Tatlı Perşembe

John Steinbeck
"Her yer değişmişti. İnsanlar ya gitmiş ya da değişmişlerdi, ki değişmek gitmek gibiydi neredeyse." John Steinbeck Tatlı Perşembe
Merhaba "Tatlı Perşembe" :)
🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈ "Bir şeyin rengini, kokusunu ve bazen de görünüşünü, nasıl hisler uyandırdığını bilmek isterim... ama fazla abartılmayacak." John Steinbeck ✍️🏻 Tatlı Perşembe 📕 🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈🎴♡ ̆̈🪐 ♡ ̆̈
Edebiyat & Roman
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Koca bir ulus, kanunları tarafından namussuzluğa teşvik ediliyor, çünkü dürüstlük cezalandırılıyor. John Steinbeck Tatlı Perşembe
... Uzun uzun uyumak, hatta belki de kendini artık yabancı hissettiği bu dünyaya bir daha asla uyanmamak istiyordu. .. Tatlı Perşembe John Steinbeck
Alıntı
İşler gerçekten sarpa sarınca, bazı insanlar kendilerinden kötü durumdakilere bakarak avunmak ister. Bu işe yarar gibi görünmektedir, nasıl işe yaradığını anlamak güç olsa da. Kendi derdinizi bir başkasının derdiyle kıyaslarsanız ve sizinki daha önemsizse kendinizi daha iyi hissedersiniz. John Steinbeck Tatlı Perşembe
Alıntı
" Tamamen kendin olamayışının sebebi kendini başka birine tamamen vermemendir belki de. " John Steinbeck Tatlı Perşembe