Priest #1

Priest
İngilizce

2023 22. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2023 17:14
Konusunun peder, rahiple ilgili olduğunu görünce hemen başladım. İzlediğim bir dizi yüzünden *peder orda aşırı yakışıklıydı* peder veya rahip konulu kitap ve diziler hoşuma gitmeye başladı. Tabi konusu da yazar ve senaristler tarafından iyice harmanlanmış olunca çekiyor insanı neyse. Tyler yirmi dokuz yaşında bir rahiptir. Rahip olduğu yer aşırı katı olan, hayatına kimseyi almamasını ve evlenmemesini gerektiriyor. Her zaman ki gibi kilisiye gider ve çoğu rutinini yapar. Günün birinde günah çıkarmaya bir kadın gelir, kadını görmese bile sesinden etkilenmiştir ve kadın tam kalacağı zaman hiç yapmadığı bir şeyi yapar, kadını durdurur konuşmaya devam etmesini ister. Günah çıkarma bittikten sonra kadını aklından çıkaramaz. Olaysa tam bu noktandan sonra başlıyor. Tyler'ın kendi içindeki mücadelenin ve Poppy mi yoksa görevini mi seçerken zorlandığını bunun için mücadele edişini görüyoruz.
PriestSierra Simone · Createspace Independent Publishing Platform · 2015711 okunma
2022 27. kitabı
Kesinlikle ama kesinlikle herkese göre değil. Eğer cinsel içerik kaldıramıyorsanız (bu kitapta çok fazla var) bence yakınından bile geçmeyin :) Bunun dışında ilk defa böyle bir kurgu okudum ve açıkçası erkek karakter çok ilginç geldi. Kilisenin emirlerini kendi iç dünyasında düşünmesini sorgulamasını okumak çok değişikti. Acaba Poppy’i mi seçecek yoksa görevini mi diye düşünürken gerildim ne yalan söyleyeyim :) Bir de aklıma direkt Fleabag geldi. Neyse ki bunun sonu onun gibi olmuyor. Kadın karaktere hiç gelmeyelim onu biraz aptal buldum açıkçası bazı hareketleri çok anlamsızdı. Özellikle kafası atıp bir anda ortadan kaybolması, kendi kendine uzaklaşmaya karar vermesi vs beni darlandırdı. Ya adamın kendi Priest o bu kadar stres yapmadı sana ne oluyo ? Neyse dediğim gibi ultra plus +18 içeriği kaldıramıyorsanız kesinlikle okumanızı önermem ancak bu türü seviyorsanız bir şans verebilirsiniz.
Puan vermedi
Nisan ayı #okudumbitti köşesinde @thesierrasimone dan #priest var. Kitabın konusu kardeşinin trajik ölümünden sonra rahip olmaya karar vermiş Tyler’ın hayatını rahipliğe adamasını ve üç yıl süreyle görevini yerine getirmesinin ardından hayatına giren ve ona akıl almaz bir itirafta bulunan Poppy Danforth’a doğru bir ilgi geliştirmesini konu alıyor. Baştan uyarayım kitap yoğun yetişkin içerik bulunduruyor o sebeple genç arkadaşlarımıza önermiyorum. Ama hoşuma giden noktalar gelirsek ben kitabın erkek karakterin görüşünden yazılmasını çok beğendim. Onun kendini, dini bütünlüğünü, sosyal çevredeki konumunu, vicdan münakaşasını, hayattaki tercihlerini sorgulaması ve insani tutkularına olan bakış açısı okuması keyifli bir bütünlük oluşturuyor. Ayrıca bir erkek karakterin travmaları kitap içerisine işlenmiş ve bu her kitabı kadın perspektif ile okuyan okuyuculara yeni bir soluk kazandırıyor. Okuması hızlı ve keyifli olan serimiz @pukkayayinlari tarafından ön satışa açıldı. Herkese keyifli okumalar diliyorum. Kitapla kalın N. #okudumbittii #kitapyorumları #pukkayayınları #aprilreads #priest #sierrasimone
2024 Okuma Raporları
2022 6. kitabı
Bu ne ya? İğrençti birçok sayfayı atlaya atkaya okudum. Aşırı saçma.. Midem bulandı... Okumayın. (Kusan emoji) daha fazla bilgi için goodreads'teki aşırı zihin açıcı yorumları okumanız yeterli... (Bir kusan emoji daha)
Belki de rahiplik sana göre değildir be Tyler...
2024 47. kitabı
Herkese selam. O kadar kötü bir kitaptı ki. Normalde beni heyecanlandırmayan kitaplara inceleme yazmam ancak buna yazıyorum çünkü almayın. Paranız cebinizde kalsın, eminim çok daha güzel kitaplarla
2024 86. kitabı
Aslında güzel bir dram, fantezi kitap olacakken yazar segs kitabı yazmış. Bence smut okurken rahatsız olan kimse bu kitabı alıp okumasın. Ne okuduğunu bilmeyenler yüzünden kitap puanları gereksiz
Kitap Yorumu
2024 38. kitabı
Okumasam daha güzel olurdu dediğim bir kitabı bitirdim.Benim için hayal kırıklığı oldu.Çünkü konusu rahip ve striptizçi aşkı olunca ben çok daha farklı hayal etmiştim.Böyle kendini dine adamış bakir bir rahip ile hayatın onu böyle bir iş yapmaya zorladığı striptizçi bir kadın olarak düşünmüştüm.İşin Aslı Tyler sadece 3 yıllık bir rahipti.Ve hayatında zaten bir çok şeyi deneyimlemiş.Bakirlik yemini etse de 3 yıldır günah çıkarmaya gelen bir kadının paravan arkadasındaki silüetine ve sesine tahrik olabiliyor hemen!Poppy desen bildiğim evli eski sevgisi ile zevkine birlikte olan ,çok zengin bir aileden gelen ve başarılı bir kariyere sahip olmasına rağmen o prenses hayatını yaşamaktan sıkılmış kendini böyle bir dünyaya atmış biri.O da yetmiyor bunlar itiraf edip günah çıkarmak için geldiği kilisede rahibi baştan çıkarıyor.Rahip de dünden razı gerçi… Şimdi konu ortada ama yazar bunu öyle bir yazardı ki ben bu kitaba bayılırdım.Mesela slow burn olması gerek bir konu var bence. Ama biz 50.sayfada yakınlaşmalarını okumaya başladık.Zaten 300 sayfa bu şekilde geçti.Kitapta bir olay yoktu.Sadece fantezi okuduk.Bundan daha güzel konulu pornolar vardır eminim.Bi noktada smutları geçtim zaten okumadım .Daha çok Tyler’ın o ikilemini hissetmek,Poppy’e duyduğu çekim ile mücadele etsin sonuna kadar ona teslim olmasın isterdim.Yapıp yapıp o işi ,sonra hem pişman değilim hem ne yapacağım olaylarına girmesi saçmaydı. Ağır yetişkin içerik uyarımı yapıp yorumumu bitiriyorum.
2025 80. kitabı
Heba edilmiş bir kitap.. Ne beklediğimi tam olarak anlatamasam da bunu beklemediğime eminim. Normalde beğenmediğim bir kitaba bile çok yargılayıcı olmamaya çalışırım. Ama bu kitap için maalesef geçerli olmayacak. Cinsellik okumaya karşı herhangi bir yargım veya rahatsızlığım yok ama bu kitabı alıp okumaya karar vermeden önce kitabın %80'nin cinsellik üzerine olduğunu bilmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ben cinsellik barındırdığını bilerek aldım ancak bu kadar da beklemiyordum. Yani %80 dediğimde gerçekten abartmış sayılmam. Başlangıçta karakterlerimiz arasında iletişimden kaynaklanan bir çekim olsa bile benim için kabul edilebilir olurdu aslında. Maalesef tamamen fiziksel çekim üzerine kurulmuştu, rahip karakterimizin içsel çatışmalarını okumak keyifliydi elbette ama bu çatışmaların kaynağı da bence çok zayıftı ortada bu kadar aşkından öleceği bir şey yoktu, yalnızca hissettiği çekim vardı. Evet tamam bir kadına karşı çekim duyabilir ve kendini sorgulayabilir ama hayatında hiç bunu tatmamış bir ergen gibi davranması ve bunu aşka yorması çok saçmaydı. Tutup burada aşk tanımı yapmayacağım ama yalnızca cinsel çekimden oluştuğunu düşünmüyorum maalesef. Ben bir yanlış yaptım ve içeriğinin bu yoğunlukta olduğunu bilmeden bu kitabı aldım ve okudum... Bazı yerleri geçmek zorunda bile kaldım artık tamamen eziyet olmuştu kitabı okumak. Diyorsanız ki sadece smut içerik okuyayım buyrunuz, ama kesinlikle aşk romantizm beklemeyiniz.
2024 59. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2024 01:36
Selammm Canımlar Tövbeler olsun ne okudum ben dediğim bir kitapla geldim. Belirtmeliyim dark romance okumayı sevmeyen kişiler ve feminist damarı ağır basanlar kitaptan uzak durmalı. Çünkü içeriğinin çoğunluğu erotik olan bir kitaptan bahsediyorum. ( Öyle böyle bir erotizm değil bahsettiğim bildiğiniz alev alev ) Gelelim konumuza; Tyler Bell; kız kardeşinin intiharından sonra bir kiliseye rahip olarak atanır. ( Atandığı kilisenin kız kardeşinin intiharında payı büyük ne yazık ki, ağır spoi olacağı için söyleyemem bu kısmı) Bir gün farklı tutkuları, olan iyi bir meslek ve iyi bir aileye sahip kızımız Poppy ona günah çıkarmaya gelir. Çünkü kızımız bütün sahip olduğu şeylere karşı durdurulamaz arzularının peşinde olan bir stripztizcidir. Daha ilk perde arkasından konuşmalarında aralarındaki çekim kaçınılmaz olur. Kendilerine hakim olamayan bu ikili günah çıkarma diye girdikleri yerden günahın dibine batarlar kısaca. Gizli kaçak buluşmalar, ağır tahrikler ve sürekli birbirlerini arzulamalarina şahit oluyoruz. Ciddi anlamda cinsel gerilim hattı bir ikilimiz var. Asla herkese hitap edecek bir kitap değil. Beni zorlaması çünkü ben bu türü okumayı sevenlerdenim. Ayrıca kitabın içersinde İncil' den bölümlere yer verilmesi hoşuma gitti. Keza çevirisi muazzamdı size kitabın atmosferini çok net yansıtıyordu. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
2024 95. kitabı
Bir ara smut okumaktan kusma derecesine gelmedim değil. Doğru düzgün konusu olmayan, kendine saygısı sıfır bir kadın karakter ve kadını gördüğü an abaza erkek moduna geçen ve bir türlü bu moddan çıkamayan bir abimiz... Kadın karakterden başlarda aşırı igrendim. Resmen evli ve ona fahişe diyen bir adam tarafından becerilmekten zevk aldı??? Hemde bunlar ciddili gerçek yani, dirty talk falan değil siwjsk çoğu sahnesini atladım açıkçası (s eks) hiçbir şekilde okumayın ve almayın. PDF okuduğum için çok mutluyum.

Sierra SimoneYazar · 6 kitap
Sierra is a voracious reader of all things including the smuttiest smut, young adult, piles of non-fiction for research, and everything Bill Bryson (especially on audio). She loves writing the dirtiest things that she can think of, King Arthur, sparkling water, Tarot, coffee, leggings, and learning new words daily. Her previous jobs have included firing ceramics, teaching living history lessons in one-room school house in full, 1904-approved school marm attire, and working as a librarian for several years—not in that order She lives in the Kansas City area with her husband, two children, and two giant dogs. (And two cats, but they're so naughty we don't talk about them.) Her novels have been published in Czech, French, German, Hebrew, Hungarian, Italian, Polish, and Romanian. She's been featured in Buzzfeed, Cosmopolitan, Entertainment Weekly, Marie Claire, and Library Journal with a starred review.