceren degisik tarzda bir hikayeydi. Okurken yazilarin bana dönük hitap etmesini sevmiyorum alışkanlık işte. Ama farkli farkli olay orgusunu sevdim çünkü gerçekten olaya heyecan kayan şey tam da bu; olasılıklar..

Tuncel AltınköprüYazar · 85 kitap
Yazar, 1946 yılında İstanbul’da doğdu. Beyazıt Beşinci İlkokulu, İtalyan Ortaokulu ve Pertevniyal Lisesini bitirdi. Ardından girdiği İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Umumî Psikoloji (tezli), Tecrübî Psikoloji, Felsefe ve Çapa Tıp Fakültesinden Psikiyatri sertifikalarını aldı. 1971 yılında Altınköprü Yayınevini kurarak kendi eserlerini bu yayınevi bünyesinde yayınlamaya başladı. Bugün çeşitli konularda yayınlanmış kırka yakın telif eseri bulunmaktadır. Kimi dergilerde yayınlanan makalelerinin yanı sıra çocuk eğitimi ve edebiyatı alanında çok sayıda çalışması vardır. Kurucu ortaklarından olduğu İlgi Yayıncılık ve Güçlü Yayıncılık bünyesinde de Türk yayın hayatına hizmet eden yazar, yirmi yıl Ders Kitapları Anonim Şirketi’nin tasarım ve yayım müdürlüğünü sürdürdükten sonra emekli olmuştur. Yazarlık yaşamını halen; psikoloji, eğitim ve çocuk edebiyatı alanlarında Hayat ve Çilek yayınlarında sürdürmektedir.