6 Ağustos 2019
Chase
Sıralamalar

Puan vermedi·240 syf.·
2023 8. kitabı
Bu kitabı okuyalı baya süre geçti ama halen bugün bitirmişim gibi aklımda 2.si çıkmış daha onu henüz okumadım ama çok güzel bir kitaptı baya sürükleyici. Bence okumaya yeni başlayanlara itafen güzel.
Takip İncelemem
2021 7. kitabı
Okurken nefesimi tuttum resmen. Çok heyecanlı ve bir o kadar da entrika dolu bir hikaye... Köpeğin konuşmasına ayrı, çevirilen işlere ayrı şok oluyorsunuz. Her zaman söyledim. Heyecan verici kitapları çok severim. Çünkü bence kitap dediğin heyecan dolu olacak. Ve ben bu kitapta da o heyecanı gördüm. Kitapta önermediğim bazı davranışlar oldu. Mesela Jess'in araba kullanması. Ya da ona velisi tarafından ağır işler verilmesi. Resmen çocuk işçi çalıştırıyorlar kitapta. Ama bunlara rağmen kitap gayet güzel.
1000Kitap Gerçek Okurlar
2026 55. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2026 18:25
Başta çocuk kitabı olduğunu düşünmüştüm ama hiç de öyle değilmiş gerçekten mükemmeldi. Olaylar akıp gitti bi kere aldınız mı bırakamıyorsunuz özellikle köpek sevenler kesinlikle okumalı.
Spoiler içerir
2022 9. kitabı
Bu kitaba bayıldım. Tam ara yaşta olduğum için kitap bulmakta bazen zorlanıyorum. Ama bu kitap tam benim gi ara yaştakiler için bence. Ne çocuk kitabı ne de büyük. Konusu da çok akıcı. Bu kitabı bir günde bittirdim. Konusuysa birçok teknolojik donanıma sahip bir köpeğin bir çocuğu bulmasıyla başlayıp sonrasında köpeğe bu donanımları yerleştiren insanların onları araması ve yaşadıklararı maceralar üzerine kurulu. Herkese tavsiye ederim :)
2021 2. kitabı
Okunma: 05 Mayıs 2021 15:33
akıcı güzel olay konusu çok sarıyor okuması zevk verici iyi bir kitap seriyi bitirdim çerezlik bi kitap okumanızı tavsiye ederim iyi okumalar :D :) :/ :3
2025 155. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2025 21:13
Bu sefer ki kitapta Linwood Barclay beni şaşırttı ama çok da sevdirdi ;) Devam kitabı Kaçış ' ı da okuyacağım ;) Teşekkürler Kıymetli Linwood Barclay, yazdığınız her kitabı soluk soluğa okuttuğunuz için ;)