Puan

40 kişi
2022 15. kitabı
Canım
Elif Acar
bu iyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan biri. Önce güzel kalbi,samimiyeti, dostluğu ile kalbimde taht kurdu daha sonra da kalemiyle @elifpinaracar olarak çıktı karşıma #gundengeceye ile ayrı bir yolculuğumuz başladı ve yeni kitabı #reverans ile devam etti. Öyle çok uzun uzun anlamak istemiyorum kitabı çünkü kurgu o kadar muhteşem ki tek kelimeyle kusursuz ve ne söylesem az kalacak. Kamila İlkay ve Öykü üç yakın arkadaştır ve birlikte Güzel bir tatile çıkarlar. Tatil sonrası ise tam bir cehennem. Kamila ya gelen gizli mesajlar Kamila ve arkadaşlarına hayatı zehir eder. Peki kim bu gizemli adam? Kim bu saplantılı aşık? Adım adım nefes nefese bu gizemli adamın peşine takılıp hep bir ip ucu aradım bir açık yakalar kim olduğunu bulurum dedim hatta işte buldum seni dediğim an bir kez daha yanıldım. Sona geldiğim de ise tam bir ters köşeydi. Ayrıca arkadaşlık kavramı da çok güzel anlatılmış. dilerim herkese böyle güzel dostluklar arkadaşlıklar nasip olur. Eğer beyin fırtınasına hazırsanız işte tam size göre bir kitap #reverans mutlaka OKUYUN ve OKUTUNPUANIM 10/10 @reveranskitap
Elif Pınar Acar
Elif Pınar Acar
2021 88. kitabı
#okudumbitti #kitapyorumu Herkese merhaba, Kamila ile tanışmaya hazır mısınız?Bu öyle bir tanışma olacak ki,tüm bildiklerinizi unutturacak,farklı bir dünyaya giriş yapacaksınız. Kamila,arkadaşları
2021 25. kitabı
Bir tatil… Üç yakın arkadaş… Değişen hayatlar… Maskeler… Sırlar… Aynalar… Aşkın bambaşka bir yüzüyle tanışmaya hazır mısınız? Gölgelerin oyunu sizi bekliyor. Kamila'nın hayatı arkadaşları ile gittiği tatilden sonra tamamen değişmişti. Buna sebep olan neydi? Nasıl bir oyunun içindeydi? Gölge gibi peşinde olan kimdi? Biri, dünyayı ayaklarının altına seriyor, onu hediyelere, notlara, sürprizlere boğuyordu. Normalde mutlu olması gerekirken neden korkuyordu? Tehlikeli bir girdaba sürüklendiğini yaşadıkça anlayacaktı… Sadece onu değil tüm çevresini saran bir karanlıktı bu… . Canım Elif'in ikinci kitabı,benim de heyecan ile bekledigim kitabı.Bu sefer beraber okuyamadık fakat gece boyu mesaj yağmuruna tuttum kendisini . Kapağını açtım okumaya başladım daha ilk sayfalardan beni içine çekti.Sayfalar su misali aktı gitti.Kurgu dersen hiç sıkmadan,bir an bile heyacanını kaybetmeden devam etti sonuna kadar acaba şimdi ne olacak diye diye kitabın sonunu getirdim. Benim gibi geç saatte okumaya başlamayın çünkü bitirene kadar,hikayenin sonunu getirene kadar bırakamayacaksınız ve uykusuz kalmanız kaçınılmaz olacak. Arkadaşım diye demiyorum ama
Elif Acar
Elif'in bu güzel kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum. Yolun açık olsun kuzucum Ilk okumanın mutluluğu da bir ayrı tabii ki...
2021 23. kitabı
Kitabın satışını duyunca gözlerim bin vat bir ampulünkine benzer bir parıltıyla ışıldadı resmen. Çünkü yazarın Günden Geceye kitabını çok beğenmiştim.Tam siparişi verecektim, sevgili
2021 73. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2021 22:00
Nereye baksam saat on yönündesin ve ben akrebin peşinde çaresizce gezinen bir yelkovanım sadece!... . . Gizemlerle örülü bir reveransa hazır mısınız? Maskeler takıldı... Parti başladı... Peki en çok kimden şüphelenmemiz gerekiyor... En yakınımız mı acaba bize bu kabus dolu saatleri yaşatan... Yoksa, yüzünü dahi görmediğimiz bir gölgeye karşı mı savaşıyoruz... . Kim dost, kim düşman? Aklınızın sınırlarını zorlayacak bir gizem... Gölgelerin oyunu başladı.. Siz sadece seyirci mi olmak istersiniz, yoksa bu oyuna dahil olmalıyım diyenlerden misiniz?... . . Kamila, yakın arkadaşları ile Atina'ya tatile gitmişti. Rüya gibi geçen tatil sonrası Kamila 'nın hayatı kabusa dönmüştü... Gizemli notlar, sürpriz hediyeler, adım adım yaklaşmakta olan tehlikenin mi habercisiydi, yoksa aşkın mı? Peki Kamila, kendisini gölgesi gibi takip eden kişinin kimliğini bulabilecek miydi? En yakınından bile şüpheye düşeceği, aklının karanlık dehlizlerinde koybolacağı günler, Kamila için artık çok yakındı... Peki bu tatilin sırrı neydi? Olayların fitilini ateşleyen, tetikleyen güç nerden gelmişti? Kamila bu gizemi çözmek için neleri feda edecekti? Karşılıklı reveranslar yapıldı... Oyun başladı... . . Kitabın başından sonuna kadar, merakınızı körükleyecek olaylar zinciri, her bölümde atılan bir düğüm ile katlanan gizemi ve yüzünüze tokat gibi çarpacak sonu ile bu güzel eser tüm samimiyetimle tavsiyemdir der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim Kitapla Kalın