Abdülhamid Han'ın Bilinmeyen Sırları

Türler:
Sıralamalar

·152 syf.·
2018 17. kitabı
Merhabalar değerli inceleme okuyucuları.. Nekahet dönemime denk gelen bu kitapla ilgili görüşlerim verdiğim puandan da anlaşılacağı üzere çok parlak değil.. Hasta psikolojisi içinde olduğumdan mıdır
Sırdaş
2023 6. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2023 17:09
Büyük bir hevesle alıp okumaya başlamıştım. Fakat kitabın başındaki romanlastirilmistir yazısından sonra bütün hevesim kaçtı .Yarim bırakmamak için okudum. Çoğu bilginin kaynağı yok ne yazı ki..
2024 8. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2024 07:57
Kitab'ın içeriği çok güzel ama Abdulhamid han ile ilgili daha çok bilgi bekliyordum. Akıcı bir kitap ve herşeyi anlaşılır şekilde ifade edilmiş. Tekrar okurmuyum:Evet.
2017 7. kitabı
Okudukça bilgilendiren bir kitap.İnsanı sıkmayan akıcı bir üslubu var çok beğendim .2.Abdulhamid Han'ın bilinmeyen sırları ve bu sırların belgeler ve resimlerle verilmesi çok hoş olmuş.Oktan Keleş'in yüreğine sağlık gerçekten çok beğenerek okudum.
Tarih
Olumsuz :/
Açıkçası kitabı, yorum ve beğeni puanlarına aldanıp aldım ama 30 sayfadan öteye gidemedim. Kaynak yok, fazla abartılı ve efsaneleştirmek adına fazla zorlama geldi. Abdülhamit’i okumak istiyorsanız daha tarafsız kitaplar tercih edilebilir.
2019 12. kitabı
abdülhamid'in çok özel sırlarını anlatıyor. yazarın bu altıncı kitabı 150 sayfa, bol resimli, 2 saatte bitirilebilecek bir eser. şimdiye kadar abdülhamid han'dan hep övgüyle bahsedilirdi. ama bu