Son İntikam

2024
İlk Yayın Tarihi:
9 Şubat 2019
Dex Yayınevi

Pain...that sh*t never leaves you the same...
·592 syf.·
2024 57. kitabı
"Çok yalnızdım. İnsanlarla konuşamıyordum. Hiç arkadaşım yoktu Sürekli korkuyordum....O güzeldi ve sahip olduğum tek saf şeydi." Herkese selam. Ya ne zaman bu seriden bir kitap bitirsem "yenisini çabuk üstüme atın" modunda geziyorum, boşluğa düşüyorum resmen. Bu arada baştan söyleyim kesinlikle herkesin kaldırabileceği bir kitap değil. Bir dark romance, doğal olarak sınırların olmadığı bir türde olduğunuzu unutmayın. Midenizi bulandıran smut sahneler bu kitapta da mevcut. Yazarın uyarı notu bu kitapta da yok o yüzden ben uyarmak istedim. Lütfen türü sevmiyorsanız okuyup kendinize işkence etmeyin. (bi de 1 vermeyin n'olur:) Bu seriye ilk başladığımda ne okuduğumu asla bilmiyordum muhtemelen ilk gerçek anlamda dark seriye başlamıştım. Arıza, hayatı uçlarda yaşayan, sınır nedir bilmeyen, herkesin normalinden çok daha farklı normalleri olan, paylaşımcı :D :P (her konuda), agresif, öfkeli, iğrenç ailelere sahip dört erkek karakterin hikayesini okuyoruz. Bu kitap da Damon'ın hikayesi işlenmişti. Benim gibi ikinci kitapta Kai'yi okucağız derken Damon'ı okuduğumuzu düşünen tayfa burda mısınız? Bence yazarın favori karakteri Damon, bu kadar çok kurguyu, gizemi, şoku, beklenmedik durumları, acıyı bu adama yüklemesinin başka bir sebebi olamaz. Kitabı okurken bir zamanlar favori karakterim olan Kai'nin pabucunu bi dama atışım var ki sormayın. :D Yazar sevdiğim bütün tropeları (Yaralı geçmişe sahip bir adam, çocukluk aşkı, yeniden buluşma, intikam, partnerler arası gerilimden kaynaklanan c*nsel çekim...) sunmuş önüme yani bu kitabı sevmemem mümkün değildi.(Malum sahneye rağmen.) Yazar bunu hep yapıyor alıştık artık gerek var mı... kesinlikle yok ama yapıyor. Kitap akarken çorbaya sinek karıştırıp mide bulandırmayı seviyor :/ 500 sayfa boyunca Damon'ın Winter'ı sahiplenici
Son İntikamPenelope Douglas · Dex Yayınevi · 2024235 okunma
Benim tarzım eğlencenin bir bedeli var, unut­tun mu?
2025 45. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2025 16:50
"Beni bırakma" diye kulağıma fısıldadı. "Beni bırakma." "Seni... Seni hapse göndereceğim." "O zaman asla dışarı çıkmamam için dua et." Ne güzel bir kitaptı bu!!!! Ayy neler yaşadık neleri atlattık Damon! Çok güzeldiii! Böyle dolu dolu bir kitap okumayı ne kadar oldu bilmiyorum. Ve dex'e rağmen yazarın hisleri bu kadar hissettirmesine ayrıca hayran kaldım. Her detayı o kadar içtendi ki güldük ağladık düştük kalktık. Mükemmeldi!!! Kesinlikle 10 puanı sonuna kadar hak ediyor ve tür içinde okuduğum en en güzel kitaplardan biriydi. Aslında yine yorgunlukla okuduğum için ilk 100'e gelince anca anladım Winter'in Damon'ın onun yüzünden hapse düştüğü başkanın kızı olduğunu. Video bir aptal yüzünden internette yayılınca Damon'ın o tutuklanma anı... O kadar yıkıcıydı ki kahroldum okurken. Ama Damon Winter'la daha küçükken tanışmış ve bir gün kötü bir kaza yüzünden ailesi Damon'ı suçlayıp Winter'den uzaklaştırmış. Sanki o da çocuk değilmiş gibi*göz devirme. Winter o kazadan sonra görme yetisini kaybediyor ve Damon'dan nefret ediyor. Ki Damon'ın Thunder Bay'de namı malûm olduğu için tehlikeden de uzak duruyor bir nevi. Ama o gece Winter bale yaparken Damon'ı ona çeken daha fazlasıydı. Kısık sesi yüzünden onun Damon değil de başkası olduğunu sandı ve Damon ona gerçek ismi yerine gerçekten nasıl biri olduğunu gösterdi. Tabii o hâlinden nefret etmek ne mümkün. Ah Damon... Ama onu özgür hissettirip anlayan tek kişinin aslında Damon Torrance olduğunu öğrenince tüm o güzel anları yok saymasının ardından kendi özgürlüğünden olan Damon şimdi intikam için geri dönüyor.... Damon nasıl böyle biri olursun? ilk kitapta bunu nasıl hiç ihtimal veremedim? O kadar şaşkındım ki. Yazarı tebrik ederim herşeyi öyle düşünüp ve bunu öyle derin yazmış ki etkilenmemek ne demek daha yarısına gelmeden
Dark romance
2024 87. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2024 12:54
“Beni bırakma” diye kulağıma fısıldadı. “Seni…hapse göndereceğim.” Dudaklarını yanağıma bastırdı ve vücudunun sessiz bir hıçkırıkla sarsıldığını hissettim. “O zaman asla dışarı çıkmamam için dua et.” Devil's Night serisinin üçüncü kitabı Son İntikam yorumuyla geldim. Penolepe kitaplarını okuyacaksanız her şeye hazır olmalısınız. Yazarın kalemini sevsem de yok artık dediğim sahneleri okutmayı hala başarıyor. Bu kitap Damon ve Winter'ın hikayesi. İlk kitaptan beri sevmediğim Damon'ı yazar bu kitapta nihayet bize sevdiriyor. Berbat bir anne, baba demeye şahit isteyen bir adam ve doğal olarak sağlıklı bir ortamda büyümeyen Damon. Bu çocuktan ne bekleyebiliriz ki Damon, hapisten çıktıktan sonra Winter'dan sessiz kaldığı için intikam almaya kararlıdır. Winter'ın belediye başkanı olan babasını alt eder, mal varlıklarına ve evlerine el koyar en kötüsü de ablasıyla evlenir. Damon'ın yapacaklarının sınırı yoktur ve Winter yaşadığı ortamdan kaçmak istese de bunu yapamaz. Bale onun en büyük tutkusudur. Her şeye rağmen bu tutkusunu kimsenin elinden almasına izin vermeyecektir. Öncelikle yazar herkesin okuyabileceği konular yazmıyor. Türü sevmiyorsanız okumanızı tavsiye etmem. Damon'ın çocukluğunu okurken gerçekten iğrendim. Babası tam bir pislik, annesinin yaptıklarını düşünmek bile istemiyorum. Damon'ın, Winter'a olan kızgınlığına bazen hak verdim. Ne kadar geçmişte yaşananlardan dolayı intikam peşinde koşsa da Winter'e olan ilgisi ve sevgisi , gerçeklerin de ortaya çıkmasıyla Damon’ı her şeyi karşısına alabilecek noktaya getiriyor. Penelope burada bari böyle bir sahne yazmasaydın dedim. Seriyi seviyorum. Yazarın her kitabını okudum. +20 diyeceğim, şiddet, cinsellik, uyarıcı unsurların olduğu dark romans olan bu kitabı türü sevenlere tavsiye ederim
2024 217. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2024 16:34
Bu kadın gene yapmış yapacağını.Hayatında bir travma mı yaşadı,bir dönüşüm mü geçirdi bilmiyorum ama normal olmadığı kesin.Sonuç :Büyük hayal kırıklığı… Serinin 3 ncü kitabı malum şahıs,ilk kitaptan beri hunharca kin beslediğimiz,boyu batasıca,sürüm sürüm sürünesice ruh hastası,psikopat Damon’nun hikayesi.İlk kitaplarda kendisiyle ilgili bolca spoiler yemiştik ve haliyle herkesin olduğu gibi benim de maalesef merak ettiğim bir karakterdi. Konuyu ilk iki kitabı okuyanlar biliyorlar.Damon’ın geçmişine göz atmıştık.Yaşadığı rezil şeyleri ve ciddi kişilik bozukluklarına vakıftık.Bilmediğimiz hikayenin diğer yüzü olan Winterdı.Bu kitap hem hikayelerinin ayrıntılarını veriyor hem de bilinmeyenleri açıklıyor. Dark romance dozunda olduğu sürece sevdiğim bir tür.Bu kitap benim sevdiğim türün üç beş level üstü.O kısmı eleştirmek istemiyorum.Kendim ettim,kendim buldum.Kitabın nasıl bir kitap olduğunu biliyordum o ayrı ama ya çeviri cidden çok kötüydü.Okurken en büyük sıkıntım bu oldu.Öyle rezil bir çeviri ki kitabı katletmiş.Dex bu konuda gittikçe daha kötü olmaya başlıyor.Tam bir karmaşaya dönmüş kitap.Duygular ve geçişler sıkıntılı hissettirdi.Bir olmamışlık vardı. Ben çoğu kişinin aksine Winterı sevemedim.Damon’ı da hayal ettiğim gibi bulmadım.Nefret ettiğim Micheal ve Rika ikilisi de bolca vardı kitapta.Saolsunlar daha da nefret ettim.Abi bu kadar geniş olunmaz yaa.Yanında sevgilini götürecekler umrun değil neysee zaten ilk kitaptan belliydi. Will’in kitaptaki konumu(Damon ile bir sahnesi var anladınız siz onu)ve gene yazarın illa bir grup seks sahnesi yazıcam merakı beni artık baydı.Bence potansiyelini daha anlamlı kitaplar yazmak için kullanmalı.Zira kalemini gerçekten başarılı buluyorum. Düşük puanım kitabın sapkınlıklarından veya dark romance oluşundan değil ben
AAAHHHHHHH!!!!!
2025 3. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2025 15:15
Kesinlikle çok güzeldi. İlk iki kitapta Damon'ın yaptıklarına kesinlikle bahane olmasada bu kitapta onu daha iyi anlıyoruz. Sığınak kitabında yaşadıklarını biraz öğrenmiştik ve kesinlikle bu kadarla atlatması bile şaşırtıcı bir olay bana göre. Bu kitabımızda ise beyimizin tek bir intikamı kalıyor o da hapse girmesinin nedeni olan Winter. Tabiki planlar yapılıyor ve beyimiz kendini kızımızın evinde buluyor ve olaylar başlıyor. Bu kitapta da geçmiş ve günümüz arasında gidip geliyoruz. Winter 8 yaşında yaşadığı düşme sonucu görme duyusunu kaybediyor ama bu onu asla durdurmuyor. Bale yapmaya devam ediyor ve kendi ayakları üstünde durmaya çabalıyor kendisini sevdim. Okuması zevkli bir çiftti kesinlikle. Gabriel bu kitapta nefret ettiğim karakterlerde daha da yükseldi adama KATLANAMIYORUM!!!!! 11 yaşındaki çocuğuna 15 yaşına kadar taciz edilmesini nasıl umursamazsın. Aahhhhh!!!! (⁠ノ⁠`⁠Д⁠´⁠)⁠ノ⁠彡⁠┻⁠━⁠┻ Son kitaba geçiyoruz artık ve diğer kitaplardan daha uzun o yüzden meraktayım (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
2025 Okuma Raporları
2024 49. kitabı
Öncelikle herekse uygun bir seri olmadığını biliyorusnuzdur fakat bu kitabı bu kadar seveceğimi asla düşünmüyordum. Yazarın kalemine alıştım neler neler okudum o yüzden bundaki durumlar oldukça masumdu. Hep ilk kitabı okuduğumda bu damon ı nasıl seveceğiz nasıl olacak derken bu kitap bitince damon ı sevmemeniz imkansız. Kesinlikle 10/10 yazarın en sevdiğim kitabıydı ki will i de oldukça okumak istiyorum. Bizim çeteyi okumak zaten harika ötesiydi bence yazarın en güzel kitabı eğer bu yazara aşinaysanız mutlaka bu serisini okumalısınız!
2024 98. kitabı
Okunma: 30 Mayıs 2024 00:46
#sonintikam -PENELOPE DOUGLAS ️️️️️ “Davranışlarımız önemliydi, söylediklerimiz değil.” Yine sınırların olmadığı, bol smut ve cüretkar ama sarsıcı yönlerinin de olduğu bir kitap okudum. Şeytan gecesi serisinin üçüncü kitabı #sonintikam. Mahşerin dört atlısından en kötü diye bildiğimiz Damon’ın hikayesi. Aslında kötülerin de kötü olmalarına sebep olan yaşadığı kötü şeyler biliyorsunuz. Kimse bile isteye doğuştan kötü olmuyor. Damon’da çocukluğundan beri gördüğü istismar ve kötü ebeveynler sonucu bu hale gelmiş. Detayları ve hayatının derinliklerini okudukça inanın daha iyi anlıyorsunuz. Tabi onu taktir ettiğim için değil. Tamamen insanın tercihine bağlı bir durum söz konusu farkındayım. Fakat yaşadıklarıyla bu hale geldiğini görüyoruz. Arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlardan ve hapisten çıktıktan sonra etrafındaki herkese zarar veriyor. Herkesi de kaybetme noktasına geliyor. İçindeki öfkeye, kine yenik düşüyor. Çocukluklarından beri bir mesele var Winter ile aralarında. Bu meselenin intikama dönüşmesinin en büyük nedeni ise Winter’in Damon’ı hapse göndermesi. Hapiste planlarını yapıyor teker teker herkesi mahfedecek. Önce babalarından kurtuluyor. Sonra tüm varlıklarını alıyor Winter ve ailesinin. Onları kendisine ve parasına mecbur bırakıyor. Ablasıyla da evlenip Winter’a yapabileceği her işkenceyi yapma peşinde. Fakat duyguları ne olursa olsun ne yaparsa yapsın bir yerden sonra üstün geliyor. Çocukluğundaki yanlızlığına ortak olan Winter’a karşı içinden atamadığı aşkı baskın geliyor. Fakat herşeyi düzeltmeye çalışırken de Damon’dan da kötü olan babası ortalığı karıştırmaya başlıyor. Ölümle burun buruna gelmeler, sevdiklerini kaybetme riski, geçmişten gelen sırlar ve acımasız gerçeklerle yüzleştiğinde ise Damon ve arkadaşları ne yapacak göreceğiz. Soluksuz okuduğum bir
2024 34. kitabı
Günaha davete de inceleme yazmıştım ve herkesin Damonu nasıl sevdiğinden bahsetmiştim. Bu kitap sayesinde iki yüzlü olduğumu kabul edip Damonu sevenleri anladığımı söylemek istiyorum. O kadar acıya o kadar şeye rağmen hala nefes almaya ve bi şeyleri düzeltmeye çalışmış olması bile sevilmesi gereken bir insan olduğunu söylüyor. Yaşadığı şeylerin küçüklükten bilinçaltına kişiliğine yansıması çok normal geldi ve Winterın yanındayken rol yaptığını sanması ama aslında gerçek kişiliğinin o olması kızın yanındayken acıyı ve acının getirdiklerini unutması... ne diyebilirim keşke çeşme labirentinden hiç ayrılmak zorunda kalmasalardı....
2024 1. kitabı
Bu kitabın öncelikle konusundan bahsetmek istiyorum. Bu kitap serinin 3. kitabı. Spoiler vereceğim, spoiler istemeyen geçebilir. Kitapta sürekli geçmişe dönüşler olduğu için olayları parça parça okuyoruz, bu yüzden ben en baştan anlatayım. Başrolümüz Winter, başrol erkek Damon'la küçükken tanışıyor. Damon da Winter'a o günden beri takıntılı. Bir gün ağaç evde ikisi varken kız düşüyor ve görme engelli oluyor. Aradan yıllar geçiyor ve lisede yine karşılaşıyorlar ve Damon tekrar kıza musallat oluyor tabiri caizse. Winter ondan korktuğu için Damon kendisini farklı biri olarak tanıtıyor ve bir şekilde kızla beraber oluyor. Winter reşit olmadığı için Winter'ın babası polis çağırıyor ve Damon tutuklanıyor. Birkaç yıl hapiste kalıp çıkıyor ve çıkınca Winter'ın kız kardeşiyle evleniyor. Amacı işte Winter'dan intikam almak. Olaylar böyle devam ediyor. Konusu da karakterleri de beni içine çekmedi. Okurken baya zorlandım, bu yüzden atlaya atlaya okudum. Kitapta taciz o kadar normalleştiriliyor ki kızın birine birkaç erkek neredeyse "cinsel istismarda" bulunuyor ama kız "unuttum ben olanları" diyebiliyor. Bunu yazan kişinin bir kadın olması ise daha üzücü. Ayrıca Winter’ı tuvalette taciz eden başka bir erkek daha var; ben onu Damon sanmıştım ama meğer kitapta ondan başka tacizciler de varmış. Damon karakteri başlı başına iç bulandırıcı. Sürekli Winter’ı taciz ediyor ve kız bunu 'aşk' diye romantize ediyor. Güya Damon’ın bu kadar kötü biri olmasının sebebi, annesi sandığı kadın tarafından taciz edilmesiymiş. Yazar, yaşadığı bu travma yüzünden karakteri haklı çıkarmaya çalışıyor ama ne kadar sempati duymaya çalışsam da olmadı. Kitapta bir tane bile düzgün insan yoktu. Yazarın üslubunu da hiç beğenmedim; öyle bir anlatmış ki kızın görme engelli olduğunu uzun süre anlayamadım bile.
Son İntikam
2024 37. kitabı
Son İntikam Penelope Douglas WINTER Onu hapse göndermek yapabileceğim en kötü şeydi. Suçu işlemesini ya da ölmesini dilemiş olmam önemli değildi. Belki de o dışarı çıkmadan önce, ortadan kaybolmak için zamanım olacağını ya da hapishanede sakinleşeceğini düşünmüştüm. Ama yanılmışım. DAMON Her şey sırayla. Önce, babasından kurtul. Onlara küçük kızının kurban olduğunu, benim onu zorladığımı söyledi ama ben de çocuktum ve o da bunu benim kadar istiyordu. Sonra... Onun, kız kardeşinin ve annesinin kaçmalarını engelle. YORUMUM; Kitaba başlarken diğer iki kitabın verdiği haklılığa dayanarak bir ön yargıda bulundum tabiki. Bütün tabular, geçmişten gelen yıkılmaz duvarlar, karakterlerin kin ve öfkeleri ve daha niceleri… hepsini okurken inanın sayfaların nasıl aktığına dair hiçbir fikrim yok. Kitabı elime aldığımda kendime sorduğum ilk soru acaba yazar bana Damon’u nasıl sevdirecek sorusuydu. Bende Winter gibi önyargıyla başladım kitaba. Ama her kitabında olan o kutsal bölüm bu kitapta 30. Bölümdü. yani diyorum ki yardım hizmetleri konusunda Penelope’nin karakterleri üst düzey çalışıyor. Bu işin hakkında Rica Kai ve Michael verirken şimdi Damon, Will ve Winter oldu. İkinci kitapta kimdi hatırlamıyorum ama ilk kitap ve bu kitabı net hatırlıyorum. Kitapta beni hayal kırıklığına uğratan bir sahne olmadı aksine bir karakter oldu. Rica, asla beklemiyordum, herkes olabilirdi ama Rica yok artık dedirtti. 2. Kitapta Kin, nefret, öfke ve beddualarla yolladığımız Damon’u 3. Kitapta ayyy “Sana bunu kim yaptı?” Kutsal sorusuyla okuduk. Ve evet sevmeyen olmuş mu bilmiyorum ama ben seveceğimi biliyordum çünkü kötü karakterlere karşı ayrı zaafım var. Winter ve Damon aşkı geçmişten gelen tabiki bir intikam alma bahanesiyle başlayıp gerçek aşka dönüşümünü gösteriyor bize. Winter karakterini ayakta

Penelope DouglasYazar · 19 kitap
Penelope Douglas, New York Times, USA Today ve Wall Street Journal'ın çok satanlar listesine girmiş bir yazardır. Kitapları yirmi dile çevrilmiştir ve Fall Away Serisi, Hellbent Serisi, Devil’s Night Serisi ve bağımsız kitaplar olan Misconduct, Punk 57, Birthday Girl, Credence ve Tryst Six Venom'u içermektedir. Eşi ve kızıyla birlikte New England'da yaşamaktadır.