Mucize Avcısı

Ağustos 2013
Genç Nesil Yayınları

·145 syf.·
2017 3. kitabı
Öncelikle bu harika kitabın okunma sayısı beni çok üzdü... İnşallah Rabbim yardım ederse bir kişinin dahi bu kitaptan istifade etmesini isterim... Mucize avcısı abimizin gözleri sadece bakmamış görmüş, işitmemiş duymuş, sıradanlık perdesini gözüne gönlüne çekmemiş.. Hangi birimiz artık tefekkür eder olduk ki? "Hayatımız sıradanlaştı" diyoruz oysaki sıradan ya da olağan dediğimiz şeyler olağanüstüdür.. Hiç bir çiçeğin sözünü vahiy olarak algıladınız mı. Artık zamanı geldi dostlar.. Hikmet hikmeti anlamayı gerektirir muhatap sağırsa müziğin hiç bir anlamı yoktur. Sıra kulak vermekte.. Tekrar diyorum işitmekten öte duysun ilahi mesajı kalpleriniz.. Tavuskuşunun yumurtasına bakıp güzelliğini anlamak zor oysa tavuşkuşu ne kadar da güzel. Güzelliği görmek için gözlerimiz 'bakmak'tan öte görsün.. Rabbim hepinize gören gözler, duyan kulaklar, mucizeleri kovalayan avcılar olmayı nasip etsin inşallah :) - vesselam
Din
Mucize AvcısıMetin Karabaşoğlu · Genç Nesil Yayınları · 201373 okunma
2018 2. kitabı
kainata farklı bakmasını öğreten harika bir kitap.Kitap aslında sıradan gördüğümüz olayların bile ne kadar mucize olduğunu gösteriyor.hayatımızdaki mucizeleri görmek ve mucize avcısı olmak isterseniz hemen okuyun bu kısa ama dopdolu kitabı
Din
Mucize AvcısıMetin Karabaşoğlu · Genç Nesil Yayınları · 201373 okunma

Metin KarabaşoğluYazar · 48 kitap
Metin Karabaşoğlu, araştırmacı yazar, Açıkdeniz dergisinin Genel Yayın Yönetmeni ve editörü, köşe yazarı ve TV programcısıdır. Karabaşoğlu, 1964 yılında İzmir’in Tire ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu ilçede tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Okul yıllarından itibaren yazmaya başladığı Köprü dergisinin 1986-89 yıllarında editörlüğünü yürüttü. 1990'lardan bugüne, yazı, kitap ve çeviri çalışmalarının yanı sıra, İz Yayıncılık, İnsan Yayınları ve Zafer dergisi ile Karakalem Yayınları'nda editör olarak görev yaptı. 1994-2001 yılları arasında Yeni Asya gazetesinde köşe yazarlığında bulundu. Ocak 2010-Ocak 2014 arasında Nesil Yayın Grubu genel yayın danışmanlığını yaptı, Karakalem dergisinin editörlüğünü yürüttü. Mart 2022'den beridir Açıkdeniz Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yürütmektedir.. Şimdilerde etkisizleştirilen TV111’de daha önceden "Alternatif Bakış", "Siyer Okumaları", "Bediüzzaman'dan Mektup Var" gibi haftalık programlar düzenlemişti. Şu an Şekercihan Youtube kanalında Mehmet Akif Yazıcı moderatörlüğünde Kur'an Okumaları programını ve Ahmet Özkılınç ile Bediüzzaman'dan Mektup Var programını yapıyor.. Karakalem Dergisi bünyesinde 11 yıl her ay Karakalem Seminerleri'ni düzenledi. Şu an Risale Okumaları X(Twittter) sayfasında ilan ettiği her çarşamba Zoom'dan Risale Okumaları dersleri vermektedir. Metin Karabaşoğlu evli ve üç çocuk babasıdır.