Süper Gazeteciler 1

Serüven

Aytül Akal
En sevdiğim kitap süper gazeteciler Serüven okumalisiniz
Serüven Kitap çok sürükleyiciydi👍
k:48421 güzel bir kitap. Sıkılmıyorsunuz okurken. Macera sevenler icin guzel bir kitap. Serüven
Evet-Hayır-Belki
۶ৎ Ophelia diva tekrar ünlü etmiş akımı,yapayım bari (bu yıl okuduğum 26 kipat ile)(resimde Ay Düğümü yok okudum ama eklemeyi unutmuşum) Medusa’nın Ölü Kumları 2 EVETT Gulliver’in Gezileri Belki Külden Reverans evet Tozlu Pembe I Evett Medusa'nın Ölü Kumları 3 evett Deliler ve Cellatlar evet Bülbül Kapanı IV evett Süper Gazeteciler 1 hayır Saka ve Sanrı 3 belki Masumiyet Müzesi evett Köygöçüren I hayır Medusa'nın Ölü Kumları 4 EVETTT Kuğu Kıyım 1: Simora belkiye yakın hayır
Mayıs Ayı Okuduklarım
Bu ay kitap bakımından ne kadar çok olmasada okuduğum kitaplar çok güzeldi. Genel olarak hepsine yüksek puan verdim. Hainin Mührü 10⭐ Beyaz Kanatlı Vampir 2 8 Süper Gazeteciler 1 10⭐ Güneşten Sonra 9 Yeşilin Kızı Anne 1 8 En Doğru Arkadaşınız 10⭐ Gezegen Gezgini 1 9 Sahaf Mendel 10⭐ Aşık Olma Korkusu 9 Jackie'nin Mutfağında Neler Oluyor? 4 7. Küre 7 2 kitap haricinde bu ay okuduğum her kitaba bayıldım. Bir de iki tane ince İngilizce kitap okudum.
Geldilerr
Gizli Özne Bilimler Tarihçisi Fuat Sezgin Palanka Bu üçü yarışma kitabıydı o yüzden aldım Süper Gazeteciler 1 Yurdumu Özledim Dolunay Dedektifleri 1 Paradokya Cennet Kapısı Çanakkale bu daha gelmedi Bu beşinide hoca istedi hepsinin kapağı çok hoş duruyo