Preacher - Book Four

Vertigo
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2022 34. kitabı
Bu seride Jesse Custer’ın baş düşmanı olan Katillerin Azizi’ni, babasını öldürdüğünden dolayı ondan intikam almaya çalışan çirkin mi çirkin suratlı, Adı Lazım Değil lakaplı bir oğlanı ve Jesse’nin cehennem zebanisi tipli ninesinin çok sadık iki psikopat adamının, yani T.C ve Jody’nin geçmişlerini okuyoruz ve böylece Jesse’nin hem geçmişteki hem de şimdiki düşmanları hakkında çokça bilgi ediniyoruz. Mükemmel üçlümüz bu seride yoktu ancak düşmanlarını okumak bile ayrı bir zevkliydi.Gerçekten her bir cilt film izliyormuşsunuz gibi bir his veriyor.Garth Ennis’e hayranlığım artmış durumda.Hiç beklemeden beşinci cilde geçiş yapıyorum.
2021 107. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2021 20:19
Bu ciltte Vaiz isminde geçip başından sonuna kadar hiç görünmediği bir cilt olmuş. Yan karakterlere önem verilmiş ve en ezeli düşmanın geçmişteki yaşadıklarını ele alıyor... Olağanüstüydü, DC black label'larda kalitesizine hiç denk gelmedim...Şimdi yaşananları anlatırsam spoiler olacağı için, önemli yan karakterleri bu ciltte anlatılıyor... Vaiz bu romanda hiç görünmüyor, ama bir o kadar da akıcı ve mantık hatası olmadan ilerliyor. Keşke bu romanı okuduktan sonra diziyi izleseydim, bir çok boşlukları dolduruyor.... Seriye devam...
Vaiz Cilt #4Garth Ennis · İthaki Yayınları · 2020111 okunma
Çirkin Root Üzümlü Kekimiz...
2021 49. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2021 11:56
Evvel Zaman Bu cilt ile geçmişe yolculuk yapıyor Katillerin Azizi, Root'un nasıl değişik bir yüze sahip olduğunu vee Jody ile T.C. ile ilgili bir hikaye bize eşlik ediyor. Kitabın arka kapağında yazdığı gibi "Kötü. Beter. Ve Çirkin." gerçekten kitap bölümleri tam olarak böyle tarif edilebilir. Evvel Zaman ile hem biraz ara vermiş oluyor hem de gelecek öyküler için geçmişteki yerleri dolduruyoruz. Aslında okurken sizi heyecanlandıracak ve bazı yerlerde hayretinizi cezbederken bazı noktalarda sinirlerinizi zıplatabilecek keyifli bir ara hikaye. Vaiz Cilt #4 Oguzhan Duman
Çizgi Roman
2020 47. kitabı
Okunma: 11 Aralık 2020 21:21
Çizgi roman uzmanı değilim fakat keyif alan bir okur olarak bu cildin, ilk 3 cilt kadar beni büyülemediğini söyleyebilirim. Bunu da yan karakterlerin hikayelerinin anlatılmasına ve çizerin değişmesine bağlıyorum. Vaiz serisinden ayrı düşünürsek “Katillerin Azizi”nin oluşumunun konu alıyor ve gerçekten “vahşi batı”nın vahşiliğini gösteriyor. Mizah, ironi, şiddet, cinsellik, silah ve kaotik ortamın diğer ciltler kadar olmasa da hakkını verdiğini düşünüyorum.
Merhaba Katillerin Azizi
2020 11. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2020 17:59
Dünyanın en korkusuz ve bir o kadarda tek bir bakışıyla insana kalp krizi geçirten adamının geçmişine değinme zamanı geldi. Bu ciltte kovboyların zamanına dönüyoruz ve bu korkusuz adamın nasıl "Katillerin Azizine" dönüştüğünü öğreniyoruz.

Garth EnnisYazar · 116 kitap
Garth Ennis Yazar Doğum: 16 Ocak 1970 (44 yaşında), Holywood, Birleşik Krallık Filmler: Constantine Adaylıklar: GLAAD Medya En İyi Çizgi Roman Ödülü