Paranormal Fenomen

Eylül 2010
Sınırötesi Yayınları

2021 9. kitabı
Okunma: 01 Mart 2021 22:17
Parapsikoloji ilgimi çeken bir konu olduğu için bu kitabı okumak istemiştim. Gerçekten, bu alanda giriş kitabı sayılabilecek düzeyde bir eser. Genelde, doğaüstü olay ve yeteneklerin neler olduğu ve kimlerin nasıl kullanabildiği anlatılmış. Parapsikoloji, büyüyle ya da ruh çağırma gibi seanslarla ilişkili değildir. Aksine böyle bir yeteneğe sahip olabilmek için ruhunuzu geliştirmeniz gerektiği anlatılmaktadır. Bu yüzden, bence bu kitabı kişisel gelişim yönüyle ele alarak okumalısınız.
2024 46. kitabı
Okunma: 02 Kasım 2024 01:11
Telepati, telkin , kehanet,astral seyahat, telekinezi, regresyon , levitasyon gibi parapsikolojik olgulara meraklıysanız okuyun derim .Ben merak edip almıştım içinde güzel bilgiler var . Hiç yorulmadım okurken su gibi akıp gitti kitap .Galiba sevdiğimiz konulara denk gelince sayfaları çabuk bitiriyoruz .
Parapsikoloji - Spiritüalizm
·312 syf.·
2023 18. kitabı
Özelliklede yarıdan sonra dahada ilgimi çekti. Parapsikoloji ile ilgilenenlerin bir göz atması gereken bir kitap, bu konularda baya bilgili iseniz, okumasanızda olur galiba. Kısaca belirli konuları özetliyor: Enerji, Ruhsal güç, Meditasyon, Bilinç, Telkin, Telepati, Rüya, Kehanet vs. gibi konular var. İyi okumalar :)

Renan SeçkinYazar · 11 kitap
Araştırmacı yazar Renan Seçkin, metafizik - parapsikoloji - mistisizm alanındaki araştırmaları ve deneysel çalışmaları ile okuyucuların ilgisini çekmektedir. Kehanetler, haberci rüyalar, manevi boyutlarla ilgili bilgiler, beden dışı deneyimler, astral gözlemler, varlıklar dünyası vb. yazarın en çok üzerinde durduğu konular arasında. Bu alanda yayınlanmış 8 kitabı olan yazar, aynı zamanda Mavi Kalem Yayınevi'nin sahibidir. Çalışmalarından arta kalan zamanlarda yoga ve enerji çalışmaları yapmakta, ders ve danışmanlık hizmeti vermektedir.