Want, #2

9781534419926
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2021 1. kitabı
İsyan'la başlayan macera Tuzak'la devam ediyor. Bu kitabı da ilk kitap kadar çok sevdim. Aksiyonu, macerası, heyecanı devam ediyor. 1. kitabın sonunda üzülerek bitirmiştim ama bu kitabı mutlu olarak bitirdim. Son olarak her iki kitabında kapak tasarımına bayıldım.
RuseCindy Pon · Simon Pulse · 2019642 okunma
2022 143. kitabı
Bizim ekip bu defa Shangai' de yaşayan ve ekibin lideri Lingyi' nin çocukluk arkadaşı Jany Tsai' in öldürülmesi ve icadının çalınması üzerine harekete geçer. Karşılarına yine acımasız Jin çıkacaktır. Jason bu defa da sevgilisi ve Jin' kızı olan Daiyu' nun kime sadık olduğunu bilememekte ama yine de ondan yardım istemek zorunda kalmaktadır. Hava kirliliğinin nasıl da ölümcul olabileceğini anlatan iki kitaplık distopik bir seriydi.Beğendim.
RuseCindy Pon · Simon Pulse · 2019642 okunma
2021 18. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2021 18:38
Aslında bu kitaptan o kadar beklentim yoktu. Hatta 1.kitabın sonundan sonra ne olabilir diyerek okumaya başladım. Ama iyi ki okumuşum çünkü bu kitapta daiyu'nun ne kadar zeki olduğunu anladım. Çokta fedakar bir kız, okurken kesin bir şey olacak ve daiyu dan nefret edeceğim. Dedim ama düşündüğüm gibi iyi ki olmadı. Yazarında böyle bir kaç aşk sahnelerini eklemesi hoşuma gitti. 1 ya da 2 günde bitebilecek güzel bir kitap, bilimkurgu kitapları okumak istiyorsanız bu ve 1.kitabı ile kitapla da başlayabilirsiniz.
2022 107. kitabı
Konusu: Hastalıklar üretip, insanların tedavi ve korunma gereksinimlerini iki katı fiyatına çıkarıp parasına para katan birileri… Ve tüm bunları sonladırmak isteyen Zhou ve arkadaşları… Zhou bu dünyanın içine daldıkça her şey daha da karmaşık hale gelir. Attığı her adım, onu en kötü düşmanlarının kızı olan Daiyu’yla beraber büyük bir açmaza sürükler. İnceleme: Serinin son ve ikinci kitabı da akıcı bir şekilde artan tempoyla devam etti. Genelde ikinci kitaplar biraz altta kalır ama bu seride öyle değildi. Konudan ve kurgudan kopmalar yoktu, tempo yine giderek arttı. Gereksiz uzatmalara girmeyen, olaydan kopmayan kurgu yine film tadında devam etti. Yazarın tarzını çok beğendim. Okuyucuyu sıkmadan, aksiyonu yerinde ve arttırarak kullanması, kopukluk olmadan yazması beni çok mutlu etti. İyi ki okumuşum bu güzel seriyi. Kesinlikle sizlere de tavsiye ediyorum ve keyifli okumalar diliyorum.
2020 133. kitabı
Okunma: 26 Ekim 2020 23:32
İlk kitabı İsyan'da bulduğum heyecanı ve macerayı bu kitapta bulamadım. Sanki yazılmak için yazılmış bir kitap. Dili çok kolay ama bu kitabı çok basitkeştirmiş. Olaylar ilk kitapta sonuçlanmışken ikinci kitapta tekrar ortaya çıkmış. Kendimi zorlayarak okudum ve benim için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum ama yine de söylüyorum zevkler ve renkler tartışılmaz. Edebiyatla kalın. Kitapla kalın...
2021 10. kitabı
Kitabın konusu iyiydi ama çok fazla küfür vardı ve bu gerçekten çok rahatsız etti beni ama ben rahatsız olmam diyorsanız alın okuyun konusu güzeldi yani ilk kitabını almamıştım yani direk bunu okumuştum ama gerçekten çok Fazla küfür vardı nerdeyse her sayfaydı. Mutlu huzurlu ve okur kalmanız dileğiyle.
2022 14. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2022 17:39
Böylesine güzel bir serinin bitmiş olması beni üzüyor olsa da 2 kitap gayet yeterliydi. Bu kitapta karakterlere aşırı sinir olduğum anlar olsa bile bana verdiği keyif anlatılamaz. Cindy Pon oldukça güzel, distopik bir evren kurmuş ve bunu çok güzel bir şekilde yansıtmış fakat bazı şeyleri aceleye getirmişti bu kitapta. Hemen olsun bitsin gibi. Aksiyon daha kısa süreliydi, yüreğim ağzıma gelmedi ama panik yaptım bir nebze. Sonu beni tatmin etti, yeterliydi. Zhou, Arun, Lingyi, Iris, Victor ve Daiyu... Mükemmel karakterlerle tanıştığım için çok mutluyum. Herkese öneririm.
Fantastik
2020 31. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2020 21:22
Tuzak-Cindy Pon Nefes al! Hayatta kal! Sevdiklerini kurtar! Ve sil baştan, tekrar! Daiyu, Zhou ve arkadaşları, Jin Holding'i patlatmalarının ardından hayatlarını düzene sokmaya uğraşıyorlardı. Lingyi, şüpheli bir mesaj aldığı çocukluk arkadaşına yardım etmek için Şanghay'a gittiğinde, karşısına yine aynı isim çıkmıştı: Jin. Bir cinayet ve hırsızlığın ardından, bu sefer kökten bir çözüm bulmak için eski ekibi tekrar toplamaktan başka şansı yoktu. Serinin 2.kitabı Tuzak, birinci kitaptaki heyecan ve akıcılığı aratmadı. Olayları o kadar güzel bağlamışlar ki okurken hayrete düşüyorsunuz. Ayrıca bu kitapta Zhou ve Daiyou arasındaki iniş ve çıkışları da büyük bir heyecanla okuyoruz. Yazarımız Cindy Pon, Tuzak’ı yazdığı yılda babasını kaybetmiş...Bu yokluğun verdiği acıyı kitapta karakterlerden üzerinden çok net bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Kitap hakkında sevdiğim bir diğer nokta ise, yazar o kadar detaylı resmetmiş ki Shanghai’ı ve Tayvan’ı; okurken kendisini o şehirlerde buluyorsunuz. Bununla beraber o şehirlerin kültürleri hakkında bir çok bilgi sahibi de oluyorsunuz. Üçüncü kitabın çıkıp çıkmayacağı konusunda bir bilgi bulamadım ama umarım ki çıkar ve biz de bu muhteşem kurguyu okumaya devam ederiz. Tuzak: 8.8/10
TuzakCindy Pon · Yabancı Yayınları · 2020642 okunma
"Nefes al! Hayatta kal! Sevdiklerini kurtar! Ve sil baştan, tekrar!"
2020 49. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2020 10:07
Kitabın ilkinde de olduğu gibi yine oldukça akıcı ilerlediğini düşünüyorum. Bu kitapta olaylara farklı karakterlerin bakış açısıyla da dahil olduk ve bence çok keyifliydi okuması. Karakterler dostluğu, güveni ve takım olmayı da gösteriyor. Her birisi farklı bir görev ediniyor kendine ve en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Kitap kaldığı yerin bir süre sonrasından devam ediyor ve kitaba dahil olan yeni karakterle olaylar başlıyor. İlk kitabı daha çok beğenmiştim ama bu da oldukça güzeldi ve beni hiç sıkmadı.
Puan vermedi·%40 (104/256 syf.)·
Kitabı yarım bıraktım. Daiyu ve Zhou'nun okuduğum yere kadar birbirlerine sürekli yalan söylemesi beni çok rahatsız etti. Bu yüzden de kitaba tam ısınamadım, o dünyaya giremedim. İsyan çok güzel bir kitaptı ve Tuzak'ın ondan daha güzel olduğunu söylemişler. Bu yüzden buna bir şans daha vereceğim. Sadece şu an bunu okumanın sırası değil gibi hissettim. Okuduğum anda incelememi de yaparım zaten.