Ölürken feda ettiği şeyin kendisi ya da dünya değil , dünyayı mahveden insanlık ve onun karanlık hırsı olduğunu düşündü kraliçe !''
Arkadaşşlarrr ! Sonunda sizlere ellerinizden kitapları bırakın , koşa koşa sarılın diyebileceğim ve yine yeni ve yeniden Türk Yazarlarımızın kalitesini dibine kadar hissettiğim , okuduğum her satırından , noktalama işaretinde dahi zevk aldığım harikaa bir eser ile geldim .
Başta kapağını yargılayıp beğenmediğim bir eser kocaman bir insanlık dersslim ütopik veyahutta bilim kurgu eserine dönüştü.
Her paylaşımımda kitaptan en beğendiğim cümleleri yazarken bu defa hangisini yazsam diye şaşakaldım . Her cümlenin sanki ayrı bir anlamı vardı .
O kadar anlattık övdük bahsettik peki bu kitap ney anlatıyor bu kız bu kadar neyden bahsediyor diyecek olursanız , hadi hep birlikte Göbeklitepe'ye alışıla gelmişin dışında çıkmaya gidiyoruz . Aşk , dostluk , kahramanlık, savaş , bilim ve şeytaniyet . Göbeklitepe'ye gitmeyeniniz ya da hakkında bir şey duymayanınız yoktur diye düşünüyorum .
Benim için yıllarca farklı eserleri elime aldığım , belgeseller zlediğm ve defalarca gidip bıkmadığım bir yer . GİZEM !
Eserimizde çağlar ötesi olup çağlar öncesinden gelme bir topluluk , insanlığımızı ve tüm dünyayı ortak bir beladan kurtarma çabasına girecekler .
Arkeologlar , jeologlar , askerler ve doktorlar . Bu maceranın kapısından göz ucuyla bakanlar bir daha yolculuğu tamamlamadan çıkamıyorlar . İşte tam da bu yüzden hadi bakalım arkadaşlar , hep birlikte Göbeklitepe'ye bilinmeyenli gizemi ve belkide yeni gibi görünen eski dostlarımıza buluşmaya gidiyoruz .