54 dk.
Nisan 2016
Gram Yayıncılık
9786059319171

2022 3. kitabı
Kitap sadece 30 sayfa ve puntoları tıpkı bir çocuk kitabı gibi büyük. On beş yıl önce marketlerde 1 tl ye satılan çocuk kitaplarının, içinde pek de korkutucu bir öykü bulunmayan fakat korkutucu ve tekinsiz adı altında satılan bir benzeri olduğunu söyleyebiliriz. 20 dakikada biter.
·32 syf.·
2021 25. kitabı
Adı üstünde "Tekinsiz" ama siz tedirgin ediyor mu koskocaman "HAYIR".... Sırlar odası tadında bir hikaye .... hani olaylar olur ve en sonunda layığını buldu denir ya işte net bu ... Beğenmedim. 30 sayfa aslında yazı puntosu bir tık küçük olsaydı daha da az sayfa olurdu.
·32 syf.·
2022 38. kitabı
Uzun zamandır okuduğum en kötü öyküydü (belki de en kötüsü) kitabın tek iyi yanı bana güzel kitapların değerini hatırlatmasıydı. (Bu arada öykü de yarım gibiydi.) Yani gotik diye çıkılan yolda sadece "bö" yazsa daha çok korkuturdu. OK gibi bir kitap mı okumak istiyorsunuz, işte aradığınız kitap!

Sheridan Le FanuYazar · 10 kitap
Joseph Thomas Sheridan Le Fanu ( 28 Ağustos 1814 - 7 Şubat 1873) İrlandalı Gotik hikayeler ve gizemli romanlar yazarıydı. Ondokuzuncu yüzyılın önde gelen hayalet öyküleri yazarıydı ve Viktorya döneminde türün gelişiminde katkı sağladı. M. R. James, Le Fanu'yu "hayalet öyküleri yazarı olarak birinci sıradadır" diye tanımladı. En iyi bilinen üç eseri Uncle Silas, Carmilla ve The House by the Churchyard'dır.