Bachelor Chronicles Serisi 2

This Rake of Mine
Sıralamalar

2016 187. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2016 00:00
Günün üçüncü kitabına da veda ettim. Kitap ilk kitaba göre çok çok daha iyiydi bana göre Nişanlı bir kızı sevgilisine benzetip öpen bir Kont sonrasında ikisinin de hayatını karartir ama yıllar sonra karşılaşmalari ise hiç beklenmedik şeyleri getirir. Üç kız öğrencilere dd bayıldım bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Kitap güzeldi gelsin üçüncü kitap
2018 49. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2018 00:45
Serinin asıl başlangıcı bu kitaptan başlıyor. Ve yazarın bu kitabını daha çok beğendim. İlk kitapta ölümlerden ölüm beğendiğim Jack karakteri 180 derece değişmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Ve onun hala aynı davranışları sergilemesini beklerken hatalarından ders almış olarak görmeyi beklemiyordum. Bu yönden olduka beğendim. Miranda ise yaşadığı büyük tatsızlıktan sonra daha dik duruşlu ve cesaretli yapısıyla sevilen karakterlerden biri haline geliyor. Miranda'nın öğrencileri olan Tally ve Pippin iyilerdi ama Felicity'i sevmedim. Çok bilmiş, aşırı benim havalarında gezen, kendine vazife olmayan her şeyin içinde olan uyuz bir karakterdi. Hikaye, son bölümler harici durgun sayılabilir ama okurken sıkacak düzeyde değildi.
2018 572. kitabı
Güzel başladı. Karakterler de çok eğlenceliydi. Nefis bir hikayeye dalıyorum hissini vadetti. Ama sonrası fos çıktı. Sonuna kadar nerdeyse hiçbir şey olmadı. Üç tane ergen kızın planları bunları evde mahkum etti. Aynı döngüde döndük durduk. Son 20 sayfada herşey çözüldü. Mutlu sona ulaştık. Tüm hikaye üç gün içinde yaşandı bitti. İlk kitap daha iyiydi. Bu okunmasa daha bile iyi olur romanlarından.
2022 13. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2022 00:00
Bir yanlış anlaşılma ile hayatınız mahvolsa ne yapardınız? Olayların seyrine kapılıp kendinize yeni bir hayat kurmak isterseniz eğer Miranda ile benzer fikirlere sahipsiniz demektir. Miranda Mabberly'nin korunaklı dünyasının başına yıkılması için yanlış zamanda yanlış yerde bulunması yetti. Tek bir öpücük sonucundan toplumdan dışlandı, anne ve babasının gözündeki değerinin zedelendi. Lord Jack Tremont, metresi sandığı kadını öpüp kuytu köşeye çekerken masum birinin hayatını geri dönülmez şekilde mahvetti. Uzun zaman sonrasında, Miranda bir okulda öğretmen olarak, skandaldan etkilenmeyen yeni bir kimliğe sahipken o görünmez eller yeniden devreye girdi ve Miranda'nın saygın hayatını ikinci defa tehdit edecek o adam çıka geldi. Bu sefer Jack beş parasız kalarak alçakgönüllü bir hayat sürerken Miranda'nın karşısına okulda çıktı. İkinci sefer bir araya gelirken ikili gölgeler arasında saklanmak yerine günışığında kimliklerini bilerek birbirlerini tanıyacaklardı. Tabi kalplerini birbirine bağlamak ve gerçek aşka giden yolda onlara yardım edecek çöpçatanlar var. Duydukları aşk yanında bir dizi sır da onları beklerken; önlerinde duran engeller, ceserler ve tehlikeli kaçakçılar var. Dersiniz ki devamında neler olacak, sırlar ne ikiliyi neler bekliyor, aşk galip gelirken o kaçakçı şeyler de ne, her sorunun cevabı kitapta. Bachelor Chronicles serisinin ikinci kitabı olan Serserim Benim sizi tatmin edecek bir son ile final oluyor. yine ben seriyi karışık okuyup öyle incelemek isterken sizlere tavsiyem seriyi tamamlayıp okumanız. Elizabeth Boyle'nin hikayeleri gerçekten zevkli, okurken keyif aldığım yazarlardan biri. Bu kitabında hem Jack'i hem de Miranda'yı sevdim. Zeki ve esprili oluşlarını, aralarındaki kimyayı çok sevdim. Kitaptaki ikinci karakterler de acayip
2019 34. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2019 02:08
Sevmediğim bir tane bile karakter olmadı. Kaderin tesadüflerden değil de insanların planlarından etkilendiğini göstermesi çok hoşuma gitti. Plan yapan insanlar varken kimin aptal tesadüflere ihtiyacı vardır ki? Yazının tamamı için: kitapmagarasi.blogspot.com/2019/06/serseri...