Süper Dadı

Orijinal Adı:
Süper Dadı
Ciltli

2023 539. kitabı
Efran uzun zamandır aşık olduğu kadına biraz daha yakın olmak için aklında bir plan vardır. Beril'in çocuklarına bakıcı arıyordur ve Efran'nın planı burada devreye giriyor. Beril'in çocuklarına bakmak için evlerine gider ve erkek olduğu için Beril ilk başta çok az tereddüt etse de Efranı işe alır. Bakalım neler olacak.
2015 232. kitabı
Hey, kitaplığınızda Süper Dadı'ya yer açın! Kitaba son derece ön yargılı başladım dostlar.Wattpad'den çıkan bir kitap sonuçta ve ben daha önce güncel yazarlarımızı okumamıştım ama şu an yüzümde öyle bir gülümseme var ki, savulun güncel yazarlar ben geliyorum! Şeker gibi bir kitaptı.Kurgusu sağlamdı.Karışık ya da çok uğraşılmış değildi aksine basitti, yazarın içinden geldiği gibi yazdığı belliydi. Efran ismini çok yadırgadım hatta bir de ikizlerden birinin ismi Barel miydi neydi tam öğrenemedim de ismi.O kadarcık kusur kadı kızında da bulunur :) Beni güldürmeyi başardı.Aynı zamanda "Reading slump" kıyısındaydım, bu ince kitap bir nebze kaygımı azalttı. İşin özü ben bu kitaba 6.5'tan 7 vereceğim.İyi hoş da öyle iddialı bir kitap değil.Romantik komedi kıvamında, aksiyon da barındıran bir aile romanı.
Süper DadıBetül Güçlü · Müptela Yayınevi · 2015569 okunma
Sevdiği kadın için herşeyi yapabilecek olan Efran CEO olmasına rağmen koskaca şirketi bırakıp sevdiği kadının evine giderek dadı olarak işe girer.2 çocukla başa çıkıp bir yandan da Berilin yanında olmanın tadını çıkarmaktadır.Bu eğlenceli aşk hikayesini okumak isteyenler hemen kitabı almalılar .
2020 42. kitabı
Eğer kitaplığınızda bir yer varsa ve o yeri hangi kitapla doldursam diye düşünüyorsanız size Süper Dadı derim. Efran, ünlü bir şirketin CEO'su olarak hayatını sürdürürken, Beril'le tanışır. Eşi tarafından terkedilen, erkeklerine güvenini yitiren Beril'le... Ona kendisini göstermek, sevgisini belirtmek ister ama karşına bir engel çıkar. Beril'in güvensizliği.. Ve hayatında daha önce yapmadığı bir işe kalkışır; bakıcılık. Beril'in çocuklarına bakmak için işe başvurur. Kısa sürede çocuklara da ev halkına da kendini sevdirir. Beril'in güvenini de kazanmıştır üstelik. Düşüncelerime gelirsek, çerezlik bir kitaptı. Bir oturuşta okuyabileceğiniz nadir kitaplardan. Kitaptaki çizimler, çocukların konuşması çok hoştu ayrıca. Kitaplığınızda 'Süper Dadı'ya' yer açın.
2019 196. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2019 10:54
Yazarımızın kitaplarını genel olarak çok beğeniyorum. Bu kitabı romantik komedi tarzındaydı. Efran'ın ikizlerle olan diyaloglarını bayılarak okudum , çok eğlenceli ve akıcı bir kitaptı. Efran. aşık olduğu kadına yakın olabilmek için her fırsatı kolluyor ama Beril'e yaklaşabilmesinin hiçbir yolu yok. Çünkü Beril etrafındaki erkeklere karşı oldukça sağlam bir duvar örmüş, ayrıldığı kocasının ardından kimseyle yakınlık kurmuyor. Dışarıda sergilediği sert maskesini yalnızca eve, dört yaşındaki ikizlerinin yanına döndüğü zaman düşürüyor. Efran bir karar veriyor ve Beril'e yakın olmak için dadıların sürekli kaçtığı o minik yaramazlara bakıcılık yapmak için iş başvurusuna gidiyor. Ve komik bir o kadar da eğlenceli macera başlıyor.
2023 1. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2023 15:19
Ana karakterimiz Efran, hoşlandığı kadına yani Beril'e yaklaşmak için Beril'in çocuklarına hiç tecrübesi olmamasına rağmen dadılık yapmaya başlar. Beril'in eşi çocukları olduğunu öğrendikten sonra Beril'i terk etmiştir. Bu yüzden Beril hiçbir erkeğe kolay kolay güvenmiyordur. Peki Beril, Efran'a güvenebilecek midir? Efran dadılık yaparken olaylar nasıl gelişecektir? Çok güzel aile temalı bir kitaptı. Kitaptaki karakterleri çok sevdim. Gülmek, eğlenmek, güzel vakit geçirmek için okunabilecek bir kitap. Bence beklentinizi yüksek tutarsanız sevmeyebilirsiniz. Edebi açıdan fazla bir şey beklemenize gerek yok. Ama yinede yazarın yazım dili sade ve güzeldi. Ayrıca kitaptaki çizimler çok hoştu. Bu aralar canım hiç kitap okumak istemiyordu ve bu kitap bu durumuma iyi geldi. Sizde böyle bir durumdaysanız bu kitaba bir şans verebilirsiniz. Kitap için üç tane olumsuz eleştirim var. İlki; her şeyin çok hızlı gelişmiş olmasıydı. İkincisi; kitaptaki olaylar çok tekrar edilmiş gibi geldi. Son olarak da; kitap çok uzatılmış gibi geldi. Yani bu olaylar daha az sayfada da anlatılabilirdi diye düşünüyorum. Ama yazarın kendi tercihi. Kitabı her yaştan insan okuyabilir. Tavsiye ederim. Yazar, kitabın "teşekkür" kısmında kitabı yazarken amacının; karşılıksız sevmek için kan bağına ihtiyacımız olmadığını yazmış. Bence bu kitapta yazarın amacının dışında çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunu da görüyoruz :D Şimdi yazacaklarım spoiler olabilir emin değilim. Ona göre okursunuz artık. Beril, Efran'ı ne zaman sevdi? Asla anlayamadım. Efran, Beril'in çocuklarına şefkatle yaklaştığı için mi Beril onu sevdi yani? Bu olayı değişik buldum. Onun dışında Sare'nin Efran'a "aşkım" falan demesi de beni biraz rahatsız etti.
Roman
2021 37. kitabı
Herkese Merhaba Bu gün sizlere Süper Dadı kitabı ile geldim. Okuduğum en eğlenceli kitaplardan biriydi. Bol bol kahkaha attığım günümü güzelleştiren bir macera oldu. Ağır kitaplar okumaktan yorulduğunuzda ya da reading slump dönemine girdiğinizde bu kitabı okumalısınız. Okumaya başladığınızda bitirmeden duramayacağınız çerezlik bir kitap. Herkese tavsiye ederim. Gelelim konusuna; "Efran'ın uzun zamandır aşık olduğu kadına yakınlaşmak için mükemmel bir planı vardır. Hamile olduğunu söylediğinde terk edilen ve bu yüzden hayatına duvarlar ören Beril'e yakınlaşmak için çocuklarına dadılık yapmaya karar verir. Bunun için sahte belgeler hazırlandığında ne kadar üzülse de sonucunda herşeyin mükemmel olacağına emindir. Beril erkek bir dadı gördüğünde ne kadar şaşırsa da sürekli dadılarını kaçıran ikizler yüzünden teklifi kabul eder. Şimdi neler yaşanacak? Efran bu iki afacan ile anlaşabilecek mi? Hayal ettiği gibi Beril'in kalbini çalabilecek mi? Peki ya sırlar? Başta sadece Beril için yakınlaştığı çocuklara alışmaya başlayan Efran'ın macerasını okumak isteyenlere keyifli okumalar dilerim..."
2017 21. kitabı
Okunma: 28 Mart 2017 00:00
Hayatımda okuduğum en keyifli kitap kesinlikle! Wattpad'ten çıkan kitaplara ön yargılı yaklaşıyordum ve kütüphanede görmesem kesinlikle okuyamazdım fakat helal olsun Betül Güçlü'ye gerçekten çok güzel bir kalemi var. Hikaye zaten ayrı tatlı ama anlatım çok etkiliyor malum. Bu kitap tam bir romantik komedi filmi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Yer yer gözünüzü doldurup yer yer sizi kahkahalara boğacak bu harika kitaba bir şans verin mutlaka :)
2017 9. kitabı
Kitabin adı benim ilk başta dikkatimi çekti öyle okuma basldm ilk bölümü okurken erkek bakici tabiki tuhf geldi sonrasında kitap beni aldı götürdü çok beğendim betül guclunun yazım tarzı naif düşünceleri eğlenceli bölümler beni kitaba bağladı açıkçası okumanızı tavsiye ederim.Çok ama çok tatlış bir kitap
2015 28. kitabı
Bunun kadar sıcacık , insanın içini ısıtan bir hikaye okumadım şahsen Öyle ki bi an önce evlensem mi acaba diye bile düşündüm !! fakat sonra böyle karakterler anca kitapta diyip vazgeçtim :'( Bu kitapta asla unutamam dediklerim arasında Ve Çok güzel bir aile kitabı ..

Betül GüçlüYazar · 11 kitap
Aşk Kitapları, Edebiyat, Gençlik Edebiyatı kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Aşk ve Diğer İhtimaller, Küçük Mucizeler, Muzlu Pastam, Süper Dadı, Yalancı Aşklar Sokağı olarak sayılabilir.