Blood for Blood #3

2017
Yabancı Yayınları

2020 72. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2020 14:52
Falcone ailesinin bir parçası olarak Luca'nın sonsuz nefret ve cüretkar aşk arasındaki iç mücadelesini daha fazla görüyoruz. Sophie daha çok değişime uğruyor. Öldürecek, yemin edecek ve olacak kadar cesur Sevdiği insana sadıktır, karar verme konusunda çok daha olgundur ve siyah ile beyazı daha iyi anlayabilir, sonuçta Marino mirasının yarattığı perdenin altında ne yattığını keşfetmeyi başarır. Elbette çoğu zaman Luca'nın niyetini de anlıyor ve sonunda ilişkilerinin yürümesini sağlayan da bu. Ama kitap sanki aceleye gelip bitmiş gibiydi. Okuduğum zaman da böyle hissetmiştim. Ve ben biraz daha Luca'yı okumak isterdim.
2021 69. kitabı
Okunma: 04 Eylül 2021 10:23
Sophie yaşadığı kayıp yüzünden intikam peşine düşüyor bu kitapta. Bu konuda silah tutmayı, hedefi nasıl vuracağını öğrenmiştir. Bu durum Luca ve Sophie arasında bir soruna yol açar tabii ki. Luca Falcone ailesi içinde olsa da Sophie'nin intikam peşinde koşmasını engellemeye çalışır. Yazar her kitapta birini öldürüyor nedense. Bu kitapta da Falconeler bir kayıp veriyor. Bu durum Luca'yı çok derinden sarsıyor tabii ki. Bütün olayları yazar bu kitapta toplamıştı. Kitabın ilk 200 sayfası benim için durgun ilerledi. Sonraki 150 sayfa ise dolu doluydu. Luca'nın yaptığı fedakarlık beni çok duygulandırdı. Sophie ile arasındaki ilişki mükemmel yazılmıştı. Hele kitabın sonu ise çok tatlıydı. Ama benim için seri bitti diye biraz hüzünlü oldu. Kısaca bu seriyi tavsiye ediyorum arkadaşlar. Tam kafa dinlemelik, su gibi akıp giden bir seriydi benim için. Kitapla kalın.
2021 54. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2021 02:00
#seriyorumu İntikam, Cehennem, Mafya: 5/5 - 10/10 ️️️️️
Mafya Kitap Yorumu
·376 syf.·
2022 63. kitabı
Mafya - Catherine Doyle 4/5 9/10 Bu seriyi okuduğum için o kadar mutluyum ki.. Luca ile tanıştığım onu sevdiğim için... Çok güzeldiiii ilk kitabi başlangıç olduğu için severek okusam da çok içime sinmemişti. İkinci kitabi ilk kitaba göre çok daha iyiydi ama üçüncü kitap of diyorum çok çok daha iyiydi. Aksiyonu hiç bitmedi. Bir ara Luca ve Sophie olmayacak mi acaba diye düşünsem de son kısımda doya doya okudum. Ne diyebilirim ki başka... Luca Falcone sen başkasın
2020 77. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2020 12:11
Maraton kapsamında okuduğum 2. ve 3. kitap Cehhennem ve Mafya oldu. Serinin ilk kitabını daha önce okumuştum ve yorumum paylaşırken benim için çok ortalama kaldığını belirtmiştim. Fakat iki ve üçüncü kitap inanılmaz güzel toparlanmış bir kurguya ve harika bir ilerleyişe sahip. O yüzden baştan söyleyim sabredin ve devam edin. Karakterlere bayıldım. Ana karakterimiz Sophie hariç. Yok olmasını istiyorum direk, net! Benim için serinin en muhteşem en ilgi çekici unsurları; 1. Tabii ki Folcone ailesi 2. Sophie’nin en yakın arkadaşı Millie ve Sophie’nin anne ve babası 3. Off Gianluca, yani LUCA! İkinci kitabın yarısından sonra tamamen Luca için okuyorsunuz kitabı. Benim için kitap resmen başta Luca olmak üzere saydığım diğer maddelerden ibaret ilerliyor. Yani ne kadar ana karakter olsanda Sophie tam bir gerizekalısın! Bazı sahneler vardı ki -of spoiler olmasa çat çar anlatırdım- böyle kalbim titredi falan! Ve sonu, çok güzel bir sondu. Beklediğimden daha güzeldi. Hele ki beni şaşırtan olayların olması çok daha güzeldi. Ha bu arada, Nic’i de seviyorum. Yani o aileye öyle bir çocuk lazımdı şimdi kabul edelim. Çünkü Folcone ailesine göre zaten Luca bir istisnaydı bana göre. Bir tek keşkem var. Keşke karakterlerin yaşları daha büyük olsaydı. Ben gözümde resmen öyle canlandırdım. Yinede çok güzeldi. Su gibi akıp gitti ve çok keyif aldım.
2026 5. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2026 19:28
1. ve 3. kitabı yazan aynı kişi ama 2. kitabı yazan gerçekten bu yazar mıydı, şüpheliyim. Zira 2. kitapta övgüler düzdüğüm ne varsa bu kitapta elimde patladı. Mesela mafyatik olaylar o kadar
2021 93. kitabı
Teksas'ın Cedar Hill bölgesinde bulunan Gracewell'in Yeri sıradan bir günü ardında bırakacaktı. Millie, artık çıkmak için dakikalar sayarken kafeye son dakika gelen 2 kişiyi fark etti. Göz devirerek
Roman
2023 8. kitabı
Benim için tatmin edici bir sondu. Çok sevdiğim bir Siriydi bitmesin diye yavaş yavaş okudum, bittiğine inanamıyorum. Mafya kitabını sevdim ama serideki favori kitabım cehennem kitabıydı. Cehennem kesinlikle mükemmeldi ama aynı şeyi mafia için söyleyebilir miyim? Pek emin değilim. Aksiyon ve romantizim çok güzel işlenmiş ama cehennem çok daha ateşliydi:)) sonu biraz aceleye getirilmiş gibiydi biraz hayal kırıklığına uğradım ama her anı keyifliydi. Sophie resmi olarak Falcone ailesine katılır ve amacı INTIKAM. Aslında Mario olan Sophie intikam için kan dökmeye hazır ama Marino’lar kuralları ve sınırları umursamıyor gibi gözüküyor. Sophie sevdiğim bir karakter ama biraz aptal. Mafya olmaya karar verir fakat iyi kalbi bu işi onun için zorlaştırıyor. Favori karakterim kesinlikle Luca. Yaşam şeklini sevmiyor ama o bir Falcone pek bir şansı yoktu. Luka ve Sophie çok tatlı ve samimi 🩷 kimyaları çok güzel. İkili okumak çok zevk verdi. Millie, Sophie’nin ihtiyaç duyduğun her an yanında olan mükemmel bir arkadaşı. Ayrıca espri anlayışı ve zekasını çok seviyorum. SPOİLER; Valentine ve Elena’yı seveceğimi düşünmüyordum ama ikisinin de ölüm sahnelerinde çok üzüldüm çünkü ikisinide tanımak için şansımız oldu ve kesinlikle empati kurabildim. Nic’i asla sevmedim ve sevmeyeceğim. Çok sinir bozucu ve bence bir karakter. Sophie doğru karar verdi ve doğru kardeşi. Kavga tanesi çok hızlı oldu daha heyecanlı bir sahne beklemiştim. Sophie’nin babası şok etkisi yarattı kızı için ve karısı için intikamını alıp öldü. Yazım şekli kolay ve akıcı kesinlikle sevdiğim bir kitap oldu bu tür yeni okuyacaksınız kesinlikle tavsiye ettiğin bir üçleme.
2021 18. kitabı
Okunma: 28 Mayıs 2021 01:03
#seri yorumu İntikam Cehennem Mafya 10/10 Beklentim yüksek olarak başlamıştım ama daha yüksek tutabilirmisim . Harika bir seriydi. Bir kitabın sonuyla alakalı az çok tahminde bulunabiliriz ama ben mafyalarin silahlarin olduğu bir kitapta böyle tatlı güzel bir son olabileceğini tahmin etmemiştim. Çok sevdim mutlaka bir şans verilmesi taraftarıyım. Keyifli okumalar
2022 13. kitabı
Büyük beklentiyle başlamamıştım ama aşırı sevdiğim bir seri oldu. Eğer mafyatik ama içeriğin daha duygusal aile olduğu temalardan hoşlanırsanız mutlaka okuyun️ zaten yorumlarımı her kitaba yazdım ve bu kitapta muhteşemdi ce üçlemenin en iyi kitabıydı. Başka kitaplarda görüşmek üzere.