Dünyanı Değiştir

Flipper Yayınları
Orijinal Adı:
How to Manifest
9786256951907

Hayalleriniz var ama eyleme dökemiyor musunuz? İşte doğru adrestesiniz
2024 3. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2024 23:48
Bu kitabı okuduğunuzda yıllardır üzerinizde biriken, kalbinize çöreklenen ağır enerjilerden sıyrılıp yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Belki de uzun zamandır ertelediğiniz hayallerinize adım atmanıza öncülük edecek. Her halükarda öyle güzel ki kitap içinden çıkamıyorsunuz bitirene kadar. Bizi biz yapan sözlerimiz ya da düşüncelerimiz değil, eylemlerimizdir. ~Jane Austen
2025 19. kitabı
Kişisel gelişimin sıkıcı kitapları arasından sıyrılmış, alıp okuyacağınız en görsel şölene sahip kitap olabilir. Derin düşünce, imgeleme, hayal panosu gibi şeylerin arasında, düşünce yapısını ve farkındalığımızı nasıl değiştiririz sorusuna en iyi yol gösterici kitap. Ara sayfalarında küçük illüstrasyon çizimleri ile alıntılar var; insanı teşvik edebilecek güzel örneklerle dolu. Manifest dünyasında neler var? sorusunu gayet karşılayan cinsten. En azından doğal taşları, niyet etmeyi ve doğa ile bağlantı kurmayı en basit şekilde öğretiyor. Böyle küçük bir kitaba ihtiyacım var diyenlerin alıp okuyacağı bir kitap. Gill Thackray
2023 103. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2023 19:44
Manifest Et / Gill Thackray Manifesting evrenle işbirliğinin en sade tanımıdır. Duygu ve düşüncelerimizi değiştirmek için bir hedef belirleyip kendi hayatımızda direksiyona geçebiliriz. Neye odaklanırsak ona yöneldiğimiz gerçeğini hayata dönüştürmek için çeşitli etkinliklerle destekli bir farkındalık ve içe yolculuk kitabı # manifestet İlham veren hayalleriniz, gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz ve önünüze çıkan engellerle mücadele gücüyse aradığınız #manifestet tam size göre @flipperyayinlari #alıntılarım Kapınızın yanına küçük bir torbada tuz koyun. Tuz, yüzyıllardır koruma amaçlı ve ağır enerjileri hapsetmek için kullanılmıştır. Benzer düşünceli insanlarla daha güçlü bağlar kurun. Kalbinizin pusulasına kulak verin. Manifest etme yolculuğunuzda ilerledikçe bazı insanlarla vedalaşmanız mı gerekiyor? Onlara sevgi ve ışık dileyerek yolunuza devam edin. #manifestet #gillthackray #flipperyayınları
2026 47. kitabı
Merhaba dostlar Son yılların belki de Fenomen olayı manifest. Manifesting nedir ? "Bir şey harekete geçene kadar hiçbir şey olmaz .Bir şey titreştiği an evrendeki tüm elektronlar onunla birlikte yankılanır, her şeyi birbiriyle bağlantılıdır ."demiş Albert Einstein. Manifest ettiğinizde ,çekim yasasını hayatınıza davet etmeye ,evrenin nasıl çalıştığını kabul etmeye başlarsınız . Her birimiz kendi gerçekliğimizi yaratma potansiyeline sahibiz .Hayatta neye odaklanırsak,ona doğru ilerleriz ve dünyamıza onları çekeriz .Pozitif düşünce yapısı güç sağlar. Dünya çapında kadim bilgelerin binlerce yıldır uyguladığı manifesting sayesinde, zihniyetinizi geliştirip ,369 metoduyla hedeflerinize odaklanarak, doğa ruhunuzla bağlantı kurmak, dolunay ritueli ile güçlenmek ve çakralarınızı dengelemek için bu kitabı mutlaka okumalısınız . Manifest et, Dünyanı değiştir başarılarının sırrı olabilir... Kitapla kalın dostlar... Manifest Et Gill Thackray
2023 54. kitabı
" En sade tanımıyla manifesting , dünyamızı şekillendirmek için bir dizi ilke uygulayarak evrenle iş birliği yapabileceğimizi savunan bir teoridir . " . #manifestet #dünyanıdeğiştir #gillthackray #flipperyayinlari . " MANİFEST ET DÜNYANI DEĞİŞTİR " son zamanlarda oldukça ilgimi çeken çekim yasası merkezli bir #kitap . Olmasını istediğimiz ve zihnimizde canlandırarak adeta inşa edebileceğimiz geleceğin nasıl adımlanacağına dair bir kılavuz kitabı gibi . Tesla kökenli 369 metodu , yaratım panosu, kristaller, şükrün önemi,çakralar, doğayla iç içe olarak #meditasyon ve yaratıcılık, evrenle iş birliği yapma ve günlük tutmanın yararları gibi birçok noktaya işaret eden satırlar öylesine güzel bir baskıyla okurlarla buluşmuş ki . Pozitif düşünce yapısına dair önemli ipuçları yer alıyor satırlar arasında. Hem zihne hem de göze hitap eden kitaplardan.İçerisinde yer alan çizimler bile muhteşem.Kitabım elden ele gezdiği ve salondaki sehpada sürekli yüksek sesli okunmaya maruz kaldığı için bugün paylaşabildim . Şahanesiniz #flipperyayinlari . " MANİFEST etmek ,bencil veya narsist olmak değildir. İnsanın kendisini yeniden keşfedip dönüştürmesidir."
2025 55. kitabı
Özellikle zamanı kısıtlı ancak sağlıklı yaşam tutkusundan vazgeçemeyenlere hitap eden bu kitap, mutlaka okunması gereken bir rehber niteliği taşıyor."
2024 5. kitabı
Ben böyle bir kitap görmedim... Eğer enerjiye manifestte inanıyorsanız ve gerçekten huzura inanca ihtiyacınız varsa okumanız gerekir hemde kesinlikle....
Puan vermedi·128 syf.·
2023 22. kitabı
Bolca illüstrasyon içeren bu kitaba bu kadar parayı vermiş olmam çok üzücü. İçerik olarak tatmin etmedi. Sanki saçma bir dergiden manifest etme ve hayalleri gerçekleştirmeye dair üç beş satır okumuş gibiyim. Zaten ne bekliyordum ki! Paranıza yazık. Gereksiz.
Felsefe-Düşünce
2024 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2024 00:55
Kitabımız manifest nedir? Nasıl yapılır? gibi konulara değinip aynı zamanda da kendimizi nasıl yeniden yapılandıracağımızı da anlatıyor. Mesela; "Ben yapamam", "Yeterince iyi değilim" gibi negatif düşüncelerimizden arınmamız gerektiğini bunların enerjimizi sıkıştırdığından bahsediyor. Aynı şekilde "İsterdim", "Yapacağım" gibi günlük hayatımızda sıkça kullandığımız kelimelerin yerine de sürekli bir dönüşüm içerisinde olduğumuz için "Öyleyim" ifadesini kullanmamız gerektiğini söylüyor bizlere. Bu konularda bilgilenmek isteyenler için kısa ve öz bir kitap. Ayrıca sayfa tasarımlarınada bayıldım.
·128 syf.·
2025 74. kitabı
MANİFEST ET DÜNYANI DEĞİŞTİR #gıllthackray #flipperyayıncılık Merhaba sevgili okur Manifest, kişinin ulaşmak istediği hedefleri, dilekleri veya arzuları zihinsel olarak odaklanıp hayatına çekmeyi amaçlayan bir düşünce ve niyet yöntemidir. Bu kavram, olumlu düşünce gücüyle hedefleri şekillendirmeye ve bilinçaltını belirli bir amaca yönlendirmeye dayanır. O halde nasıl Manifest ederim diyorsanız ; 1. Net hedefler belirleyin. 2. Manifest defteri tutun. 3. Çekim yasası yöntemlerini uygulayın. 4. Hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. 5. Yoga ve meditasyon yapın. 6. Sınırlayıcı düşüncelerden uzak durun. 7. Odağınızı ve inancınızı kaybetmeyin. 8. Olumlama cümleleri kurun. 9. Şükran duymayı unutmayın. Manifest Et Dünyanı Değiştir, meditasyon, dolunay ritüelleri, kristal iyileştirme ve çakraları dengeleme gibi geleneksel yöntemlerin yanı sıra modern yaklaşımlardan da ilham alarak hazırlanmış. Psikoloji doktorası ve Manifest etme konusunda en güncel tavsiyeleri sunan ayrıca derin düşünce, imgeleme, hayal panosu gibi şeylerin arasında, düşünce yapısını ve farkındalığımızı nasıl değiştiririz sorusuna en iyi yol gösterici ️ merak edenlere ilgi duyanlara tavsiyedir . @flipperyayıncılık’a böyle bir eserle tanışmama vesile olduğu için teşekkür ederim

Gill ThackrayYazar · 0 kitap
Gill Thackray bir yazar ve gölge yazardır. “The Mindfulness Coach”, “How to Manifest. Bring Your Goals into Alignment with the Alchemy of the Universe” ve “The Positivity Coach” dahil olmak üzere 8'den fazla kitap yazmasının yanı sıra çalışmaları The Guardian, Success Magazine, Woman and Home ve Glamour Magazine gibi çeşitli uluslararası medya kuruluşlarında yer aldı. Kitapları birçok dile çevrildi ve uzmanlık alanları hakkında uluslararası yayıncılar tarafından röportajlar yapıldı. Sonraki kitapları, “Antik Sağlığın Gücü: Modern Yaşam İçin Geleneksel Çözümler ve Aktiviteler” Aralık 2023'te Michael O'Mara Books London tarafından yayınlanacak. “The Wellbeing Journal. Mind, Body, Spirit” Mayıs 2024'te yayınlanacak. Gill, İngiliz Nörobilim Derneği, İngiliz Psikoloji Derneği ve İş Psikologları Derneği üyesi bir doktora araştırmacısıdır. Dünya çapında çeşitli akademik kurumlarda, inzivalarda ve kültürel merkezlerde ders vermiş ve konferanslar vermiştir.