Playboy Pilot

Kindle Edition
İngilizce

2023 200. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2023 15:31
Kendall havaalanı barında otururken nereye gideceğini sesli bir şekilde düşünür. Arkadan biride sohbetine dahil olur ve gideceği yerlerin nasıl bir yer olduğunu söyler en sonunda da Rio'ya gitmesini, oranın ne kadar güzel olduğunu söyler. Adamın adını sorar adı da Carter'dir. Sohbetleri bittikten sonra Kendall gideceği yere karar vermiştir uçağa binip koltuğuna oturduğu zaman kaptan pilotun sesini duyar ilk başta yok değildir desede hostes'lerden birine sorar veee konuştuğu kişinin aslında pilot olduğunu öğrenir. Iki gün boyunca Rio'da aynı yerde kalacaklardır ve aralarında bariz bir şekilde çekim vardır. Bakalım neler olacak.
Playboy PilotPenelope Ward · Kindle Edition · 201613 okunma
·%70 (210/300 syf.)·
Tanışma kısmı çok klişe ama çok iyiydi, sonrası resmen çöp ve saçmalık. Şöyle bir sonlara göz atınca okumadığım için kendimi tebrik ettim. Bildiğim tüm Vi Keeland kitaplarından daha kötüydü. Elimde son bir kitabı var, ona da şans verip yazarı bir daha denememeyi düşünüyorum.
Playboy PilotPenelope Ward · Kindle Edition · 201613 okunma

Penelope WardYazar · 34 kitap
Yirmisi New York Times çok satanlar listesine girmiş yirmiden fazla romanın yazarı olan Penelope Ward, beş abisi ile birlikte Boston'da büyümüştür. Hayatının ışıkları, 13 yaşındaki otizmli kızı, 11 yaşındaki oğlu ve kocasıyla birlikte Rhode Island'da yaşamaktadır.