Blood for Blood #3

Mafya

Catherine Doyle
Ani ve rahatsız edici sessizliğin ve bu evde güvenebileceğimi hissettiğim tek kişi, benim ona karşı hissettiğimin muhtemelen bir gramını bile hissetmemiş biri tarafından terk edilmiş olmanın farkındalığı altında ezilmiş bir halde...
Sayfa 29 - Yabancı Yayınları
"Her hayatın bir değeri var, Sophie. Hepsi geride bir iz bırakır."
Sayfa 27
Felice, Luca’ya arkasını dönmeden hitap etti. Gözleri hâlâ benim üzerimdeydi. Dudaklarını büzerek, “Demek hâlâ uğruna öldürecek kadar değerli gördüğün bazı şeyler var, Gianluca,” dedi. Luca’nın cevabı tek sakin bir nefeste çıktı. “Sadece bir tane.”
Sayfa 156 - Yabancı Yayınları·Kitabı okudu
Luca sessizliğin içine, “Bu akşam bir adam öldürdüm ben, Sophie,” dedi. Anlamı açıktı. Başka hayat yoktu. Sadece bu hayat vardı ve kaderi çoktan yazılmıştı. “Ağır hissediyorum,” dedi alçak sesle. “İçimde bir ağırlık hissediyorum.”
Sayfa 148 - Yabancı Yayınları·Kitabı okudu
Babam benden uzaklaştığında ve soğuk hava yanaklarımızdaki buz gibi göz yaşlarını kurutarak aramıza girdiğinde, diğer herkes de ağlıyordu ve Luca Falcone gitmişti. Bu, onun bana verebileceği en büyük hediyeydi. Çekip gitmeye razı oluşu... Ve biliyordum ki ben aynı ikilemde kalsaydım, başarısız olurdum.
Sayfa 82 - Yabancı Yayınları·Kitabı okudu
Ciddi ortamlarda Felice gibiyim
Nic, bu darbe sanki fizikselmiş gibi geriye doğru sendeledi. Gino'nun da Dom'un da aynı anda nefesleri kesildi. Benim ağzım açık kaldı. Valentino yüzünü ellerine gömüp homurdandı. Felice de kafasını geriye eğerek kahkaha attı.